Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość partycja 10gb
no właśnie.... a tym bardziej nie podejmują rozmowy z kimś kto śmie mieć jakiekolwiek, najmniejsze nawet wątpliwośći co do jego osoby...

A i oczywiscie witam jeszcze narCOMAnke, bashira i marzeneeee :) no i wogole wszystkich :).

Gość wafel pospolity
słuchajcie, ile ten Michael zrobił reklamówek Pepsi?:P co chwilę trafiam na nową:P

witam każdy wielbiciel Michaela może się tu wypowiedzieć oczywiście oglądałam Take two odnośnie bashira -zdaję sobie sprawę jak łatwo manipulować ludźmi, ludzie są głodni sensacji a bashir bardzo siebie wylansował na Michaelu, stał sie milionerem i gwiazdą hollywood, widziałam jak szedł po czerwonym dywanie z dziewczyną , machał do ludzi i rozdawał autografy niczym Tom Cruise :-O pfffffffff

Gość 126p.
a ja od wczoraj wsłuchuję się w niskie dźwięki wydawane przez MJa :P mam taką fazę na Shout, Dangerous, 2000watts + In the closet koncertowe i różne jego wypowiedzi, w których używał niższego tonu. a jak tam dziewczyny, dzwonek z popisów Mike'a zrobiony?:D

Gość Rademeness
Dzien dobry dziewczyny i wszyscy nowi forumowicze, im wiecej osob do dyskusji, tym lepiej. Co do kontaktu z TVN to mozna wyslac maile lub tez i bezposrednio zadzwonic na ich nr tel (wzielam z ich strony): Dział Współpracy z Widzami: tel: (22) 856 61 61 widzowie@tvn.pl Gdyby wiecej osob wyslalo maile, badz jedna petycje z naszymi mailami, to wzieli by to powaznie. Co sadzicie? Nie mysle juz nawet tylko o Take 2, jest wiele swietnych filmow, czy fragmentow np. na youtube, z ktorych moznaby zmontowac kapitalny dokument o Jacksonie. TV ma przeciez wszystkie te materialy, wiec chodzi tu tylko o ic dora wole, a taki dokument cieszylby sie ogromna ogladalnoscia. Spojrzcie ile osob wybiera sie na film z koncertu do multikina.

ok masz rację ale myślę że ich menagerzy powinni wiedzieć o tym że film z Michaelem zapewniłby wielką oglądalność więc dlaczego tego nie robią sami ? tylko musimy ich prosić ? ani tvn ani polsat , tv publiczna i pozostałe typu hallmark,movies i 50 innych nikt nic takiego nie puszcza w polskim wydaniu może licencja wykupienie kosztuje dużo , nie mam pojęcia

Zgadzam sie z Rademeness . Zainteresowanie MJ jest ogromne ,wiec stratni napewno by nie byli . Byłoby super jakby sie udało :)

Gość Rademeness
Mysle ze taki plan ma szanse na powodzenie, szczegolnie ze w sezonie wakacyjnym tvn puszcza same powtorki, nie maja nowych materialow. Do LexyconJa mysle ze nikt Cie tu nie bedzie probowal potepiac, masz prawo miec swoje zdanie. Wstyd przyznac, ale pare lat temu, gdy pierwszy raz obejrzalam film Bashira, tez napadly mnie watpliwosci co do stanu psychicznego Michaela. Myslalam, jak dorosly facet moze pieprz... ze jest Piotrusiem Panem. Sek w tym, ze ten jeden dokument nakierowuje widza na jeden pkt myslenia. Poszperaj po necie, a zrozumiesz co MJ mial na mysli, nie byl On wcale infantylnym czlowiekie, ma to wszystko glebszy sens. Patrz sercem, On to chyba kiedys powiedzial. Teraz jak ogladam Bashira to widze jakich latwych technik uzyl On by zaszcuc czlowieka. Z paru m-cy wywiadow, wybral jednoznaczne sceny, ktore moglyby zle swiadczyc o MJ. Nie zapominaj tez, ze chopak z pierwszej sprawy o molestowanie, przyznal sie ze klamal na prosbe rodzicow. Pozdrawiam

Gość Rademeness
aliksandra mimo wszystko warto sprobowac. Michael Jackson zrobil tak wiece dla swiata, wiec i my mozemy zrobic cos dla niego, przynajmniej by zachowac dobra pamiec o tym wspanialym czlowieku.

wiem ale zastanawia mnie to dlaczego telewizje sami tego nie puszczą z tego co wiem z innych dyskusji na blogach fani ich proszą już od dłuższego czasu myslę, że pokażą taki film jak skończy się sezon wakacyjny bo tak jak napisałaś teraz puszczają z taśmy tylko powtórki różnych fimów, programów

Gość dżozef kołolsky
ale ja czytalem,że to całe przyznanie się Chandlera po śmierci Michaela zostało przez kogoś spreparowane. sam Jordan wcale nie wypowiadał się w tej sprawie ( co nie znaczy,że nie kłamał)

Aliksanda wydaje mi sie ,że narazie nie puszczaja programow o nim bo czesc osob czuje przesyt MJ :(, co mozna zauwazyc na roznych forach . Po całej masie codziennych plotek , bzdur pisanych na pudlach czy innych tego typu portalach ludzie pisza zeby dac uż mu spokój (to te z delikatniejszych wpisów ) itd. Byc moze tv po troche tez tym sie kieruje . Ehhh.....sama nie wiem. Moze to kwestia kasy tak jak mówisz. Ja na ich miejscu kierowalabym sie raczej tym ze wsród 10 najchetniej kupowanych płyt jest 7 MJ ! Mogliby sprawdzic ogladalnosc wszystkiego co zwiazene z M na Tou Tube , wziac pod uwage ferkwencje w czwartek w multikinach i dlugo by mozna jeszcze tak wymieniac ... . No ale coz ..:( Moze w dzien urodzin M cos wyemituja

