Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

palec grzebalec.

Jest już gdzieś teoria spiskowa o Jacksonie?

Polecane posty

Gość serafinka002
nic odkrywczego. zebranie tych dziwnych rzeczy, o których każdy wie do kupy🖐️

Gość serafinka002
no nic odkrywczego............. cytuję: "MAMY TYLE SAMO DOWODÓW NA TO ,ZE MICHAEL JACKSON ZYJE CO WY NA TO ZE NIE ZYJE...tak napisałam w jdnym poscie i od tego se zaczelo.. . Hej jestem abraja mam 26 lat i zmierzam zostac królowa najwiekszej w dziejach teorii spiskowej dotyczacej zycia i smierci Michaela Jacksona.. . Na wstępie pragne zauwazyc ze wszystko co zostanie tu zapisane podlega waszemu osadowi i zdrowemu rozsadkowi....Nie zamierzam nikomu udowadniac ze sie myli jak i ze ma racje...jestem wielka fanka i samo pisanie pdobnej rozprawy mogloby wplynac nieobiektywnie na moja ocenę ale w tym momencie zamieniam sie w skałe i zapraszam do przeczytania mojej rozprawki na ten temat. Nie daje nikomu nadzieji ale wiem ze fani zadecyduja sami co o tym myslec...no to SHOW TIME Zacznijmy jednak tak troche od wspominek,aby wprowadzic Was w dobry nastrój i chce jeszcze jedno podkreslic gdybym miala wklejac linki wszystkich zródeł nie starczyłoby mi zycia wybrałam te,które sa warygodne i do nas przemawiaja...faktowi podziekujemy... http://www.youtube.com/watch?v=oz_J_do9hzY&NR=1 25 czerwca 2009 roku odszedł od nas Krol muzyki Pop znany wam pod milionem nazwisk,piosenek tytułów i czego tam jeszcze chcecie...œświat ogarnela rozpacz,pustka,niewyobrazalny żal,rozpacz,miliony fanów na całym globie zakonczyły swoja pdróz z tym jakze wybitnie uzdolnionym muzykiem.Nawet ci,którzy gdzies tam słuchali jednym uchem zgodnie przytakneli ze szkoda...Byli tez tacy,którzy pisali o nim jak o pedale,pederasce cpunie zjebie,alkoholiku bialej malpie i tych tytulow takze mogalabym nie skonczyc wymieniac za mojego zycia. .Zalamalam sie...myslalam ze oszaleje ze umre...nie tylko ja..Zobaczmy od czego sie zaczeło http://www.youtube.com/watch?v=hB7pu65ttis(wybrałam to nagranie,gdyz jest opisane) słyszymy jak i widzimy rozmowe pomiedzy pogtowiem a nieznanym informatorem ze męzczyzna nie ddycha potrzrebuje natychmiastowej pomocy lekarskiej...męzczyzna jest spokojny,opanowany w tle słychac jakies głosy...nie mam dostepu do zekomego nagrania gdzie Michael krzyczy ze płonie i wyje z bólu.. Pytanie...Dlaczego dzownińcy nie powiedział,że pomoc potrzebna jest dla Michaela Jacksona? Sńdze,iz Michael mógł potrzebowac pomocy...dlatego dzwoniacy nie uzył jego nazwiska by nie wprawic operatora w stan niepewnosci .Wyobrazmy sobie sytuacje ze dzwoni do was telefn,podnosiscie słuchawke a tam ktos mówi ze potrzebuje karetki do Michaela Jacksona.ktos mógłby wziańc to za zart...Druga sparawa kto dzwonił i był przy nim? Skoro lekarz pdał demerol to dlaczego lekarz nie wiedział,że reanimacji nie przeprowadza se na łózku tylko na twardej powierzchni?jako lekarz raczej powinien....Ale skoro reanimacja jest w toku dlaczego nie robi tego lekarz tylko ktos inny?Czy jest ktos bardziej wyszkolny i kompetentny niz lekarz/W takim razie...kto dzwoni?Lekarz,ochroniarz? Ale cofnijmy sie wczesniej...do momentu ogłoszenia wielkiego powrotu a zarazem pożegnania THIS IS IT http://www.youtube.com/watch?v=_256XQiS1X8 Dlaczego wielka gwiazda ogłaszajaca swoj come back miałaby sie zabijać,miałby ja ktos zabic lub fingowac własna smierć? No i tego mam zamiar sie dowiedziec!!!!!!!!! Michael jacksn od kilku lat nie wydał zadnej nowej płyty a szczerze mówińc ta ostatnia była znosna...przynajmnie