Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdvfdf

Jak zajsc w ciaze????

Polecane posty

Gość sdvfdf

Witjcie, wiem ze moj problem bedzie wysmiany ale co mi tam, napisze bo naprawde potrzebuje rady... Jestem zz mezem juz 5 lat po slubie znamy sie 10 lat, kochmy sie i ja pragne dziecka, maz z kolei mowi jak bedzie to bedzie, uwywamy prezerwatyw... wiem ze jesli byla by wpadka to maz by sie cieszyl i kochal dziecko wiec mysle o wtopieniu... mam juz 35 lat, z mezem rozmawiam a on mi mowi co bedzie to bedzie, jakos szczegolnie nie uwazamy czasem nawet kochamy sioe bez prezerwtywy (przerywany) ale jak narzie nic... nic... nic... wiec mysle czy moze by temu nie dopomoc... ale teraz pytanie JAK???? mam juz 35 lat, jesli maz bedzie tak zwlekal to wogole sie nie doczekamy potomstwa... prosze o opinie i rady co robis i jak robic!!!z gory dziekuje

Gość Cmokus20
nio to faktycznie masz maly problem... jak zajsc w ciaze pierwsza rada pilnowac dni plodnych i calej owulacji... duza szansa.... a druga sprawa jesli uzywacie gumek.. slyszalam ze nie jedna robila w ten sposob..ze wsrzykiwala sobie w mala przez strzykawke... lecz pamietaj 35 lat na zajscie mowia ze najlepiej do 30-stki.. ale mysle ze gdy tego chcesz to ci sie uda.. :)) zycze powodzenia..

Gość niedługoi mama
moja mama urodziła mojego brata kiedy miala 35 lat, sąsiadka urodziła syna kiedy miała lat 37, teściowa mojego szwagra urodziła jak miała 40 :) więc bez paniki, bo wszyscy urodzili się zdrowi :) Podziuraw gumki, ewentualnie jak będziecie kochać sie bez zabezpieczenia to gdy będzie dochodził przytrzymaj go nogami, żeby doszedł w tobie :) coś wymyślisz :D

Gość Bisc
ja po seksie zkoncem we mnie dawałam nogi wgore wogle sie tak wyginałam zeby cos spłynelo i po paru staraniach zaszłam.

Gość ale jestescie glupie
jedna chce zajsc w ciaze i sie seksi w prezerwatywie druga staje na glowie beznadzieja

Gość jak zajsc w ciaze
? idziesz,idziesz i idziesz az w koncu zajdziesz