Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche samotnaaa

Gdzie mozna poznac prawdziwa psiapsiolke?

Polecane posty

Dziewczyny tak się zastanawiam nad sensem tej całej Kafe..jeden świr się mnie uczepił i nie daje za wygraną. Powinni blokować IP a nie nicki :/

Gość troche samotnaaa
nie przejmuj sie wszyscy normalni, nie zwracaja na to uwage i wiedza ze to swir, A czy IP jest dostepne dla innych uzytkownikow?

Gość geant jest grant
sedese original?

Gość trochee samotnaaa
a wlasciwie dlaczego TO COS sie na ciebie tak uwzielo? Znacie sie real?

Gość 8olivka8
Jak zaczernic nick nie rozumiem??

Gość trochee samotnaaa
a i jeszcze pytanie z innej beczki;) Jak sie mieszka w W-wie?

ludziom się nudzi i stąd te podszywszy chociaż niektóre zdarzają się śmieszne :)

Uwzięło się, bo krytykowałam głupie i prymitywne teksty. W Warszawie dobrze...da się żyć :) Mam rodzinkę na Śląsku...fajni ludzi tam mieszkają, bardzo otwarci :D

Gość trochee samotnaaa
Dziekuje, chodz dla mnie Slask jest szary i brzydki;) Ale co do ludzi to prawda;)

Moze i szary, ale ludzie lux :D A co do picia to fakt...Ślązaka nie przepijesz. Raz próbowałam i marnie skończyłam :P

Gość qdwewrwrwfc
widzez e fajny temat ktos zalozyl;p fajnie meic kogos do kogo zawsze mozna sie odezwac czy nawet napisac przez internet;)

witam, pozwolę sobie przyłączyć się, bo cierpię na tę samą co wy przypadłość... nagle się ocknęłam i dookoła nie ma żadnych bliskich koleżanek... smutna sprawa... może tutaj uda się z kimś pogadać :-) śląskie z tej strony.

Gość 8olivka8
widze,ze dzisiaj cos rozmowa sie nie kreci tutaj..jakos malo osob odwiedzilo to forum.. a ja wrocilam od chlopaka i teraz sobie siedze i zajzalam.. pozdrawiam dziewczeta;)

Gość oniksa
cześć, też przynajmniej na dziś :) się przyłączę Mam kilka bliskich mi koleżanek, ale i tak mi mało. Mam 27 lat. jetem z Zagłębia Dąbrowskiego. Niedawno definitywnie opuściłam swego chłopaka, gdyż cholernie zaczął mnie zawodzić, wciąż to boli. Szukam pracy ale może to niebawem się zmieni, oby!

Gość 8olivka8
To nieciekawie:( ale sie trzymaj!! Ja bym nie dala rady bez mojego kochanego.

Gość oniksa
mnie troszkę go brak, ale okazał się nie fair, że tylko na fizyczności mu zależy, za mało mi mówił o swych planach, życiu

Gość 8olivka8
no tak to rzeczywiscie nie warto.. dalej ciagnac taki zwiazek. Ja jestem mlodsza mam 18 lat jestem z chlopakiem rok i 6 miesiecy poki co swietnie sie dogadujem milo spedzamy czas.. jestem szczesliwa,ze go mam ;) i on rowniez. Mam nadzieje,ze bedzie to trwalo jak najdluzej..;) a co do kolezanek to nie mam ich za wiele.. w szkole to wiadomo ale nie sa mi az takie bliskie.. przyjaciolki takie bliskie co mialam to tez maja swoich chlopakow i jakos tak wszystko sie rozpadlo..

Gość oniksa
u mnie to jak wiadomo coraz więcej osób zakłada rodzinki życzę im szczęścia, szkoda tylko ze ja taka pechowa jeśli chodzi o miłość i o pracę