Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaa

seks po porodzie

Polecane posty

jak u wa swygladalo zycie seksualne po porodzie? cos sie zepsulo? i jak w trakcie ciazy? czasami sie zast czy facet jest w stanie wytrzymac jakis czas bez seksu, jak np zona jest w 8.9 ms do czasu rozwiazania jak to bylo u was ja strasznie sie boje zdrady

Gość mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mój wytrzymywał ale często ja go piesciłam w tym ostatnim miesiacu. jak on tez chce tego dziecka to sie nie martw

tak ale po porodzie tez jakis czas nie mozna seksu uprawiac

Wiesz,dla mnie to jest dziwne,jeśli kobieta się martwi,czy facet ją aby nie zdradzi przez te 6 tygodni połogu lub w ostatnich kilku tygodniach ciąży jeśli nie będzie mogla się kochać... :O Na czym w takim razie opiera się ten związek?Wyłącznie na seksie który ma się zawsze wtedy kiedy się chce?

Gość już się wypowiadałam
no własnie, jaki to mąż co tylko seksu chce w związku?

tak zapytalam z ciekawosci ale ja nie jestem w ciazy zastanawiam sie tylko jak to wtedy wszystko wyglada

Opadaja mi rece jak coś takiego czytam :( Skoro miałby cie zdradzić, bo nie mozesz uprawiac seksu, bo jestes w ciaży, to podziękuje temu panu :O

Gość mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przez 6 tygodni. jak ci sie poług skończy to już możesz no i jeszcze to zależy jakl długo będzie cie krocze boleć w tedy tez ja mu loda robiłam . tylko pomietaj o tym ze male dziecko duzo waszej energi potrzebujeto musisz wziasc pod uwage to ze on moze nie miec nawet sily na seks czy jakiekolwiek pieszczoty.

jesli ciąża nie jest zagrożona, to normalnie. Aż do porodu mozesz sie kochać :P Po porodzie nie mozna przez ok 6 tygodni ( połóg) ale różnie to bywa :P

Powiedzcie mi jak to jest,. Tak z ciekawosci. Zmuszacie sie np. do robienia facetowi loda, gdy nie macie kompletnie ochoty, bo boicie sie zdrady...?

Gość niewiedzacaaaaaaaaa
a dlaczego po porodzie nie mozna 6 tyg? co stoi na przeszkodzie? seks np w 8,9 msc z wielkim brzuchem:O dziwne...

Gość niewiedzacaaaaaaaaa
krew???????

do niewiedzacaaaaaaaaa Po porodzie nie można około 6tyg. (sprawa indywidualna) ponieważ organizm dochodzi do siebie po porodzie.Występuje krwawienie,a jeśli kobieta miała nacinane krocze lub pękła podczas porodu,to dochodzi jeszcze gojenie się rany lub wchłanianie szwów (jeśli były rozpuszczalne). A seks w ostatnich tygodniach z dużym brzuchem?Co w tym dziwnego?

Gość mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja sie czasem zmuszam do zrobienia loda ale nie dlatego ze sie zdrady boje tylko dlatego ze on mi odmawia jak znow mi sie bardzo chce a jemu nioe zabardzo.

Gość Malenka milosc
Wlasnie na czym wy zwiazek opieracie?ja mialam ciaze zagrozona i od jakiegos 4 miesiaca zero seksu i nie zmuszalam sie do robienia lodow.facet jesli kocha to zaczeka.a pozniej moze byc tylo piekniej.

