Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleanicaaa....

Dlaczego inni chca zmienic mnie na siłę ??? hę ?

Polecane posty

Gość cleanicaaa....
Po za tym dlaczego wiekszosci osob osoby grube kojarza sie tylko z obrzarstwem i siedzeniem przed telewizorem ;p tak nie jest !!! Wiekszosc ludzi otylych to osoby ktore ten problem maja przez geny odziedziczone lub przebytye choroby :) Otylosc z obrzarstwa lub z powodu braku ruchu jest dosc prosta do wyleczenia w przeciwienstwie do wali z losem ;D

Gość Ankaaaaaaaaaaaaaa
niestety ja mam problem genetyczny i może by się to komuś wydało bardzo dziwne, ale schudnąć jest naprawdę bardzo trudno.

Gość cleanicaaa....
Ankaaaaaaaaaaaa dokladnie znam ten problem :) Ja oprocz genetycznych problemow mialam jak juz wczesniej wspomnialam powazna chorobe w dziecinstwie i w jej czasie przytylam masakrycznie i tak juz pozostalo :) Jednyny sposob na utrate mojej wagi to jedzienie tylko surowych warzyw do konca zycia ;p a to raczej niemozliwe bo zabraknie nie innych skladnikow potrzebnych do normalnego zycia :)

Gość cleanicaaa....
Ale ludzie tego nie rozumieja ;p dla wszytkich jestesmy obrzartusami ;p

MOja przyjacółka przytyła sporo ok 30 km\g po leczeniu w dziecińswie sterydami. Nie była to kwestia obżarstwa itp. Ale postawnowiła schudnać. Pomógł dietetyk , odpowiednia dieta i leki. Teraz nosi 3 rozmiary mniej. Zdrowie się poprawiło i czuje sie lepiej. Ale można udawać że problemu nie ma. Wasz wybór.

Gość no change
jesteś świetną laską bo Twój charakter przewyzsza wszystko :) Bez względu na wyglad.. czy sie on komus podoba czy nie, nie zmieniaj niczego, bo skoro masz wielu przyjaciół, faceta i cieszysz się z tego zycia, znaczy że wszystko jest OK!! NIe kazdy człowiek sobie równy, i dlatego są osoby które tak Ci mówią, ale te opienie burzą naszą równowage:/ NIESTETY! Nie pozwól sobie na to.. Bylam jeszcze niedawno w takiej sytuacji.. Mam na mysli czyjeś zdanie... Za bardzo sie przejełam tym że komus nie odpowiada mój parnter i sama sobie przykrość robiłam :( bo wziełam na powaznie to że nie pasujemy do siebie, a przecież tak bardzo się kochamy!!! Na szczęście otwarł mi ktoś oczy.. I wyrzuciłam te pseudo "problemy" innych! Kochana ciesz sie zyciem skoro radość Ci sprawia :):):) a innych gadanie trzeba olać.. ble ble gdybys była taka śmaka.. A inni tacy idealni?? Nic im nie brakuje i są SUUUUPERR.. tiaa. Wygląd nie jest sednem szczęścia. Bo to co piekne Ty juz masz ;)

Gość cleanicaaa....
Nie kazdy ma pieniadze i czas na dietetykow ;D po za tym to tez nie kazdemu pomaga ;p wam szczuplym wydaje sie to takie proste a to jest tak samo trudne jak rzucenie palenia czy narkotykow po latach faszerowania sie ;p

A mnie dziwi podejscie jej faceta. Skoro ją kocha to powinien również dbać o jej zdroawie i żeby żyła jak najdłuzej. Skoro tego nie robi to sorry.