jak dla mnie.Nie czułam juz takego dreszczu jak przy Bad czy Blood n the dance floor.Jestem jego fankń i powinnam byc zachwycona,,,ale nie bylam.Brakowało mi ognia.przeszywajacych teledysków,żaru i namietnosci.i tej pasji,pasji która słychac było we wczesniejszych albumach...Teraz mi czegos zabrakło Moze obbrazam tu innych fanów wiec serdecznie ich za to przepraszam ale tak czuje... Gwiazda,która nie zapokaja zachcianek zostaje najczęsciej zastapiona zamiennikem...a tego nie znósłby żaden idol.Fani czekaja,pukaja,pisza,prosza a tu swierszcze... Podejrzewam,ze Michael nie mógł juz tego zniesc ze jest bierny i chwilowo bezczynny,boscena to całe jego zycie,blaski fleszy,mdlejace fanki,krzyk histerie.Postanwil wiec jeszcze raz zaspokoic swoch fanów i ogłasza turnee konczace jego karere zawodowa.Wie,ze na kncerty przyjda miliony fanów z pokolenia młodego jak i starego.Że wszyscy beda czekali,skandowali jego imie ,ze bedzie mógł poczuc sie jak wtedy... http://www.youtube.com/watch?v=p2nTSbHfJvk Czy którykolwiek artysta zrezygnowałby z tego? Dlaczego to pisze? Dlatego ze ktos sugeruje ze Michael Jackson umarł aby wykrecic sie od koncertów..Ale nie sadze ze zrobiłby to swoim fanom...nie on.Z drugiej strony zastanawia mnie czy i jaki mgółby byc powód tegoż postepku... Naczytalismy sie ze miał raka,nos mu odpadał,i cały sie rozpadał...w co wierzyc niewiadomo....Jednak prztjrzyjmy sie tmu z bliska...Moge uwierzyc w to ,ze miał raka jestem okrutna...nie nie jestem.Zakładamy ze ma raka bardzo zaawansowanego...nie chce umierac na scenie,nie chce robic tego nam fanom.Dobrze wiecie coby to było...wyobrazic sobie tego nie chce nawet w podswiadmosci...Dowiaduje sie krotko przed pierwszym koncertem i postanawia ze nie da rady,ze to go zniszczy,ze zniszczy fanów a on ni chce tego.Pozoruje własna smierc... i teraz sie zaczyna... mamy nagranie ze ktos wzywa karetke do kogos...bo nazwisko nie padło...wzywa do 50 letniego mężczyzny i podaje adres który wszyscy znamy...stylizujaa Michaela,przypinajac go do resppiratora...mamy na to dowód bo mamy zdjecie w ok załózmy ze jest prawdziwe....I jeszcze jedno...skądktos wziął to nagranie?Bo to chyba nie jest normalne ze wrzuca sie takie nagrania do internetu...chyba,że ktos robi to celowo... Tylko po co? Zeby zapoczątkować serie niwyjaśnialnych przypadkw,wypadków? Aby upewnic nas że jest umierający czy zeby wprowadzic nas w błąd? I ot nagle dowiadujemy se że Michael nie zyje... Świat płacze targa se za włosy... Skoro nie zyje dajcie nam dowód...Chcemy go zobaczyc..jasne sekcja te sprawy...Elvis tez miał sekcje pokazali ciało..Lenon...pokazali...Lenin...pokazali Jackson?Nie,,,nie pokazali... Wiecie jak wyglada sekcja? Wygląda tak http://www.youtube.com/watch?v=VRAh3Qse-Us Chce wam pokazac dlaczego wszelke zdjęcia MJ w trumnie sa nieprawdziwe jak i poddaja pod moja wątpliwość druga rzekoma autpsje...a z teg co wiem ma se odbyc i trzecia bo nie wiem czy mozna zrobic z ciałem cos takiego drugi raz... Tysiace fanów płacze jak i nie wierzy...c jak i dlaczego Rózne żródła podaja rózne wiadomości a po kilku dniach wykluczają same siebie... Dlaczego nie ma oswiadczenia ze szptala skoro i tak jest juz przeciek z połaczenia telefonicznego...Dlaczego żaden lekarz sie nie wypwoiada...Tajemnica tajemnica ale nie w takim wypadku Dlaczego skoro wg gazet Michael podrózował z własnym szpitalem w dniu śmierci nie było nikogo koło niego?Wszyscy dostali urlop?Nagle.... Nadal nie ma ciała i nikt nie wie gdzie jest.Publikuja dokument potwierdzajacy zgon