Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie na ten temat

Powszechny dostęp do broni palnej

Polecane posty

Gość Droga pistacja 19_88
eee nick w powyższym poscie, miał brzmieć -->"droga jessienna"

co koniec tematu bo ja sie nie odzywam?...kazdy moze miec swoje zdanie i nie nazywaj mnie ignorantką bo nia nie jestem czemu ja mam przyjac twoje argumenty a ty moich nie...uwazam ze bron w domu jest nie bezpieczna i tyle

Gość do pistacja 19_88
a nie uważasz że nóż kuchenny w kuchni jest niebezpieczny??? a nie uważasz że samochód w garażu jest niebezpieczny??? może należało by zakazać posiadania samochodów i noży przez przeciętnych obywateli??? chciałabym poznać twoje zdanie w tej kwestii...

Gość Droga pistacja 19_88
Ponieważ ty nie wysnuśaś swoich argumentów. Wysnułaś jakieś puste domniemania, które ja odparłem. A ignorantką jesteś, gdyż z góry zakładasz "ja i tak wiem lepiej i opinii nie zmienię"... skoro opinii nie zmienisz, choćby się waliło i paliło, to poco w ogóle dyskutujesz? TO JEST WŁAŚNIE IGNORANCJA!

Tak sobie myślę, że na drogach ludzie by się pozabijali - zamiast wyskakiwać z pałkami/siekierami do siebie (widziałem), wyskakiwali by po prostu z pistoletami, a przed tym nie uciekniesz.

Gość 4gfrde
A może jednak zakazać posiadania noży to dobry pomysł? Przemawiają za tym wczorajsze zdarzenie w Staszowskim kościele. Wariat z nożem ranił 3 osoby i próbował popełnić samobójstwo. Gdyby zakazano posiadać ostre narzędzia to nie doszło by do tej tragedii! oczywiście to ironia