Gość cleanicaaa....
no change dziewczyno jestes super :) Hehe no az tak pozytywnej wypowiedzi sie nie spodziewalam :) Juz na tyle zmienialm swoje podejscie do zycia ze nic i nikt mnie nie zlamie :) Dzieki za miłe slowa :) Ktos taki jak ty tez ma piękno w sobie :)

Gość cleanicaaa....
Moj facet chce przede wszytkim mojego szczecia :) A facet jakby mu przeszkadzala moja otylosc to by ze mna nie był :) Kocha mnie taka jaka jestem :)

Gość Boze dziewczyno
naprawde nie chce cie zdolowac...ale powinnas pomyslec o swoim zdrowiu i zrzucic chociaz z 15 kilo....i to juz nie sama tylko lepiej z lekarzem:O

Gość Ankaaaaaaaaaaaaaa
Miarka a może kocha? i nie robi przykrości żadnych bo chce by była taka jaka jest!

Gość cleanicaaa....
Heheh Boze dziewczyno zrzedzisz jak przekupka na targu ;p Po 1 mnie nie zdolujesz takim tekstem ze bede chora ;p hehe ;p masakra ludzie wy uwazacie ze kazdy czlowiem otyly bedzie mial od razu zawał i kto wie jeszcze co ;p a moze bede miec a moze nie ;p Ty tez mozesz miec cukrzyce i choroby serca ;p Jakbym chciala zrzucic [ bo nie chce ] z lekarzem heh masz sluzba zdrowia to katastrofa ;p grypy nie potrafia wyleczyc a co dopiero otylosci ;p a jak juz specjalista to od razu majatekl trzeba wydac ;p nie dziekuje wole isc z chlopakiem na pizze :)

Gość no change
skoro facet kocha, i znajomi uwielbiają to zmykaj stąd! ;P Gdzie ten problem..? W cioci...? Babci..? Czy tam innej jakiejś kobitce kurde baby bardziej sie przejmują wygladem drugiej babki niż zając sobą. Dam Ci jeszcze jeden ciekawy przykład, właśnie na kobietach.. taki mały eksperyment. Kumpela opowiadała jak szła ze swoimi trzema kuplami w centrum handlowym.. wpadli na pomysł zeby dwójka wzieła ja pod ramie do srodka a trzeci bedzie szedł z tyłu i obserwował reakcje lasek... I wiesz na kogo najpierw patrzyły... NA NIĄ! No normalnie chore Ubieramy sie dla lasek, nie dla facetów.. :( Żałosne.. Tak byc nie może! Jej kumple wpadli w kompleksy i powiedzieli że wiecej z nią nigdzie nie pójda bo laski na nich nie patrza (oczywiście w zartach) :D

Gość dsdsads
świetnie ze akceptujecie siebie ale wygląd wyglądem (103 kg!) ale zdrowie to druga rzecz wyobraź sobie jak otłuszczone jest Wasze serce... taka otyłość skraca Wasze życie o dobre kilkanaście lat, zwiększa ryzyko zachrowania na miażdżyce i mase innych chorób nie musicie jeść warzywa do końca życia ale chociaż ruszyć tłuste tyłki na silownie

Gość dsdsads
nie wierze że nie chcesz schudnąć nie mieścisz sie w żadne ciuchy, nosis rozmiar, w którym ubrania tracą krój i we wszystkim wyglądaszz jak w worku a chłopak na tej pizzy to się za innymi ukradkiem ogląda i myśli że mogłabyś przestać tą pizze wpieprzać czemu Wy się czarujecie że jesr inaczej? z lenistwa?

Gość Ankaaaaaaaaaaaaaa
hahaha no bo to że chude to jest paranoja kobiet i przekonanie, że mężczyznom się to podoba... i ja niestety już w to uwierzyłam...

