Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche samotnaaa

Gdzie mozna poznac prawdziwa psiapsiolke?

Polecane posty

19 lat mam ,Chłopaka tez posiadam mieszka ze mną,lecz męczy mnie to że on ma tylu kumpli z którymi żyje jak brat a ja miałam takiego pecha że na wielu pseudo przyjaciółkach się spaliłam

Gość Ankaaaaaaaaaaa
A ja mam jedną prawdziwą przyjaciółkę, chociaż wiele osób myśli, że są moimi przyjaciółmi bo im pomagam, ale ja na nich liczyć nie mogę, a na tą jedyną tak. Więc jak to mówią przyjaciół poznaje się w biedzie. Też ze śląska jestem:)

mój chłopak się przyzwyczaił że jak wychodzę to z nim albo z nim plus JEGO znajomi.. a ja chcę swoich :)

Gość 8olivka8
no ja chyba tylko z chlopakiem sie widuje najczesciej.. a nie chce go ciagle np wyciagac na zakupy po sklepach bo chce sobie kupic nowy kosmetyk czy tez ciuch jakis.... Mam kolezanki ze szkoly ale jakos z nimi sie dobrze nie dogaduje .. i w ogole.. chcialabym miec taka kolezanki ktora bedzie pasowala do mnie..

inwazyjka - u mnie jest prawie tak samo :) że jak wychodzimy gdzieś to zawsze najczęsciej z jego znajomymi.Czasem sie zdarzy że i do mojich ale to bardzo rzadko

Gość 8olivka8
Jak moj chlopak idzie sobie np z kumplami na piwo to ja sie nudze.. a tez bym chciala sobie isc zkolezanka chociaz na spacer

Gość trochee samotnaaa
a ja mam dosyc znoszenia wymowek ludzi, przez nich sie marnuje:(

Gość kaskadka
a ja mieszkam w UK i tez chcialabym kogos poznac...tzn przyjaciolke...ale nie wiem gdzie

ja to chcę kogoś takiego komu mogę się wygadać ze wszystkiego, takiego do pośmiania się z i z kim nawet całodniowe zakupy z 5zł w kieszeni będą udane :) chodzi mi o osobę nie do spotkania się raz na 2tyg w pubie na piwko ale taką "siostrę" ale takich zwykłych znajomych też bym chciała mieć dużo.. na portalach typu NK, grono mam po 300 a jak przychodzi co do czego to kontakt ze sobą mamy tylko "świąteczny" eh...

ja mam 20 lat. mój chłopak szpanuje ile to ma kolegów, codziennie z innych może się spotkać, a ja mam tylko dwie przyjaciółki i widuję je najczęściej raz na miesiąc :o chociaż jesteśmy z tego samego miasta:(

Gość czarnulkkkaaa
to ja tez moge sie przyłączyc?ja tez jestem z Warszawy i tez mam 18 lat...

jego znajomi są fajni, weseli i naprawdę ich lubię ale też bm chciała dostać smsa takiego spontanicznego że zaraz wchodzimy gdzieś tam.. z moimi znajomymi wychodzę raz na 2tyg. sztywna rozmowa co słychać i po spotkaniu, a umawiać sie trzeba miesiąc wcześniej

Gość 8olivka8
czarnulka ja tez mam 18 lat ale niestety z warszawy nie jestem..mam tak rodzine..

ech ... Kolorowe - bo ja sama nie wiem czy mam czy nie mam. Niby mam, ale czuję się jakbym była sama w tym związku... :o

Ja akurat mam sporo fajnych znajomych, spotykamy się dość często, ale wiem, że wszystko do czasu...większość pozakładała swoje rodziny...normalka

Gość czarnulkkkaaa
ja kiedys miałam mnostwo zanjomych ale wiecie przeprowadziłam sie i kontakt mamy alee to juz co innego i taka sie czuje troche samotna....a na dodatek ta moja psiapsiólka ktora mam to na zakupach okrutnie marudzi piwa nie pije imprez nie lubi i o...:(

Gość trochee samotnaaa
No mi tez pasuja zakupy za 5 zl:) bo wiecej nigdy nie mam:)

Cześć Dziewczyny! Tak sobie myślę, że mi też przydałaby się przyjaciółka. Mam jedną- jeszcze z czasów studenckich, ale mieszka 350km ode mnie.

Gość 8olivka8
ee to chyba mozna to jakos wszystko poskladac porobic cos co ona lubi.. i tez zachecic ja jakos do czegoc na co Ty masz ochote

Gość trochee samotnaaa
wogole to zawsze marzylam o tym zeby byc czescia jakiejs grupy ludzi o tych samych pasjach i marzeniach, zeby miec wlasnie takie wspolne grono znajomych, ale jak widac czasem los chce inaczej

Gość czarnulkkkaaa
no dla tych co z warszawy to swietny plan...

kiedyś miałam taką koleżankę z którą tak nam było dobrze w swoim towarzystwie że chodziłyśmy z piątakiem cały dzień po galerii :)

Gość trochee samotnaaa
Chetnie sie wybiore pod Palac Kultury:)

Gość Madzia93
hej a ja też mogę się przyłączyć do rozmowy??:) mój chłopak w pracy dopiero w weekend będzie a ja nie mam nawet z kim teraz pogadać;(

Gość 8olivka8
ee to ja odpadam bo nie jestem z warszawy:(