Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cleanicaaa....

Dlaczego inni chca zmienic mnie na siłę ??? hę ?

Polecane posty

hhe odchudzanie wyniszcza organizm>? hehe a tyle kilogramow nadwagi nie? dziewczyno otrzasnij sie...nikt ci nie mowi ze masz byc patykiem chudym..i nie stosuj glodowek....mowiac ze odchudzanie wyniszcza organizm dajesz swiadectwo ze gowno o tym wiesz...

Gość cleanicaaa....
dzieki Happyx33 :) Heheh no co ty ;p jakie wy dziewczyny jestescie nie wiem jak to okreslic nie urazajac was ;p Chyba wiem jak wygladam i widze ze nie moge zalozyc miniowki ;p wogole zal ;p hehe ;p stare baby to spudnice jakies koszulki z lumpeksu ;p ja zawsze dzinsy koloreowe koszulki z nadrukami ;p Na balety to zawsze bluzka z dekoltem jakies szpilki ;p hehe wogole co ja wam bede mowic ;p wy i tak jestescie jakby zamknieci w swoim swiecie ;p

Gość czerekekreek
Cleanic... jestes cudownym czlwoiekiem. Buzki ode mnie. Tamte to chyba głodne są, bo gadają jak potłuczone ;]

Gość cleanicaaa....
pain au chocolat widac ze jestes przecietnym czlowiekiem ;p ojjj ;p hehe;p odchudzalam sie juz wele razy i stosowalam wiele diet ;p kazda konczyla sie tak samo ;p oslabienie organiuzmu brak koncentracji klopoty ze snem ;p kazdy produkt spozywczy zawiera cos co potrzebne jest naszemu organizmowi no ale widocznie nie wszyty o tym wiedza ;p Wlasnie a co wy sie tak martwicie ?? Najwyzej umre ;p przeciez wam bedzie to na reke jeden okropny grubas mniej ;p oj ludzie ludzie ;)

Gość cleanicaaa....
czerekekreek rowniez caluje :) A widze ze znalazla sie kolejna osoba ktora nie widzi tylko wemnie tlustego potwora ;p hehe ;p

Gość boze dziewczyno
"kazdy produkt spozywczy zawiera cos co potrzebne jest naszemu organizmowi " taaa napewno ta pizza o ktorej wspominalas;) "Najwyzej umre" cztli co?? nie zalezy ci na swojej rodzinie i wspanialym chlopaku ktory cie byl w stanie zaakceptowac?

Chą Ci pomóc, Wyjdz ze znajomymi, bądź sobą to oni mają Cię zaakceptować taką jaką jestes a nie taką jaką mogłabyś być.

Strasznie wybiórczo czytacie dziewczyny. Tylko to co wam pasuje. Inna opinia to już na pewno zazdrosnego chudzielca.

Gość czerekekreek
Boze dziewczyno - zjedz cos, bo juz nawet ironii nie chwytasz. Neurony spowolniły.

a bylas u dietetyka? dobra dieta polega na dostarczaniu wszystkiego organizmowi ale w odpowiendiej ilosci...nie kupuj wiecej "pani domu" i nie stosuj diet z gazet.. a pozatym trzeba dupsko ruszyc...w dziejszych czasach gdzie do sasiada sie samochodem jezdzi to jest nielada wyczyn...

Gość cleanicaaa....
heheh czyli co pizzy nie moge jesc ;p wogole to z domu zebym najlepiej nie wychodzila ;p co sie tak uczepiliscie tej pizzy ;p mam klamac ze jem same salatki czy jak ;p hehe a na pizze nie chodze codziennie a jakis raz na 3-4 miesiace ;p Pewnie ze mi zalezy :) ale oni chca zebym byla szczesliwa ;p mowisz ,, byl w stanie cie zaakceptowac " jakbym byla jakims dziwologiem ;p zaakceptowac nie bylo co ;p pokochal i juz ;D

Gość boze dziewczyno
nie dzieki :O araz ide pocwiczczyc:O i juz wam wiecej nie bede nic przetlumaczyla to wasze zycie...jesli autorce to nie przeszkadza to po co zalozyla ten caly temat?:O

Gość cleanicaaa....
dobra ludzie fajnie sie gada ale ide bo sie umowilam ;D moze jutro wpadne na forum i zobacze co pipisaliscie ;D buzka dla wszytkich ;p

Akurat nie masz racji bo należę do kobiet która są dość krągłe do wagii 50 kg mi spoooooooooooro brakuje. ale smieszy mnie to podejście. jakoś to będzie. Mnie nic złego nie spotka, żadna choroba ani nic. Wg mnie to jest straszne szczeniactwo i oszukiwanie samego siebie.

Gość Ankaaaaaaaaaaaaaa
cleanicaaa.... na początku mnie pocieszyłaś i lepiej sie poczułam. ale teraz przez te wszystkie wypowiedzi czuję się jak monstrum powinnam siedzieć w 4 ścianach i nie wychodzić bo wszystkim wstyd przynoszę przez to że jestem grubsza od reszty:( I oczywiście nic tam nie jesć.

Jakoś nie zauwazyłam żeby ktoś nazwał cię monstrum albo zabronił wychodzić do ludzi. ale łatwije sobie wmawiać że to inni są ci źli a samemu jets sie idealnym

Gość Ankaaaaaaaaaaaaaa
Ja wcale sobie nie wmawiam że jestem idealna, ale po waszych wypowiedziach się tak poczułam. Przez ten topick prawie uwerzyłam w siebie pomógł mi ale tak wyskoczyłyście że gorzej sie czuję i pewnie wakacje odwołam:(

Gość Kasik11
Ojej a ja waze 57 kg do 165cm i ciagle sie odchudzam.