Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche samotnaaa

Gdzie mozna poznac prawdziwa psiapsiolke?

Polecane posty

Gość 8olivka8
ja 18 a ponad 20 chyba rreszta co;>

Ja uczę się jeszcze jeden rok mi pozostał.U mnie to było tak że gdy zaczęłam byś ze swoim był zazdrosny o wielu moich kolegów ze wszystkimi urwałam praktycznie kontakt.A koleżanki wiadomo na jednej się dosyć nie dawno przejechałam już nie poraz pierwszy a setny i podziękowałam tej znajomości, inne to albo zajęte są praca albo wyjechały lub są w związku i nie mają czasu.Moja najlepsza przyjaciółka ma bardzo trudna sytuacje w rodzinie już od roku i raz w tygodniu znajduje czas na jakiś wypad.

Gość troche samotnaaa
Kolorowe Kredki, dobrze zrozumialam ze pozostal ci jeden rok studiow i robisz jeszcze studium? Jesli tak to jak to godzisz?

kolorowe-- z nami znajdziesz lepszego :) a ja skończyłam studia (lic) i teraz szukam pracy, nowej szkoły (mag) ale robię to czysto teoretycznie a praktyka wgląda tak ze siedzę przed kompem i marudzę :D

Gość 8olivka8
a ja sie ucze w gastronomiku dokladnie technik kelner

to może na rozchmurzenie po piwku kobietki se chluśniemy ja właśnie zimne piwo piję :) dopiero otworzyłam:)

Gość czarnulkkkaaa
e to bysmy sie dogadały jakos...:)kolorowe kredki chyba nie płaczesz za mocno za tym bylym jak stópki całowac dajesz:P :D

tak..jeden kierunek skończyłam dziennie a drugi robiłam zaocznie...Teraz został mi ten, który robię zaocznie, studium i praca. Daję radę wszystko połączyć...mam też czas na znajomych :P

Gość 8olivka8
ja bym sobie jakiegos drinka zimnego z parasolka wypila :d

Już nalewam :) Słuchajcie dziewczyny muszę lecieć.:) Już mnie wołają do pokoju rodzice i mój chłopak :) jutro wpadnę do was:)

Gość troche samotnaaa
Ja rowniez tak bym chciala, niestety to wymaga sporych wkladow finansowych, ale w wawie to dobrze placa;) Ja tez bym grzmotnela drinka:)

Gość 8olivka8
to milego wieczorku ;)pozdrawiam

studium akupunktury? fajnie brzmi :) a ja skończyłam pedagogikę i planuję psychologię :)

ja też mam ochotę na drniacza :D Mam przepis: kroisz w kostke ogórasa, dajesz wódkę żołądkową (złotą), do tego Sprite i lód...Mniiiam :)

Gość troche samotnaaa
o ja tez mysle o kosmetologii! A czy te studium to wlasnie kosmetologie tam robisz? bo ja ostatnio szukalam, ale zadnego w moim regionie nie umialam znalezc:/

Gość troche samotnaaa
eee nie doczytalam;)

Gość troche samotnaaa
super przepis juz mi sie podoba, chodz glowke mam slaba;)