Gość nogawka77
macie jakieś namiary na wywiady MJa? w wersji video i tekstowej? ( po polsku) oglądałam Oprę, wywiad u Geraldo Riviera (2005), ten w którym wystąpił z Lisą Marie chyba nie był przetłumaczony.... a i to przemówienie na uniwersytecie. gdzie jeszcze mogę znaleźć coś po polsku? a dla Ebony i Vogue to poza sesją też były wywiady? ma ktoś może tłumaczenie? proszę 🌼

a to prawda -dzień urodzin Michaela to już praktycznie koniec wakacji zobaczymy czy któraś stacja wyemituje może czekają na jego urodziny

wykład w Oksfordzie Michaela trzymam w formie pisanej po polsku filmu z tłumaczeniem nie mam

tak , tez go lubie :). Geraldo to świetny dziennikarz w przeciwienstwie to tego dupka Bashira. Nie potrzebnie dzisiaj po raz kolejny ogladalam Take two bo tylko sie wkurzyłam i nie moge pojac jak ten gnojek mogl cos takiego zrobić! Eh... szkoda gadac. Chcialabym tylko zeby tv wyemitowala take two albo jakis inny fajny wywiad z MJ (NP.z Oprah )

Gość marzenaaaaaa
Smooth ja mam Heartbreak Hotel mp3 daj emaila to Ci przesle

Gość j.w.
jednego pedofila mniej

Gość P.Y.T.
witam, narazie tylko na chwilke w sprawie petycji- cos trzeba gdzies napisac, im wiecej tym lepiej ja dodam jeszcze, ze kiepsko znaja temat, ze kiepscy goscie,. ze lepiej byłoby bez nich bez jozka, tego faceta z radia z kozyry i paru innych przypomne, ze np ezotv- taki program z wrozkami, ma miec w ramowce jesiennej programy z Michaelem Leksykonja- rozumiem twoje watpliwosci, Michael to nietuzinkowa postac, to nie jakis tam henio spod budki z piwem dodaj do tej osobowosci i talentu ogromne pieniadze, araz jeszcze wieksza, gorsza kase, jak juz pisałam, my nie jestesmy w stanie zrozumiec tego, co działo sie w głowie tego czlowieka... ja tez czytałam zeznania tych chlopaków- zeznania pani arvizo, ktora mówila, jak jego ekipa ich wywiozła do brazylii, itp wsyzstkie watpliwosci rozstrzygam na korzysc Michaela ja moge dotknac jego sztuke on dawał ludziom sztuke, jak powiedział pan Holdys, nie sprzedawał zycia prywatnego, jak np michał wisniewski zapomnielismy, ze to jego sprawa zapomnielismy, ze masa pedofilów gwałci teraz dzieci, w tym momencie, nawet niemowlaki. o zgrozo. a na lawie oskarzonych siedział Michael, niejako na ławie oskarzonych całego swiata, ktoremu nikt nigdy nie zarzucal gwaltu- i pamietajmy o tym jesli o to chodzi to tutaj watpliwosci maja niektorzy z ludzi, ktorzy go znali na jakims etapie swojego zycia (sa i tacy, ktorzy absolutnie twierdza, ze to bzdury) ale my, ludzie siedzacy przed klawiatura mamy najmniejsze prawo do pisania, ze byl winny w kazdym razie kare poniosl straszna- bo ostatecznie przypłacił to zyciem, mozna to tak nazwac zreszta był niemal pogrzebany juz za zycia w ciagu ostatnich lat ktos napisał, ze jordan chandler sie wcale nie przyznał, ze to wymysł oczywiscie, ja to pisałam wczesniej, jordan nie moze sie przyznac, nawet, gdyby chciał bo by mu zabrali kase i moze jakis proces by miał za to wiadomo, ze oskarzyl swojego ojca o usiłowanie morderstwa a dlaczego nie zostało naglosnione to, ze jordan zeznawal pod wpływem srodka uzalezniajacego, ktory celowo podał mu ojciec i zeznania były nagrywane na kasete on nie zeznawał dlaczego to nei było nagłasniane tak, jak to ze MJ to potwor czy pedofil i jeszcze ktos napisał, ze sukces koncertów Michaela teraz na 02 bylby tym, czym jego smeirc, czyli przypomnieniem go modemu pokoleniu absolutnie sie zgadzam moze nie na te skale, ale absolutnie Michael o mało nie powrócil w wielkim stylu a tak, powrócil w jeszcze wiekszym, choc bez swego udziału gdyby nie ten proces z 2005- najprawdopodobniej poleciałby na Ksiezyc, wyobraźcie sobie jaki to byłby kamien milowy dla jego kariery pisanoby o nim równiez w ksiegach historycznych i Bog wie jeszcze w jakich a jego plyty sprzedawałyby sie jak...kamienie ksiezycowe a wszystko to uniemozliwiła jakas babka czyli pani arvizo która kradla w supermarketach z tym nie mozna sie pogodzic poza tym dochodza nawe fakty w sprawie dra muraya zaniedbal, celowo, lub nie, ale zaniedbal tak, ze szkoda gadac nie podawał witamienek, tylko takie cos....

Gość co w tym do placzu
ze poprzytulal dziewczyny?

Gość uhuaaagzza
wiecie co, lubię oglądać jego zdjęcia z czasów procesu w 2005 r. pięknie wyglądał w tych garniturach i okularach (zwykłych), tak dostojnie:)