Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka191919

do osób które zdały egzamin

Polecane posty

Gość gwiazdka191919

witajcie, mam pytanie, jesli ktos wie to uprzemie proszę o odpowiedz. w piątek zdałam egzamin na prawo jazdy, dostałam od egzaminatora katkę z oceną egzaminu (wynik pozytywny), ale nie wiem czy powinnam gdzies tą kartkę dać?? sprawdzałam dzisiaj postęp wyrabiania dokumentu na stronie wordu i ku mojemu zdziwieniu kiedy wpisuje dane to wyswietla się "złe dane", a w przypisie pisze, iż oznacza to, że nie zostałam zgłoszona, dlaczego?? przeciez minęły juz 4 dni od zdania egzaminu. jesli ktos wie to uprzejmie proszę o pomoc pozdrawiam

nigdzie nie musisz sie zglaszac tylko czekac okolo 2 tygodni na wyrobienie dokumentu na stronir pwpw mozesz sparwdzic czy dokument jest juz do odbioru

Gość gwiazdka191919
nie zdawałam za kogos innego. miałam swój dowód osobisty. i na kartce są moje dane. czy tą kartkę trzeba gdzies oddac czy jest ona dla mnie?? i po ilu dniach dane są wprowadzane do bazy?? czu ktos wie?? proszę o pomoc

Gość gwiazdka191919
do m a dz tak tez myslałam ale dlaczego jak sprawdzam to pisze bląd danych?? tak jakby moje dane nie były wprowadzone do bazy?? przeciez minęly juz 4 dni...

Wiesz co, to dziwne powiem Ci... Zdawałam w Krakowie trzy razy. Jak nie zdałam to dostałam kartkę, jakie błędy popełniłam, natomiast jak się zda, to nie dostaje się żadnej kartki. Dokumenty ośrodek wysyła do urzędu, a Ty czekasz. Dziwne, że Tobie dał kartkę... Na kursie u nas mówił gościu, żeby się bronić przed wypisaniem kartki, bo jak wypisze, to znaczy, że egzamin jest oblany, a tak to można dyskutować. Mówił, że po tym czy ktoś niesie kartkę z egzaminu czy nie, można poznać czy zdał czy nie... Może to zależy od ośrodka? Dziwne...

Gość dewed
luzuj du.pe czekja zara bedzie prawko

Gość gwiazdka191919
tez wydało mi się to dziwne, ale może teraz tak jest odkąd weszły nowe przepisy dotyczące egzaminu?? ja dostałam kartkę, ale napiszane jest na niej ze wynik jest pozytywny i wszystkie moanewry zazanaczone są jako pozytywne.

Ja manewry na placu też miałam wszystkie pozytywne, ale na mieście nie. Poczytaj dokładnie kartkę, a jak się wszystko zgadza, to w te pędy do ośrodka albo do urzędu swojego, żeby Ci nie przepadł egzamin, bo to nie wiadomo co oni wymyślą...

Gość Emily Giffin
Hmm... jak ja zdałam prawo jazdy, to poszłam do urzędu komunikacji by najpierw zapłacić. DOpiero wtedy rozpoczęła się procedura wyrabiania plastiku, która trwała 10 dni. I żadnej kartki od egzaminatora nie dostałam. Jeżeli Ty dostałaś to przyjrzyj się jej lepiej uważniej, bo najprawdopodobniej oblałaś.

Właśnie w niektórych starostwach tak jest, że żeby zaczęli wyrabiać, to trzeba wcześniej zapłacić. Na przykład tak jest w Krakowi i w Wieliczce.

Gość gwiazdka191919
mam bykiem napisane egzamin pozytywny, wszystko zaznaczone pozytywnie i pieczatkę egzaminatora. do tego pan mi gratulował więc zdałam to po co ta kartka i czemu nie ma mnie w bazie?:( trzymam tą kartkę zeby miec dowód w razie czego

A skąd jesteś? Widocznie u was ośrodek uważa, ze formalności trzeba załatwić samemu. Musisz iść do wydziału komunikacji w twoim powiecie.

