Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P.Y.T.

wczoraj fani zebrali sie przed 02, mimo, ze michael nie wystepował

Polecane posty

Gość P.Y.T.
SRATATA- DLA CIEBIE ISTNIEJA TYLKO RPOSTE ODPOWIEDZI, BO JESTES PROSTACZKA zreszta pytanie samo w sobie jest rownie prostackie nie wybielił sie ale nawet, gdyby to zrobił, to co tobie do tego? czy on cos tobie zrobił? obraził twoje poczucie estetyki? a moze obraził twoja moralnosc? hehe, watpie zawsze znajdzie sie taka sratata czy łazienka, ktora bedzie rzucac w niewinnego kamieniem coz, taka natura ludzka Bog stworzył nas niedoskonałymi

Gość staratatata
posluchaj poczytaj dobrze tylko napisałam fakty o tym czlowieku a do goscia-niech mu ziemia lekka bedzie nic nie mam czlowiek jak czlowiek był i go nie ma, tylko mnie rowalacie Wy bo sie prawie onanizujecie na tych postach i taka prawda

Gość P.Y.T.
ty sratata odpadł i co teraz? wysrasz sie z radosci idioto?

Gość staratatata
powaznie a mozna gdzies to zobaczyc??????????????????

Gość kolololo
kolego pyt czy to prawda co napisales , mozna to na jakims zdjeciu zobaczyc, ale bym zonie niespodzianke zrobil, bo cały czas w to wnika

Gość P.Y.T.
rozumiem, ze twoja zona bardziej ineteresuje sie nosem MJ, niz twoim zalosnym nieszczesciem tym w gaciach ja bym sie tym zmartwila na twoim miejscu, a ty rob jak chcesz jedno weim, bardzo ciesze sie, ze nie lubicie Michaela ja nie zycze sobie, zeby takie pustogłowia były fanami tego wielkiego człowkieka wy na to nie zasługujecie, dlatego pewne zaszczyty na tej Ziemi sa dla was niedostepne i tak powinno byc, jestem niezmiernie zadowolona

P.Y.T. lubie Cie :) ps. uwielbiam te wasze fakty wyssane prosto z pudelka ;] taaa staratata jestes zajebista

Gość P.Y.T.
ja Ciebie tez :) sratata- zacznij szukac w kontakcie:D a jak tam nie znajdziesz to moze w tyłku u sąsiada zobacz :D:D W kazdym razie znajdziesz tam cos dla siebie, jakby nie bylo

Gość kolololo
a dlaczego takie wulgaryzmy, ja tylko grzecznie zapytałem a Wy od razu tak po prstacku, a z moim naganiaczem jest wszystko w pożo

w sumie wam powiem ze chociaz minelo pol miesaca od smierci MJ to nadal jets mi smutno, czuje sie jakby umarł ktos bliski mimo ze go nie znalam :(

Gość P.Y.T.
kolololo irytujesz zrozum jesli nie niegrzecznym tonem to niedorzeczna trescia pytania irytujesz wyzwalasz zle emocje ale moge ci pogratulowac fantastycznego dobrania sie z partnerka nie widze mozliwosci rozwodu

Gość P.Y.T.
tak samo, jak i ja Aden a mysle, ze im dalej, tym bedzie ejszcze gorzej, bo brak ichaela bedzie wrecz namacalny nie bedzie na zadnej gali nie bedzie w zadnym miejscu na swiecie, zadnej piosenki... moze te, ktrore nagrał w akzdym razie on juz powiedział swoje ostatnie słowo

powiem Ci szczerze ze wczesniej nie interesowalam sie tak bardzo nim, moja mama go uwielbialam skad tez znaalam jego pisoenki.. i jedna byla nawet w gta vice city bille jean ;) ale od jakiegos czasu mozna powiedziec ze mam obsejse, slucham ciagle jego i ogladam koncerty.. jak on sie ruszał, spiewal , jaka mial mimike... nawet po operacjach mial w sobie 'cos' takiego.. taka jakas dobroc , wrazliwosc:( moj chlopak ma juz dosyc, gdy o nim wspomninam a ja poprostu mam jakas obsesje to niedorzeczne. RIP..

Gość P.Y.T.
Zbigniew Hołdys udzielił fantastycznego wywiadu min na wp, gdzie wychwala Michaela pod niebiosa. na pytanie, czy bedziemy miec jeszcze kogos takiego, odpowiada krotko- nie oczywiscie mozna byc utalentowanym, ale u Jacksona sprzego sie tyle niezwyklych rzeczy naraz itp itd a tak sobie mysle, kurcze, jakimz to im..... no dobrze ignorantem trzeba być, zeby u takiego człowieka akuratr dostrzec odpadajacy nos (ktory wcale mu nie odpadał), czy biala skore. zupelne pustkowie w głowie

Gość P.Y.T.
to bardzo ciekawe, i fajnie, ze ktos odkrywa go chocby teraz... własnie po to sa utrwalone piosenki, zeby miec taka mozliwosc a ja byłam swiadkiem jego kariery od 87 i ciesz esie z tego powodu, ze przynajmniej te wydarzenia obserwowalam "na zywo" pamietam jak około 90 roku został koronowany na krola jakiejs murzynskiej wioski, gdzies poza stanami to musiało byc w kazdym razie pokazywaly to wszystkie dzienniki zabawne i fantastyczne a co do jego wygladu, faktycznie zmienił sie od lat 80 ale ciekawe, jak ci, ktorzy pisza o jego nosie beda wygladac w jego wieku...

