Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

22filip22

Prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Witam, Kochałem się z dziewczyną w piątek 5 czerwca i pękła nam gumka, poczułem to i skończyłem na zewnątrz, ale wiem, że kilka ruchów napewno wykonałem przy pękniętej gumce. Rano w sobotę dostała okresu, a w poniedziałek, czyli po około 60 godzinach wzięła escapelle. Powinna 5 lipca dostać terminowo okresu. Na opakowaniu było napisane, że okres może się opóźnić. Dzisiaj już 8 dzień jak nie dostała i nie czuje żadnych efektów zbliżającego się okresu (bóle piersi, brzuszka). Nie chcę jej poganiać o zrobienie testu, ale jako mężczyzna się pewnie bardziej denerwuję od niej. Jakie jest prawdopodobieństwo, że jest w ciąży?

Gość pawdopodobieństwo jest żadne
skończyłeś na zewnątrz, to samo w sobie już powoduje że szanse sa minimalne, choc jakieś zawsze są. Dostała okres na następny dzień więc w ogóle nie wiem po co brała tabletke? No i wzieła tabletke która jest bombą hormonalną. W ciazy na pewno nie jest, ale na pewno namieszała i to niepotrzebnie w swoim organiżmie.

Ona nie chciała tabletki, ale pani ginekolog powiedziała, że lepiej wziąć. W sumie naciąganie ludzi na koszty.