Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

mówią, że był chory i słaby, przepowiadają, że zostało mu 6 miesięcy życia...po czym przechodzi testy, które potwierdzają, że jest w świetnej formie i da radę tym 50 koncertom... nawet jeśli przekupił kogo trzeba, żeby dostać pozwolenie na tą trasę, to co najmniej nieodpowiedzialne, no bo skoro był tak chory i słaby chyba zdawał sobie sprawę, że nie da rady...

Media tyle plotek wyprodukowaly na temat Michaela, ze ja naprawde stalam sie juz nieufna wobec tego wszystkiego......:o A co do tej nowej ksiazki, to wlasnie mam zamiar ja jutro przejrzec w empiku na kanapce; zobacze czy warta zakupu...

Gość CKM Dezerterka
TE ROZMOWY wyciekły ze 2 lata temu a nie teraz. co do konferencji z marca. miałam wątpliwości, ale to był on. gdyby miał normalną perukę i światło nie było takie żółte to nikt by nie zwrócił na to uwagi

Myślę ,że na taśmach to naprawdę ON. A chore to wszystko jest...Macie rację-CHORE...Jak całe jego życie, w którym nic nie było normalne... A On ...mimo wszystko to wytrzymywał... Musiał być bardzo silny psychicznie!

wiem, ze rozmowy wyciekly wczesniej, niemniej czy to Michael? wiadomo, ze ludzie przez tel czesto brzmia inaczej niz w innych okolicznosciach, zwlaszcza po wine cooler;) no ale nie wiem.... jak mowie, moze zbyt podejrzliwa juz jestem:o

Gość CKM Dezerterka
ojj ja wiem co jest pod nimi. mogli równie dobrze napisać,że 30 czerwca. jeśli to MJ ( a na to wygląda, mimo jakości), to mogło być to wykonane jakiś czas temu i użyte teraz do wywołania sensacji. próbuję to zidentyfikować... ale nie mogę znaleźć żadnej informacji

to oczywiste, że pojawiają się teorie, że żyje.. ponoć tupac też żyje...widziałam nawet filmiki na youtube potwierdzające to... elvis też ponoć żyje... jedyne co mnie wkurza to to, że pełno sprzecznych informacji, plotek i niejasności... zmarł miesiąc temu i nadal go nie pochowano? wtf?

niedawno jeszcze mowiono, ze Hitler zyje po tym jak wyjechal do Ameryki w 1945.........:o masakra:o Mysle, ze spekulacje wokol Michaela nigdy nie ustana...

CKM no rozumiem, po prostu tak sobie na głos myślę... i po co ktoś to robi? te insynuacje... te foty wyglądają jak z filmiku wycięte, więc musi istnieć filmik nie? czemu ktoś się nie połasił na wrzucenie filmiku tylko te słabe foty?

Gość CKM Dezerterka
ja jestem przekonana, że to on. wcale nie mówi o rzeczach tak oczywistych, o których wszyscy wiedzą. nikt by tego nie spreparował. zbyt zawiłe te wypowiedzi, ułożenie akurat takiego dialogu nie wpadłoby to nikomu do głowy

Gość CKM Dezerterka
te rozmowy są z 1992r. były użyte jako dowód w 2 procesie chyba

nie słuchałam tych rozmów...dla mnie to zbyt duża ingerencja w jego prywatność...nie wiem, po prostu jakbym szpiegowała...? ale weźcie...nawet przez fona nie mógł normalnie pogadać, bo ktoś to nagrywał? :o

Gość CKM Dezerterka
no a na taki filmik trafić nie mogę. już 2 raz widzę te fotki. z tą w tym czepku, która pojawiła się na youtube też niby jako dowód, to bardzo łatwo mi poszło

Acha , sorry cofam pytanie... Teraz doczytałam ,ze to poczatek lat 90-tych... Czyli chodzi o trasę DANGEROUS...i okres kiedy był w Polsce... Był wtedy zakochany... Może dlatego myslał o rezydncji w Polsce...Może chciał od tego wszystkiego uciec...z tą kobietą... Hm...Kto był koordynatorem koncertów z trasy DANGEROUS?

Gość CKM Dezerterka
tylko przecież gdyby ktoś nagrał to wcześniej na komórkę (a na to wygląda) to raczej od razu gdzieś by zamieścił. przecież sfilmował Jacksona:O to nie wiem kiedy to zostało zrobione...

ostra- mnie ta rozmowa przyprawila o dolka, szczerze mowiac.... pomijam aspekty moralne juz:o no ale potem nabralam watpliwosci, jakos momentami ten glos inaczej wypowiada pewne slowa, niz M je wypowiadal... ale jak mowie, to moze moje obsesja...:o moze telefon zmienia glos moze wino ....

woman:o bezedura jakaś:o a ten trening głosu który wyciekł? kto to nagrywał? też ktoś kto podejrzewał romans MJ z trenerem?:D

CKM no właśnie...to wygląda na filmik z komórki, więc gdzieś on musi być...nie pochwalił się ten ktoś, że go sfilmował? dziwne, dziwne, dziwne...

w ogole sposob prowadzenia tej rozmowy w zyciu by mnie nie sprowokowal do tego, by pomyslec, ze jakis romans mogl byc... nie wiem... cala ta historia i ta otoczka z mezem weszacym zdrade itd wydaje mi sie dziwna..

Womaninthemirror Przyznaję,że wysłuchałam części 1 i... co do dalszych mama spore opory, bo...podle się ztym czuję...

w sumie wiadomo, ze wiele osob robilo sobie jaja zyczliwie lub mniej i nasladowalo glos/sposob mowienia Michaela.... nie mamy tak naprawde dowodou zadnego, ze to On... chyba zaloze sluchawki... i analize sobie przeprowadze.. :o

Smooth, rozumiem.... 3 cz. jest okropna... :( aczkolwiek zakrecona... pojawia sie tam diana (ross), tatum i jeszcze ktos bez imienia, ktora po pewnym zdarzeniu, wyznala co czuje do M. ale musiala wyjechac... :o