Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Gość JannetJ
Myślisz,ze Ortega? ? Hm ja wiem...Ma on może kontakt jakis z tym lekarzem od Jacksona ? . .. . hm...ciekawe....Nie wierze,ze był to ktos z rodziny...ale Ortega nie wydaje mi się taki być... Może ktoś z tancerzy/zespołu....może ktoś kogo Mj nie wybrał do swoich tancerzy na koncert...Nie naprawde juz nie mam pojęcia .; (

To takie smutne... Tak bardzo pragniemy, by jego smierc byla nieprawda, ze szukamy każdego znaku, kazdej info, strzepku wieści, która dawałaby nam nadzieje, ze zobaczymy jeszcze MJ niekoniecznie na scenie.. w blasku świateł.. :((

jannet to troszke nie tak - ortego 100% przyczynil sie do tej smierci, gdyby nie falszowal dokumentow i nie wkrecil mu tych 50 koncertow nie manipulowal nim tak ochydnie to byc moze nic by takiego sie nie wydarzylo wiec tu wina ortegi jak najbardziej jest na miejscu.

Gość JannetJ
ja bym go mogła godzinami słuchać...Liberian-girl masz racje.....tak bardzo nam zalezy . .:( . Ale uważam,ze dobrze że my mamy inne zdanie nic 3/4 świata. Jakieś tam dowody sa chociuaz niektóre fałszywe...i da sie znich wywnioskowac jak bardzo wiele. Może serio w końcu doc zegoś dojdziemy...oby :(

Gość JannetJ
Hm to fakt Ortega przesadził .. Ale ok przyczynił sie tma jakos do smierci ale ktos jeszcze sie przyczynił .Sam Ortega nie dałby rady . . Ktoś jescze musiał być ktos tak oczywsity ,ze az nie do odgadnięcia . ;//

ten tommy tez mi spokoju nie daje z tego co wiem facet byl karany za jakies przestepstwa i mial do czynienia z jakimis szejkami arabskimi i innymi gownami od ktorych rzekomo mj wzial pieniadze i nie wywiązal sie z rzekomej umowy, rzekomo rowniez mj obawiala sie swojej smierci i nawet mowil o tym do paris wiec to tez dziwne jednak juz mniej pewne ... liberian dobrze kochana to napisalas aż plakac sie chce :(

XSP - Ortega chciał mieć "maszynke MJ" do robienie kasy..Nie udalo mu sie, bo MJ juz nie ma z nami..(czy zyje czy tez zniknął) i tak jak mówisz za dużą zasługą Ortegi!

Gość JannetJ
Może Tommy zOrtega się zgadali...Ortega zapodał pomys a Tommy go zrealizował . ? ?

Gość JannetJ
Albo to Joe Jackson kazał Zabi.c MJ za to ze jescze za zycia ukazał ciemna strone JJ .. ? ? ? I wiedizał Że M był blisko Ortegi i tego Tommyego . Wiedząc że tommy był karany kazał mu zabic Mj . ? ? !! A moze Dabby Row miała dosyc Mj bo ponoc była jego zona ale nie mieszkała z nima dowiadując sie ,ze przez ostanie ół roku Mj zaczął mieszkać z taą dziewczyną nie pamietam imienia - ale debby chciała sie doegrać za cos na MJ i ona tot ez kazała zlecic...mam tyle pomysłow... ;(

jannet a co powiesz na ta teorie - moim zdaniem jest najbardziej prawdopodobna a najmniej osob bierze to pod uwage A WIEC A co jeśli MJ wplątal sie w całe te koncerty zupelnie nie świadomie? Nie wiemy jaka kara czekalaby go za niewywiazanie sie z umowy, wiemy natomiast ze byl perfekcjonista ktory nigdy nie pozwalal sobie na jakiekolwiek niedociagnięcia. Wszystko musialo byc perfekcyjne, takie rzeczy jak nieudany koncert w ogole nie mogly miec miejsca, MJ nigdy nie chcial zawieść fanów bedąc na scenie o czym doskonale wiemy, i co jesli dotarlo do niego że po prostu nie da rady ??????? że to nie na jego obecne siły???? że po prostu jest to niewykonalne ?????????? i co jeśli MJ ŚWIADOMIE SAM DOPROWADZIŁ DO SWOJEJ ŚMIERCI ? CZY NIE MÓGŁ PO PROSTU ZABIC SIE I UMRZEC JAKO BOHATER IDEAL WIECZNIE ŻYWY ARTYSTA. CO JESLI WLASNIE TAK CHCIAL ZAKONCZYC KARIERE, WOLAL ŚMIERC PRZEZ PROPOFOL NIZ NA SCENIE.

