Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie go moge znaleźć

Żel do higieny intymnej Idea 25 Tess w Rzeszowie gdzie go można znaleźć

Polecane posty

Czy ktoś wie gdzie w Rzeszowie można kupic żel do higieny intymnej Idea 25 Tess?? (przykłądowy link http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4570 ) Szukałam już w kilku sklepach, kilku aptekach i nigdzie tego nie ma:/ Szukam ze względu, gdyż mam skłonności do infekcji, a z inf które znalazłam on zawiera najmniej sztucznych składników i nie zawiera SLS - skł. który wysusza...a mnie własnie większoiść płynów wysusza....] Znalazłam w sklepach o podobnym skłądzie Lirene....moze macie jakies opinie i gdzie można znaleźć( która apteka bądź sklep)

Gość aaaabbbcccdplk
w zielarskim?

a w którym dokładnie, bo jest ich kilka...w jednym była tylko ziaja oraz bielenda - kora dębu.....

uppupupp

dzwoniłam do 4 zielarskich, kilku aptek i dalej nic.....wszyscy się dziwią:/ w jednej aptece pani powiedziała że może zobaczyć na hurtowni, ale się okazało że tego nie sprowadzają:/ ja nie wiem czemu jeśli coś zawiera mniej "sztuczności" jest tak trudno dostępne:/

Gość ehhhhhhhhhhhhrheheheh
a Lirene z przywrotnikiem ktoś używał?? Bo skład jest b. podobny a w sklepach jest dostępny....ma ktoś porównanie??? Szczególnie pyt. do osób wrażliwych ze skłonnościami do podrażnień itp...

Gość Callinka
A w aptekach internetowych nie ma? Jak ktoś ma skłonności do podrażnień, to bardzo polecam do higieny intymnej AA http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=16952 Jest rewelacyjny, ma konsystencję bardziej kremu a nie żelu, nawilża. Nie znam lepszego. Do tego prewencyjnie Lacibios femina raz dziennie i żadna infekcja nie ma szans :D Niech się wszystkie Lactacydy i Ziaje schowają!

Gość gdzie go można znaleźć
właśnie też miałam ten AA, po tym jak zobaczyłam opinie i pobiegłam kupić:/ jednak to nie to:/ wcale nie łagodził, a lekko wysuszał, już lepsza jest dla mnie zwykła ziaja....ale w sumie się nie dziwnie, bo ten AA też ma w sobie SLS i może dlatego mnie wysusza:/ ja nie wiem...tak drogą eliminacji szukając różnych płynów i opinii na internecie oraz po analizie ich składów zauważyłam że ten Idea albo Lirene są najłagodniejsze.....