Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P.Y.T.

wczoraj fani zebrali sie przed 02, mimo, ze michael nie wystepował

Polecane posty

Gość P.Y.T.

PIĘKNY GEST DLA wspanialego artysty

Gość ania nie do podjebania
😭

Gość prawdziwi fani
:)

porazka to ty masz na drugie :o

Gość jaaaa....
ja pierdole jeszcze to wałkujecie jacy ludzie sa prosci i nawiedzeni

zero szacunku dla wielkiego czlowieka :(

Gość jaaaa....
wiecie ilu wielkich ludzi umiera dziennie, a wy tu jakas tragedie robicie tragedia to moze jest dla rodziny chociaz dla tej pewnie nie do konca bo kasy przyczesza ludzie zejdzcie na ziemie

Gość J_Looooooo
pewnie ze wiele osób codziennie umiera i czasem są to tragiczniejsze smierci niz MJ, ale on był znany stąd żal duzy i tak zostanie

Gość jaaaa....
moze i da niektorych byl wielki ale dla wiekszosci wrecz przeciwnie, ale co z tego i tak jak wszystkich opierdolą go robaki

Gość no wlasnie ja tez
ciebie niech opierdola robaki :o on bedzie skremowany.

Gość no wlasnie ja tez
to nie otwieraj tematow o nim jak cie to tak boli ośla łąko :o:O:O:O

Gość no wlasnie ja tez
bedziemy o nim pierdolic przez najblizsze kilka lat :)

Gość P.Y.T.
myslisz, ze on byl takim samym człowiekem, jak ty, a to nieprawda. on przynajmniej zapisał sie w dziejach historii, a twoje caiło zgnije i tylko smrod po nim zostanie, ale i to nawet tylko chwile. a jesli Ci przeszkadza, ze ktos go pamieta jeszcze, to po co tu wlazisz? zazdroscisz nawet umarłemu. niezwykła kanalia. zreszta kilka tu takich naliczyłam. i ja moge sobie wspominac ile bede chciała, moja sprawa.

Gość P.Y.T.
ty łazienka, a co ci do tego, o czym kto pisze? porąbalo cie w łeb, czy ktos cie zgwałcil na snie? jestem ciekawa co ty tu takiego ciekawego napisałas oszołomie, pochwal sie o czym pisze lazienka?

Gość jaaaa....
no zapisał sie w historii to racja ale oprocz tego ze byl muzykiem to zapisał sie jako pedofil, no i wczoraj czytałam ze pedał zajebiscie

Gość no wlasnie ja tez
to ty sie puknij, jak sie uwazasz za taka sama jak MJ :o poczytalas wypociny z pudla, ze sie wybielil i swiecie w to wierzysz :o wierz sobie dalej pusta pało :o nie dyskutuje z toba wiecej, bo szkoda czasu :o🖐️

Gość jaaaa....
no ja pierdole weźcie sie za robote, dajcie spokoj jak nie mozecie tego przezyc to zamiast przezywac to porzucajcie sie z wierzowcow, potnijcie sie albo cos, ale na milosc boska przestancie juz pierdolic te bzdury

Gość kolololo
a moja zona oglada wszystkie programy kupuje wszystkie gazety bo nurtuje ja pytanie czy mu odpadł nos czy nie

Gość nauczycielkaElka
bazienka: ale kultury to Ciebie matka nie nauczyla,prawda?:o Przestan klac,Ty pusta,chamska dziewczyno I nie porownuj smierci zwyklych ludzi,to smierci wielkiego artysty.Dziwisz,ze ludzie tak to przezywaja? Przeciez on tak duzo wniosl do historii muzyki.Ksiązke lepiej poczytaj,zamiast przeklinac. Z zaburzonej rodziny pochodzisz? zalosne...

Gość P.Y.T.
łazienka, he he he to jak to? narzady komus dasz, hehaahahahahaha ale sie usmalałam weisz? narzady to jest to, co masz na zewnatrz (czyli wargami chcesz kogos poczestowac? w imieniu społeczenstwa, dziekuje) a wewnatrz sa organy ty ich akurat nie masz nie masz ani serca, ani mozgu wiec ni mniej ni wiecej zgnijesz cała generalnie ciołek jestes i tyle ty narzadzie hahahahahahaahhahahhaaaaaa

Gość P.Y.T.
tych kretynów jest tyle, co mrówek i wszelkiego robactwa, wylazi to zewszad i mnozy sie po stokroc

Gość staratatata
o najwiekszy kredtyn i ciemngród sie odezwał wlasnie hihihi

Gość
Bazienka,jezeli dozyjesz sedziwej starosci to obawiam sie ze twoje organy nikomu juz nie pomoga,wiec nie rob tu za samarytanke.A Michaela bedziemy pamietac do konca swiata i jeszcze jeden dzien dluzej.

Gość staratatata
nie zesraj sie z wrazenia bo smrodu narobisz

Gość bazienka masz cos z glowa
on sie nie wybielil dlatego, ze mial taki kaprys tylko chorowal na bielactwo ośla łąko poczytaj troche prawdziwych informacji na jego temat, a nie z pudla :o zal mi takich jak ty 😭

Gość P.Y.T.
srtata- zycie nie polega na robieniu tylko smrodu, ty pewnie tak masz, wiec wspolczuje, nie tobie, ale otoczeniu postaraj sie zrobic cos wiecej, niz tylko troche smrodu wokol siebie a po co na ten topik wlasciwie wlazłas? nie interesuje, to spadaj

Gość P.Y.T.
w sumie jak dla mnie to takie lazienki moga sie nie edukowac nawet nawet w najmroczniejszy dzien bedzie sie z kogo posmac ja mysle, ze wielkosc Michaela wykracza poza mozliwosci percepcyjne łazienek dlatego dody i mandaryny tego kraju maja sie tak dobrze nie komentuje, mozna i tak, ale po co wlasciwie?

Gość staratatata
dlaczego sie wybielił - prosta odpowiedz bo miał nasrane w garach

startata ty niemyta pipooo 😭 sam twoj nick mowi wszystsko :) MJ 4 ever (*) wielki czlowiek, ktory wiele dał temu swiatu!!!

Gość staratatata
ha ha ha no zajebiscie duzo, buhahahah wez bo mi wyrwie watrobe ze smiechu, o matko malło się nie posikała, ale teraz pytanie do znawcow tematu bo ktos tam wczesniej pisał cos o odpadajacym nosie odpadł wreszcie czy nie bo tez mnie to ciekawi i chcialabym wiedziec i pewnie wiele osob