http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2523176/Michael-Jacksons-death-certificate.html Tylko dlaczego jest ocenzurowany, nie mozna go rozczytac po powiekszeniu ale mzna zrobic identyczny na kompie?Zastanawia mnie też data sporządzenia 7,07,,2009... Przesuwana jest data pogrzebu wtorek czwartek piatek w koncu wtorek. Domniemana przyczyna zgonu Narkotyk Lekomania Zawał serca Zabójstwo Samobojstwo Rak Wylew Pogrzeb jednak sie nie odbył bo nie oszukujmy se to cos co pokazano w telewizji raczej pgrzebem nazwać nie mozna...Nie wspomne ani zachowania dzieci ani tego że ne przyszła Elizabet Tylr ani Diana Ross bo po co miały przychodzić?Nie dały sie zwieśc? Oto kilka nurtujących mnie pytań... : 1.Rodzina na pogrzebie zachowywała się jakby odgrywała jakąś rolę. 2.Paris śmiała się na uroczystym pogrzebie. 3.Po pogrzebie dzieci żuły gumę w limuzynie. Czy tak się zachowuję człowiek gdy umrze mu ktoś bliski? 4.Na stypie dzieci Jacksona bawiły się w ganianego. 5. film przedstawia helikopter lecący z "ciałem Michaela" do kostnicy. Po chwili ciało "staje" myśląc że nikt go nie widzi. ;| 7.Mj o swoim wielkim powrocie powiedział żę będzie to weilka niespodzianka i nigdy jej nie zapomnimy.. Co on mógł by zrobić? Ostatnia próba przed jego "śmiercią" pokazuję że Michael nie tańczy tak jak kiedyś. Więc co to może być za niespodzianka? 8.Ojciec Mike'a powiedział na pogrzebie, żeby ludzie kupowali jego płyty. Michael miał 500 000$ długów i musiał je jakoś spłacić. Tak się zachowuje człowiek który tęskni za synem? 9.Dlaczego cały czas rodzina Jacksona zmieniała miejsce w którym odbędzie się pogrzeb? 10.Dlaczego Michael przełożył koncert na 13 lipca?Czyzby wedzał,że se ne odbędzie? 11.Dlaczego niewiadomo gdzie zostanie pochowany Jacko? 12.Dlaczego nie ma zdjęć z kostnicy? 14.Czego w trumnie nie było ciała? 15.Wszystko bylo ustalone. Michael przed "smiercia" regularnie pojawial sie w klinice. Jego wizyty byly jednak zbyt krotkie. To wszystko bylo grane by ludzie mysleli ze jest chory. Mysle ze tylko najblizsza rodzina wie ze on zyje. Napewno nieliczni. Wszystko zostalo ustalone, tak by nikt sie niczego nie domyslil. Jacksonowie dobrze to sobie wymyslili, wszystko bylo dobrze zaplanowane. Niedawno Michael wystapil publicznie mowiac o koncertach ktore mial dac w lipcu. W pewien sposob chcial sie pozegnac z fanami. Poza tym zwlekaja z pogrzebem, Mieli wystawic cialo na widok publiczny ( Powiedzieli tak by zamazac wszelkie plotki ktore glosily o tym ze Jacko zyje ), lecz teraz wycofali to, i nie pokaza juz ciala. Dziwne ? I po co im nagle mózg?Przeciez to jest standardowa procedura że berze se kawałek mózgu przy autopsji i sie go bada...Po co im to? Przedłużają i robia co moga Mogłabym pisać godzinami miesiącami i latam Nie pragne udowdnac ze zyje czy ze nie zyje chce zebyscie zrozumieli jedno...Jak łatwo jest manipulowac ludzmi i pochowac kogos za zyciaA teraz sam osądzcie czy mam rację pisząc ze stosunek dowodów za i przeciw jest wyrównany?I dlaczego ne mamy zakładac ze wszystko jest mistyfikacja a biorac pod uwage ze mamy 21 wiek...no nie oszukujmy sie... JEST TO MOZLIWE Widziec trumne nie oznacza ze jest w niej ciało... Nie nie zwariowałam Ale jak okreslac w dzisiejszych czasach szaleństwo... Dpowiem na wszelkie pytania... Przykro mi,że materiałów poglądowych jest taka skromna ilśc ale każdy w necie moze poszukac dowodów poparcia mojej teorii. Ja tylko udowadnam że sfingowanie własnej smierc nie jest juz niemozliwe...zwłaszcza jak jest sie Michaelem Jacksonem i mieszka sie w Nibylandii... "

