Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche samotnaaa

Gdzie mozna poznac prawdziwa psiapsiolke?

Polecane posty

Gość czarnulkkkaaa
olivko jesli to było do mnie?to wiesz ja jestem bardzo otwarta i próbuje ja namowic ale ona jest do wszystkiego na nie,zmieniła sie kiedys była inna...

Gość 8olivka8
Madzia skad jestes??i ile lat masz??

z Chęcią bym się zwami spotkała ale ja do Warszawy mam trochę daleko.Cieszę się że ktoś założył taki wątek. Bo myślałam że tylko ja tak mam :/.Mam wielu znajomych z którymi bym mogła się spotykać i wogóle ale z nimi najlepiej się rozmawia po paru głębszych :D(żart).

Gość 8olivka8
czarnulka: no tak rozumiem czasami tak bywa...Ja tez jezeli chodzi o imprezy to nie zabardzo no ale fakt jest taki,ze nie mam z kim na te imprezy chodzic ..bo jezeli bym miala jakas super zaufana przyjaciolke to inaczej by bylo

Gość czarnulkkkaaa
śmiac mi sie dziewczyny zachcialo jak sobie wyobraziłam nas nie znajace sie dziewczyny na tym spotkaniu:D

Gość 8olivka8
a jak sie spotkacie to dajcie znac jak wyszlo chetnie poczytam hehe ;) a jak milo tutaj hehe

Ja jakoś nie mam problemów z nawiązywaniem nowych kontaktów, więc mogą być obcy ludzie :D Podobno im trudniej tym lepiej :D

Gość troche samotnaaa
To mi sie topic udal:) Inwazyjka, ja jestem ze Slaska a ty?

Gość czarnulkkkaaa
arial no u mnie to przeprowadzka duzo zmieniła...i chociaz mam duzo znajomych to szukam takiej jeden osobki podobnej do mnie z która jak to sie mowi "mozna konie krasc":)

Gość czarnulkkkaaa
to chyba jedyny normLNY topic ;)

Gość 8olivka8
no dokladnie.. jak czytam czasami jakies inne to masakra jest co ludzie pisza:D:D

ja jestem samotna bo... poznałam chłopaka i zaczęłam spędzać z nim każdą wolną chwilę i odsunęłam się od znajomych, koleżanek miałam mało, każda poznała nowe towarzystwo na studiach, w pracy itd i teraz spotykamy się rzadko a o kolegów ukochany był zazdrosny i jest nadal więc troszkę ustąpiłam :) i tym sposobem jestem samotna.. a wy studiujecie, pracujecie?

Gość 8olivka8
Florianka ja tez z kuj.pom. :)

aż dziwne ze jeszcze nikt nam tu nie "pojechał" jak to zazwyczaj bywa na innych topikach :)

ja skończyłam jeden kierunek studiów(lic), teraz został mi rok jeszcze jednego (lic), chodzę do studium i pracuję :)

Gość 8olivka8
NIEch tylko sprobuje to sie z TYM KIMs policzymy:D:D a coo!w koncu nas sporo tu:D

Gość czarnulkkkaaa
to tak w sumie mniej wiecej w w jakim wieku jestesmy?mówic szybciutko przyznawac sie;)