Gość dsdsads
do chudości wam daleko nikt nie mówi o tym, żeby się doprowadzać do anoreksji ale 103 kg! młoda dziewczyna, która z tyłu wygląda jak stara baba obrzydliweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sam tłuszcz! przecież brzuch to masz równy lub większy od biutu bleh bleh

Gość boze dziewczyno
ty juz jestes chora:O otylosc=choroba a z choroba sie walczy...co innego gdybys miala wielki nos czy inny kompeks dotyczacy wygladu...ale uwierzcie mi nie chodzi o wyglad tylko o zdrowie...przejzyj na oczy bo facet to jest facet i nie wierze ze nie chcialby zebys zebys byla zdrowa....:O wkoncu cie zostawi i dopiero ujzysz cala prawde..:O

Gość cleanicaaa....
no change wiesz ja sie nie przejmuje babcia czy ciocia ;p tylko tak o spytalam czy inni tez maja takia sytuacje ;p A ja wlasnie nie chce sie odchudzac dla innych lasek zeby na mnie nie patrzyly i obgadywa,ly ;p a niech patrza i mowia :) przynajmniej jestem zauwazalna na swoj sposob :):):) dsdsads kolejna osoba o choraboach ;p hehe jakbys czytal/a co pisalam wczesniej to bys wiedzial/a ze chodze na silke a w domu mam rowerek na ktorym jezdze co drugi dzien po pol godziny ;p ale mniejsza tym nie chce sie licytowac;p po za tym nie znasz mojej sytuacji i u mnie wylko warzywka do konca zycia pomoga ;p Amant Wszech Czasów k.odwetowa - widze ze nawet jakas dusza towarzystwa nas odwiedziala zeby rozladwoac napiecie :) dobry tekst ;p

Gość Happyx33
cleanicaaa,a ja ci powiem że wolałabym mieć taką znajomą jak ty z pozytywnym nastawieniem do życia,niż jakąś chudą jęczącą lalę :D No i podziwiam cię,bo ja mimo że ważę ok 60kg przy 1.70 to i tak czuję sie grubo :D No ale dość narzekania-tak trzymaj :) Pzdr

Gość dsdsads
przynajmniej jestem zauwazalna na swoj sposob

Gość boze dziewczyno
mialam napisac ze facet to jest facet i jest wzrokowce i predzej czy pozniej mu odbije i ccie zostawi dla zdrowej kobiety:O ale nic zyj dalej w swoim naiwnym swiecie

Gość cleanicaaa....
dsdsads myslisz sie ;p ubrania znajduje bez problemu ;D i nawet sie nie musze duzo nachodzic ;p hehe jak ktos sie patrzy jak jem to pytam czy chce kawalek ;p Heheh nie wiesz jak wygladam twoje domysly sa dziwne ;p Nawet nie wiesz ile to jest 103 kg jak to sie rozklada ;p wogole to guzik wiesz ;p Heheh stara baba hehe o to bylo dobre ;p ciekawe czy stara baba wskoczyla by w taki ciuszki jak ja mam :p A biust mam wiekszy od brzuszka ;p Heheh sorrki ale smieszy mnie to co mowisz ;p

Gość cleanicaaa....
hehe jak facet mnie zostawi to znaczy ze nie byl mnie wart ;p wogole jakby wszytscy mysleli takimi kategoriami jak ty to w zwiazkach zyliby tylko ludzie szczupli ;p rozejrzyj sie dookola :)

Gość boze dziewczyno
"ciekawe czy stara baba wskoczyla by w taki ciuszki jak ja mam" tzn co chodzisz w miniowach czy obcislych spodniach?? jesli tak to znowu gratuluje odwagi:O

Gość no change
niekt nie widział ale z góry ocenia.. Grubas, umrze na zawał, nikt jej nie chce i chciec nie bedzie, chlopak udaje... Tu sie chyba jakieś "kompleksy" i "fobie" wypowiadaja :/ Moze by tak ludzie odrazu nie oceniać jak nikt nie widział wagi hmm? Trochę więcej optymizmu. Poza tym czemu sie tak martwicie??

Gość boze dziewczyno
nie mowie ze wszyscy maja byc szczupli...rozumiem akceptacje nadwagi ale otylosci w zyciu....ale widze ze ty dalej swoje:O