1. Seks z brzuchem nie jest dziwny. 2. Seks po porodzie w okresie połogu jest niewskazany ze względu na gojenie się krocza, nawet jeśli nie było nacięcia i pęknięć to kobieta ma porządnego \"siniaka\" i zwyczajnie boli. 3. Po porodzie zdarza się, że kobieta nie ma ochoty na seks nawet po tych 6 tygodniach połogu. Zmęczenie, hormony, niezadowolenie ze swojego wyglądu, indywidualny temperament.

facet potrzebuje seksu jak \"koń owsa\" dlatego że prostata produkuje cały czas spermę i jak nie będzie ona usunięta to w końcu nabawi się przerostu prostaty i raka więc co za problem robicie kobitki z tym że nie możecie swojemu mężowi zrobić dobrze rączką czy loda.Kochająca żona ma przyjemność w tym ,że jej mąż nie męczy się bólem jąder czy podnieceniem i zrobi mu dobrze

1. Seks z brzuchem nie jest dziwny. 2. Seks po porodzie w okresie połogu jest niewskazany ze względu na gojenie się krocza, nawet jeśli nie było nacięcia i pęknięć to kobieta ma porządnego "siniaka" i zwyczajnie boli. 3. Po porodzie zdarza się, że kobieta nie ma ochoty na seks nawet po tych 6 tygodniach połogu. Zmęczenie, hormony, niezadowolenie ze swojego wyglądu, indywidualny temperament.

jakis tam facet- a facetowi ręce przyrosły do dupy, ze sam sobie pomóc nie moze? Rozwaliłes mnei swoja odpowiedzia :O

Gość Misiek5
W czasie ciąży sex jest wspaniały i daje obojgu dużo niezapomnianych wrażeń. W tym czasie polecam kobiece spanie na brzuchu, dziecku taka pozycja absolutnie nie szkodzi. Wg. zaleceń "książkowych" powinno się przerwać sex na czas od miesiąca przed do 6 tygodni po rozwiązaniu. W tym czasie zarówno w domu, jak i potem przy dziecku jest tyle do zrobienia że rozsądny facet nie będzie wcale wtedy myślał o sexie. A jeśli już to albo sam się zadowoli, albo można go popiescić ręcznie choćby i bez robienia loda.

pamiętaj że jak możesz robić we dwoje to nie rób samemu.Pewno że może i może też sobie poszukać jakaś fajną laskę która będzie zachwycona tym że mu zrobi dobrze :)

facet- tak, kobieta po 10-24 godzinach porodu, cholernego bólu, zmęczenia, wielkich obolałaych piersi z cieknacym mlekiem, ogromnym zmeczeniem, bo muszą sie opiekowac dzieckiem maja nieodpartą ochote na robienia facetoi loda, bo jest kochajacą zona i o niczym innym nie myśli... Powiem ci jedno- kocham sex, nawet przed porodem sie kochałam z moim m, 6 tygodni po porodzie nie czekaliśmy do ponownego współżycia, ale to jak ty to rozumujesz rozwaliło mnie na łopatki. Mogłabym napisac, wiecej, ale nie chce cię obrazić...

facet- współczuje zonie/ partnerce. Nie chciałabym spotkać takiego ograniczonego faceta/prostaka jak ty. :O

cholerka Zgadzam się z Tobą. jakis tam facet Dobrze że jesteś\"jakiś tam\" a nie mój bo bym Cię już dawno kopnęła w dupę z takim rozumowaniem :O

Gość karoolek.................
u mnie było tak , ze sex mialem do samego konca , w dniu mialem sex 3 razy a w nocy zone do szpitala na poród wywiozlem i tak było w oby dwóch ciazach ... po porodzie jak tylko mozna było (co okreslala zona) sex był jak pzred porodem , ale jzu miesiac po --- uprawialismy sex

czy ja uważam że natychmiast po porodzie Dlaczego Polacy w dyskusjach ograniczają się do skrajności i to w każdej dziedzinie Nie ma można nic wypośrodkować (czarne i białe żadnych odmian tęczy w dyskusjach

my uprawialismy seks do konca ciąży, a potem pierwsze próby 5 tygodni po porodzie, a tak na dobre to po 2 miesiącach goi się krocze całkowicie i można działać;) A mój mąż sam sobie rączką dawał radę, ja zajmowałam się dzidziusiem, jego penis nie był mi w głowie wcale.

znaczy że tylko dziecko miałam w głowie i na głowie a nie zaspokajanie mojego męża, nie miałam siły ani ochoty na takie rzeczy po porodzie :o