Gość serafinka002
tyle to sama wiedziałam🖐️

ja napisałam wy oceniacie....jak na razie to serafinka jestes jedyna na kilkadziesiat maili której obleciało..wiedzialas bo to sa fakty które ja ładnie ujełam ;)

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwww
On jest przypadkiem od początku do końca spieprzonym przez lekarzy i życie. Ma pecha też na dodatek w tym wszystkim. Pomoc pierwsza też została mu udzielona źle, w szpitalu pewnie też. Pewnie miał jechać do szpitala już jak w połowie płonął, ale koncerty. Ludzie ile on miał długów. Wszyscy chcieli jeść. Pojadą do szpitala i co? Wszystko odwołane? Po co 50 letniemu człowiekowi 50 koncertów. On był CHORY UMYSŁOWO i przez to tak skończył. Tyle. A w kasie siedział od 12 roku życia. Wtedy kasował po 200 tys dolarów. Przestańcie. Po prostu mu odbiło - Piotruś Pan. Nie leczył sie na łeb to umarł. A niekoniecznie trzeba brać 10 tys. tabletek lecząc się psychicznie. Tyle. On wybrał farmację. Czy mu to pomagało?

na koniec wszyscy go mieli dosyć. On zawsze żył tym, że ma miliard. Tak samo jak dziecieństwem. A prawdy o sobie nie powiedział nigdy. On sie miał leczyć u psychiatry i taka prawda. Wybrał sobie operacje plastyczne i wybielenie. No jego wybór. Kto inny poszedłby do psychiatry w tym miejscu. A do kicia bez 20 milionów dolarów to na pewno. Zaś wielki Dżako... :(

Dla mnie byłoby mi wstyd gdybym była nim i pewengo dnia spotkała swoich fanów. On żył tym, ze zrobił sobie DZIECI Z KLEINEM a na koncertach że był gwiazdą. Czym on sie czymkolwiek w życiu przejął? Wszystko mu szło jak z płatka i do końca na koncie miał... MILIARD. Żeby go tyle wszystko tak CHOLERNIE NIE BOLAŁO to by było dobrze - niestety nic z tego :((( Umarł. I ma sie jeszcze gorzej. Bo jak jest źle to może być jeszcze gorzej. Ale te historie, że był gejem to przesada. On się chciał sklonować - w tę stronę należy się zwrócić :( Również błędną, ale inaczej.

Za lekoo mu wszystko w życiu przyszło i niczyjej pracy nie szanował i nie docenił w życiu. Nikogo. Tylko siebie. Taki egoista, że się w pale nie mieści. Każdy głupi tylko on mądry. No toś się gościu pięknie urządził hahaha - nie znowu był chytrzejszy i miał rację. Ale miał rację... ło Matko :( Zwłaszcza jak fortunę przeputał. A pomiędzy próbami matury nie zdawał. No to pewnie temu tak mu dobrze poszło, albo raczej ...wcale na koniec. :(

wwwwwwwwwwwwwwwwwwww gdy zycie ci zbrzydlo a śwat jest ci piekłem wsadz głowe do klopa i j... sie deklem...

Gość ale-babka
milcz. oni dla kasy go oskarżyli:O jeden chłopak przyznał się po latach, że ojciec go zmusił

On miał nagrać jakąs piosenkę HEAL THE WORLD OBECNIE co najwyżej czy napisać i dać jakieś gościnne koncerty. Ale do tego potrzebna by mu była kasa na koncie z THRILLERA. A on wszystko przeputał i nie miał za co żyć. Ale jak był Piotrusiem Panem do końca swych dni tak był i miliarderem. Z nim można było tylko tak. A lat 50 i tak dalej. No był bez mózgu? Był mu powiedziała rodzina i tyle :( Bo ich nie doceniał. Może kariery nie zrobili, ale mieli rodziny. A on chciał mieć wszystko i sie ZESRAŁ. Dosłownie :( I dlatego go nie lubili bo MOŻĘ chcieli mu to wytłumaczyć, no ale Majkel...wielki Majkel. Pogadaj sobie z klamką, a proszę jaka była prawda - zajechany na amen. Od lat :( I co byście pomyśleli o takim BRACIE? A siostry dwie też miał przecież, a jedną na pewno. Wszyscy głupi, on mądry. No to go nie ma. No przecież nikt tak nie użyje - gwiazda czy nie gwiazda. Rodzina to rodzina na całym świecie i tyle.