Gość koyotte...
chwileczke, Ortega byl tylko choreografem i wiele od niego nie zalezalo.predzej Phillips z AEG. Co do Tohme,to on ma z nim powiazania.byl mezem jego siostry bodajze.co ta gnida robila kolo Jermaina w ucla 25.06 skoro MJ go zwolnil?

XSP ciekawa teoria, nie pomyślalam o niej.. . Tylko zastanawia mnie w jaki sposób by sie usmiercuil, zaplaciłby Murrayowi by mu podał tyle a tyle tego propofolu??Hmmm

Gość koyotte...
fakt,ze chcial te koncerty odwolac na krotko przed smiercia.czytalam artykul z 10czerwca.zalil sie tez fanom podobno,ale nie wierze zeby sam sobie zrobil krzywde. on ma dzieci

Gość JannetJ
Hm....bardzo przekonywująca teoria...tylok...ze...jakos nadal nie chce mi sie wioerzyc,z eon nie zyje....To jakies dziwne :( . Ale czy policja czy jakieś inne szet nie mogło zbadam odcisków palców ze strzykawki ? jeżeli nioe byłoby na nim odcisków Mj t.zn że nie do konća mógł sie zabic...a moze wgl; nie było żadnego propofolu.Może media i rodizna chciała zmylic fanów kłamiąż że Mj przedawkował propofol . ale mysle ,ze Mj może i nie do końca świadomie ale nie zpstawiłby DZIECI . nie zabiłby się chociażby i dla Nich . a w każdym razie mógł poprosic brata bądx kogokolwiek dobrego z jego środowkiska...o pomoc! albo zapłacić daną kwotę i nie byłoby koncertów choć to moze niewykonalne . . Ale ok ortega był choreografem ale on wyrezyserował ten film . z drugiej storny troche od neigo zalezało a ten Tommy mógł mieć coś do mj...był mężem Jego siosrty...może nie było między Tommym a Mj dobrych stusunków...nieee wiem :)

mial dzieci i wlasnie dla dzieci to zrobił. Wyobrazce sobie ze mj podejmuje sie tego wyzwania i nie jest w stanie nawet jednego koncertu dac co wtedy ? wstyd oprzed dziecmi, ogromne milionowe dlugi ciążące na calej rodzine i dzieci zyjące w świecie mediow ktore latami by żerowaly na takim skandalicznym upadku ich ojcva. MJ nigdy nie pozwolilby sie tak zeszmacic i jedynym wyjsciem byla smierc a czy sfingowana czy autentyczna to nieistotne, fakt jest dla mnie jeden ze MJ stoi za tym wszystkim i sam tej pieprzonej strzykawki nie trzymal byle klto mogl to zrobic za jego osobistym wrecz nakazem. Takie jest moje konkretnme stanowisko w tej sprawie.

Gość zastanawia mnie jak
oni chcieli to wszystko zrealizowac.on chyba zawsze zapowiadal koncerty z duzo wiekszym wyprzedzeniem.przygotowac wszystko od kwietnia do konca czerwca?i jeszcze byl czas na zabawy w dome project?

Gość JannetJ
Hm...fakt....wolałabym,jednak zeby była to nieautentyczna śmierć :) Już sama nie wiem co o tym mysleć.Masz bardzo ciekawą teorię..... Myślę...że tą osoba tak oczywista a nieodgadniona był Mj...w takim razie pozostaje kto był 2 "sprawcą" . . .. Tommy,Ortega,całe AEG . Murray . . . nieee wiem . :(

jannet co zaplacic komu ? skad? Jannet MJ podpisujac kontrakt podpisal na siebie wyrok, gdyby mial takie miliony jakie mialy wchodzic w odszkodowanie za nieudany koncert to nawet by sie na taki pomysł nie zaczepil. to są kochana miliony dolarow ktorych on niestety nie mial pomijam juz ze mial wilomilionowe dlugi ktore splacic musial jakos.

Gość Tohme byl mezem
siostry philipsa albo philips mezem siostry Tohme tohme.musieli sie znac. ktorys z nich ma tez ponoc cos wspolnego z ta firma Colony capital czy jakos tak,ktora kupila czesc Neverland

Gość JannetJ
i ja ;(