Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdka191919

do osób które zdały egzamin

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] HaPo Wiesz co, to dziwne powiem Ci... Zdawałam w Krakowie trzy razy. Jak nie zdałam to dostałam kartkę, jakie błędy popełniłam, natomiast jak się zda, to nie dostaje się żadnej kartki Nie wiem kiedy ty zdawałaś , ale ja miałam wczoraj egzaminw Krakowie i wszyscy dostali kartkę po egzaminie , Ci co zdali i ci co nie zdali. Ps. Ja nie zdałam , a tak pięknie szło :( następny termin o rany 31 sierpień ...

[zgłoś do usunięcia] HaPo Wiesz co, to dziwne powiem Ci... Zdawałam w Krakowie trzy razy. Jak nie zdałam to dostałam kartkę, jakie błędy popełniłam, natomiast jak się zda, to nie dostaje się żadnej kartki Nie wiem kiedy ty zdawałaś , ale ja miałam wczoraj egzaminw Krakowie i wszyscy dostali kartkę po egzaminie , Ci co zdali i ci co nie zdali. Ps. Ja nie zdałam , a tak pięknie szło :( następny termin o rany 31 sierpień ...

Gość ale psikus
Teraz niezaleznie od wyniku dostaje się kartkę, tak wczoraj czytałam w przepisach. Ale co się z nia robi to juz tego nie wiem:D

No... Ja zdawałam... w listopadzie w zeszłym roku :D

Gość gwiazdka191919
przepraszam ze tak nagle zniknęłam ale musiałąm isc do pracy. zdałam za 8 razem dopiero więc jest to długo wyczekiwane prawko;) dziękuję za wszystkie opinie, bardzo mnie to uspokoiło bo juz myslałam ze cos jest nie tak z tym ze mnie nie ma w bazie danych oraz z tym ze dostałam kartkę. do oszczędna ja tez wpatruje się w tą kartkę z dumą:) mam jeszcze jedno pytanko, ile mniej wiecej się czeka na wyrobienie prawka. słyszałam ze dwa tygodnie czy to prawda?? pozdrawiam Was, całuski

Gość gwiazdka191919
ahhh, zapomniałam dodać, że pytałam o to znajomego i on tez mówil ze jego tez nie ma w bazie danych, mimo ze kartkę dostała, ale się tym nie martwi. jeszcze raz wam dziękuję, za to ze zechcieliscie udzielic mi tych informacji.

Gość stylo
Ja zdałam w czwartek i jak zapytałam egzaminatora, to powiedział, że za około 1,5 tyg. dokumenty dopiero będą w wydziale komunikacji i żeby wtedy się zgłosić i uiścić opłatę. CO do kartki - też dostałam :):):)