Gość ciuralla laaaa
"Before you judge me, try hard to love me...."

Gość Dziarski Maniek
cześć wariatko🖐️ masz jakieś swoje życie? zajęcie?

wwwwwwwwwwwwwwwwwwww dowody? rozumiem ze masz jakies i nam przedstawisz...

Gość SmoothGirl
wwwwwwwwwwwwwwwwwwww Czy Ciebie już całkiem Bóg opuścił ? Czy na głowe się z czyimś hujem zamieniłaś ..

Gość SmoothGirl
abraja dzięki za przesłanie na maila wysłałam Ci odpowiedź ... ;p

Gość SmoothGirl
palec grzebalec chyba masz racje ... Daj mu/jej spokój niech się ten ktoś wygada jak go w domu nie słuchają ...

Jedyne za co przeprosił to jak w Berlinie dziecko chciał wyrzucić przez okno. Tak to wyglądało. I to jest koniec jego przeprosin i żalu za cokolwiek. Reszta to jedna pycha. No cóz... teraz już kocha się z ...Elvisem. W końcu był pedałem. PODOBNO. :( PS. A może z Disneyem bardziej? Już nie wiadomo kim on był...na pewno ILUZJONISTĄ.

Ja zawsze będę wspominać ten motyw - A NIE JESTEŚCIE DOŚĆ UWAŻNI - że wrzeszczał, że ma pół ciała zimne, a w połowie płonie przez telefon. Czyli miał w połowie anoreksję już bo wtedy ciało jest zimne, a czemu płonął? HA! I tu też mam swoją odpowiedź. Ale cóż... :(

Gość barabarabuuuu
wwwww skora MJ tak cie drażni to po ch****** o nim tyle wszedzie piszesz??????? TY CHYBA NIE JESTES NORMALNA ,CO? Masz jakąs obsesje? Znajdz sobie jakies inne zajecie bo jestes zalosna ....

Gość hłehłe
wwwwwwwwwww Ty nie masz nic ciekawszego do roboty niż czytanie brukowców i wypisywanie bzdur na kafe ? Pewnie nie masz nic ciekawego do roboty ,nikt cie nie slucha ,nie masz wlasnego zycia itp i tu musisz wyrzucic z siebie swe frusrtacje ,co ? Biedactwo ........

Bo Majkel mnie zainteresował na co umarł. I to wszystko. I w ogóle najpierw taki bamo a później taki biały - co mu się stało. Ale już go smolę bo mnie dźga serce jak o nim piszę :( Wampir to już. A dopiero będzie wyglądał :(

Gość maggyyy
daj sobie spokój wwww, skoro go nie lubiłas to twoja sprawa ,nikogo nie obchodzi Twoje zdanie wiec zostaw je dla siebie . Pozdrawiam fanów MJ :)

Gość RAMBAMBA
WWWWWWWW JAKIEJ MUZYKI SLUCHASZ ,EWENTUALNIE KTO JEST TWOIM IDOLEM?

No jakby jadł normalnie to by wpadł w śpiączkę. Czemu ta pomoc była taka akurat medyczna? Bo go mieli w dupie wszyscy - taka prawda. ANOREKSJA NERVOSA - sama nazwa głosi. To z nerwów jest anoreksja. Można też utyć - jak Presley. W drugą stronę. On żarł te tabletki to w żołądku miał uczucie sytości. A był głodny. Samo życie... nie zdążyli mu pomóc ... EN.

Ja nie rozumiem tej zwłoki - pół godziny pomiędzy znalezieniem go Z PULSEM SŁABYM przez lekarza, a wezwaniem pogotowia. Co oni robili z nim w domu przez pół godziny. Może to pogotowie przyjechało po pół godziny? Nie wiem dokładnie. Na łóżku go wielce reanimowali. Pewnie myśleli , że dostał śpiączki, a on był taki chory. SZOK. Może gdyby właśnie podali imię i nazwisko to by ktoś się ruszył? Czemu go tyle kłuli adrenaliną? Też straszne jak dla mnie. Jak wszystko w tej histroii brrrrrrrrrrrr. :(