Gość mala222
umarł król - niech żyje król! ;>

Gość curly08
wlasnie kupilam bilety na jego koncert w multikinie, w Krakowie juz prawie wszystko wykupione :) szkoda ze to " koncert" tylko w kinie :(

Gość P.Y.T.
tak, to fajnie, ze ida ludzie ja ogladałam ten koncert na zywo na poczatku lat 90-tych w sumie nie był chybanawet najlepszy ale był i tak swietny, hehe a co wg ciebie oznacza- umarł krol, niec zyje krol? mysle, ze ludzie opacznie to rozumieja bo przeciez chodzi o to, ze teraz mamy nowego krola (zawsze tak było w przypadku koronowanych wladców) jesli tak, to gdzie jest nowy, kto nim jest? ja nie weidze na pewno nie timberlake a poza tym to kto jeszcze jest teraz na scenie muzycznej z młodego pokolenia?> wszystko jakas pomylka, zenada to nie to MIchael= this is it

staratatata przez takie pustaki jak ty moderki kasuja nam topiki wez zacznij korzystac z mózgu...

Gość P.Y.T.
własnie, cos nie wierze, ze juz jutro ta premiera cos czytałam o 20 lipca, zaraz musz esprawdzic gdzies, moze cos napisali srtatata- o jakich ty faktach mówisz, nie masz pojecia bladego nawet o tym człowieku ja nie wiem po co tu wlazisz nie twoja sprawa, czy sie ktos onanizuje, czy nie to sa własnie wytwory twojego umysłu zajmij sie soba zaloz sobie topik o dupie marynie i tam sobie siedz a tu nie chce cie widziec, spadaj- jak to mawiał s. p. Michael :D

Gość wielki to jest JAN PAWEL II
a nie jakiś tam artyścina !!! co to nawet nie tolerowal tego, ze sie urodzil czarny :O !!!!

nie tolerowal?? on byl CHORY NA BIELACTWO, niewiem ktory raz to juz powtarzam na tym froum :o przerazacie mnie..

Gość mika222
Fajnie się Was czyta pojebusy. Autorko daj sobie już spokój z tym Jacksonem.Zacznij pisać pamiet6niki o nim ,ale nie na forum.

Gość P.Y.T.
mika, czy jakos tak , ty mi nie mow co ja mam robic jak będę chciałą to napisze pamietniki, ale równie dobrze moge pisac tu, co mi sie podoba oszołomie papiez JPII był wielkim i wpsaniałaym człowiekiem ale tak sobie mysle papiez, czy Diana to ludzie, ktorzy mieli pewne funkcje królowa, ksiazna, czy papiez i z racji chocby tego, ze taka funkcje piastowali byli znani i trafiali do ludzkich serc a Michael nie miał zadnej funkcji, był mozna powiedziec piosenkarzem piosenkarzy jest na swiecie tysiace, albo wiecej ale Michael swoim talentem i charyzma przekroczył granice bycia tylko człowiekiem rozrywki i to równiez stanowi o jego geniuszu na pewno był i jest napopularniejszym człowioekiem na swiecie a ze wsrod nas jest masa gnid, dlatego zycie jest odmienne, od disneyowskich bajek do Michaela przyklejały sie gnidy podobne do tych z topiku ktorym z mord cieknie jad zastanawiam sie, jaki cel miał Bog w stowrzeniu takich egzemplarzy w ilosci mnogiej ja jeszcze nigdy nie weszłam na zaden temat i nie napisałam, zeby autor go zamknał nie rozumiem tego nie interesuje mnie temat to nie wchodze czy moze byc cos prostszego?

Gość P.Y.T.
mysle, ze ten singiel jednak nie pojawi sie jutro, nigdzie nie ma nowych informacji

Gość wszyscy co...
tak pozytywnie pisza o jacksonie sa pojebani.... ale duze umyslowo chorych lazi poza szpitalem psychiatrycznym.... ja pierdole...

Gość P.Y.T.
lubię czasem - jak kijem włozonym do klatki z lwami- podrażnic się slowem z glupota i złosliwościa niektórych haha, odezwała sie pani psycholog nie nie psycholozka, tak sie teraz mowi no ok, psychol moze najlepiej