Gość nie panikuj
napewno zdałaś , a teraz otrzymuje sie kartkę znaczy kopię przeiegu egzaminu;) a co do błędu na stronie to sprawdz czy dobrze wpiałaś

Gość jhbjgjkgkuk
w Zielonej Górze też dostajesz karteczkę jak nie zdałaś a nie możesz się spytać kogoś znajomego jak u niego było z prawkiem?

Gość gwiazdka191919
zdawałam w WORD zielona góra. wpisałam dobrze bo sprawdzałam juz ze 20 razy i nie ma:(

Gość gwiazdka191919
musze spytac jak kogos zobacze:( sama nie wiem, wpisałam dane w link podany powyzej i znów pokazało się nie prawidłowe dane lub brak spraw w toku

Gość nie panikuj
no to niewiemczemu ci się nic nie pokazuje może zadzwoń do wordu i sie dowiedz;) ale jak masz kartkę ze egzamin zdany to będzie oki:)

Gość need for speed
Ja też zdałam i dostałam kartkę że wynik pozytywny, więc nie wiem co wam z tym że się nie dostaje kartek. Zdałam tydzień temu we wtorek, zapłaciłam od razu a na tej stronie internetowej tez mi wyskakuje że złe dane. Chyba trzeba się uzbroić w cierpliowść.

Nie ma innego wytłumaczenia w takim razie, tylko musisz iść do urzędu i uiścić opłatę za wyrobienie prawa jazdy. Wtedy dopiero wprowadzą Twoje dane i będzie ok. Im szybciej zapłacisz, tym szybciej dostaniesz prawko;-) I zadzwoń do urzędu i zapytaj czy są już Twoje dokumenty, bo przesłanie ich z ośrodka trwa do tygodnia, nawet jak to w tym samym mieście... :-)

Gość nie panikuj
need for speed - wcześniej sie nie dostawało kartek a tak pozatym to gratuluję zdania ;)

Gość nie panikuj
opłatę się robi jak się dokument odbiera przynajmniej tak było u mnie

Gość nie sugerujcie sie tą stroną
bo baza danych nie jest regularnie aktualizowana. Wszystko zalezy od waszego urzedu i widzi mi sie jego pracownikow. Zdawalem prawko w listopadzie ubieglego roku, dopiero po 7 dniach pojawilo sie info na stronie ze wplynal wniosek czy cos takiego.

Gość jhbjgjkgkuk
wcześniej jak ktos miał kartkę w ręku oznaczało, że oblał:) ja zdawałam już "po nowemu", ale kartki nie dostałam idź do urzędu albo zadzwoń i spytaj się jak z opłatą, ja płaciłam dopiero jak prawko juz było, przed odebraniem

Gość need for speed
dzięki:) u mnie trzeba zapłacić przed odbiorem. Gwiazdka za którym zdałaś?

Gość nie sugerujcie sie tą stroną
ja rowniez nie dostalem kartki...z kartkami odprawiano osoby dla ktorych egzamin skonczyl sie wynikiem negatywnym. Nie wiem jak jest teraz.

Gość cvcvcvcvcvcvcvcvcvcvcvcvcvcvcv
jak zdaleas musisz isc do urzedu oplacic wyrobienie dokumentu tam wszystkie papiery beda a pozniej czekasz tydzien na wyrobienie

gratuluje ZDANEGO egzaminu, i nie sluchaj internautow, ktorzy albo sa zawistni, albo niedoinformowani, i staraja sie wmowic tobie, ze tak naprawde tylko Ci sie wydaje, ze zdalas i masz leciec gdzies tam "w te pedy" :D wordy czesto nie spiesza sie z wysylaniem dokumentow, chyba czekaja, az nazbiera sie wieksza ilosc i dopiero wtedy dokumenty sa przekazywane do urzedu. cierpliwosci, ja juz tydzien czekam na plastik, i oczywiscie MAM KARTKE i codziennie sie w nia wpatruje z duma :)

Gość need for speed
mądre słowa oszczędna:)