Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

bułko O tak JOE jako jedyny nie robil cyrkow z pogrzebu itp to co powiesz o tym ? Mam mnostwo takich artykułów z przeróznych stron www z oficjalnych for internetowych itp i wszedzie jest jedno gówno . Moje zdanie o Tatusku jest takie jak wczesniej wspomnialam ale fakt kazdy ma prawo do wlasnego zdania :D co do zarabiania kasy na tej tragedii to fakt kazdy zarabia ale z tego najbardziej powinny cieszyc sie dzieci bo teraz ich konta zasilają miliony dol :D starczy im to na godne zycie i mam nadzieje że docenią ojca i zdradzą nam kiedys jaki był naprawde. ----------------------------------------------------------------------- Wygląda na to, że koniec Joe Jacksona jest bliski. Amerykańskie media podają, że do sądu w Los Angeles trafił właśnie pozew przeciwko ojcowi Michaela. Sprawę wnieśli prawnicy, którzy zajmują się finansami zmarłego gwiazdora. Kilka tygodni temu Joe wniósł sprawę do sądu, by z części majątku syna zafundować sobie sporą emeryturkę. Uważa, że jako członek rodziny Króla Popu należy mu się wypłata z fortuny, którą uzbierał przez lata Michael. Dokładnie 15 tysięcy dolarów miesięcznie! Adwokaci odmawiają wypłacenia pieniędzy twierdząc, że Joe przeznaczy je na wycieczki, podróże, hotele i opłatę swoich prawników. ----------------------------------------------------- Przedwczesna śmierć Michaela Jacksona okazała się być życiową szansą dla jego strasznego ojca. Po odejściu piosenkarza Joe znów zaistniał w mediach i rozpoczął wielką karierę sprzedawcy prywatności swojego dziecka. Pieniądze z wywiadów, wystąpień podczas uroczystości i sprzedaż pamiątek po gwiazdorze nie zaspokajała jednak jego apetytu na pieniądze. Dlatego Joe wynajął prawników, którzy mieli doprowadzić do podważenia testamentu. Tatuś, który znęcał się na młodym Michaelam, chciał nie tylko dostać znaczną cześć spadku, ale także otrzymać prawo do nadzorowania pieniędzy swoich wnuków! Na szczęście w miniony poniedziałek sędzia uznał, że testament jest zgodny z prawem, a wykonawcami zapisanych w nim punktów zostaną John Branca i John McClain. Wybrani spoza rodziny Jacksonów specjaliści od prawa spadkowego mają zadbać, aby nie doszło do żadnych nadużyć. Decyzja sądu ostatecznie kończy śmiałe plany Joe Jacksona, któremu marzyło się ponowne przejęcie kontroli nad rodziną.------------------------------------------------------------------- organizatorzy tegorocznego Oktoberest odmówili Joe Jacksonowi wejściówki na imprezę. Ojciec Michaela prosił o "vipowskie" zaproszenia dla siebie i swojej świty. Jego zapędy zostały szybko zgaszone, kiedy jeden z organizatorów stwierdził, że nie przyjmą kogoś, komu brakuje przyzwoitości, by być w żałobie po śmierci syna. Jurny staruszek znowu chciał użyć karty przetargowej, jaką jest zmarły Michael (cytując go, "wart więcej martwy niż żywy"). Zaproponował jednemu z ekskluzywnych hoteli w Nowym Jorku wymianę: dwa pokoje w zamian za... "promocję". Chciał dwóch darmowych apartamentów na noc, kiedy swoją premierę miał "This Is It" pisze New York Daily News. Próbował przekonać menedżerów, że jego pobyt zapewni im spory rozgłos. Rzeczywiście, ale chyba nie najlepszy... Właściciele hotelu bez dłuższego namysłu odmówili. Joe na premierę filmu poleciał więc do Las Vegas. --------------------------------------------------------------------------- Joe Jackson nigdy nie ukrywał, że będzie próbował zarobić na śmierci swojego syna. Kilka dni po odejściu Michaela rozmawiał z dziennikarzami o swoich planach biznesowych. Zapowiedział również stworzenie muzeum, z którego profity będą szły tylko do jego kieszeni. Przy okazji lansowania się w mediach toksyczny ojciec Króla Popu co jakiś czas dzieli się swoimi "złotymi myślami". Martwy Michael jest o wiele więcej warty niż żywy - powiedział Joe dziennikarzom Extra, a następnie dodał: Wolałbym jednak, żeby żył. Film This Is It, którego premiera odbyła się przedwczoraj, bije już rekordy popularności. Rodzina Michaela zabroniła Joe pojawiania się na premierze w Los Angeles. Dlatego ten zorganizował sobie własną, w Las Vegas, na której pojawił się w towarzystwie dwóch prostytutek. Nie podobało mi się to, że próbują wydać ten film bez naszej zgody - powiedział Joe dziennikarzom. Jednak pozwolił mi on zapamiętać Michaela w jego najlepszym wydaniu: występującego i tańczącego na scenie. Staruszek zmienił śpiewkę, jak tylko zobaczył, że film zaczyna przynosić dochody. Jeszcze kilka dni temu twierdził, że w filmie zamiast Michaela tańczą jego sobowtóry ---------------------------------------------------------------------------- Nagła i tragiczna śmierć Michaela Jacksona to był dar losu dla jego zapomnianego przez media ojca. Joe Jackson od pierwszego dnia, kiedy pojawiły się informacje o zgonie legendarnego piosenkarza udzielał się w gazetach i telewizji. Ostro pracował na swoją emeryturę i kolejne, znacznie młodsze kochanki. Joe nie zamknął interesu i nadal sprzedaje osobiste sekrety swojego własnego dziecka. Obecnie przygotowuje się do wystąpienia podczas premiery filmu This Is It. Ojciec Michaela będzie przemawiał przed premierową emisją filmu, a także pojawi się na kilku innych uroczystych galach promujących obraz. Za podpinanie się pod osiągnięcia syna, którego bił i maltretował psychicznie dostanie 250 tysięcy dolarów. Joe wyciągnie więcej z premiery w Londynie niż zarabia na show w Vegas, gdzie opowiada o dzieciństwie Michaela - powiedział jeden z organizatorów premiery. Widzowie zapłacą 3 tysiące funtów za bilet, aby jako pierwsi zobaczyć film i posłuchać o "wzruszającej, kochające rodzince Michaela". Wysoka cena za wysłuchanie steku kłamstw. ------------------------------------------------------------------- Joe Jackson nie dostał upragnionej części majątku przedwcześnie zmarłego syna. Nie udało mu się też przejąć opieki nad wnukami, które mógłby promować i zrobić z nich swoich kolejnych niewolników do zarabiania tysięcy dolarów. Pomimo tego ojciec Michaela doskonale wie, jak zarobić na śmierci własnego dziecka. Media właśnie podały informację, że Joe dostał 5 tysięcy dolarów za pojawienie się na ceremonii pożegnania króla popu w miejscowości Gary. Najprawdopodobniej trzy razy większą kwotę dostał, aby przyjść na oficjalny pogrzeb, który odbył się w Staples Center. Joe ma ustalone stawki za pojawienie się na publicznych imprezach poświęconych Michaelowi Jacksonowi poinformował dziennikarzy jeden ze współpracowników ojca gwiazdora. Za udział w ceremonii pożegnania zmarłego piosenkarza zapłacono mu podwójnie. Dostał kasę od organizatora, aby w ogóle się pojawił, a także od własnej rodziny , aby nie wszczynał burd. Toksyczny ojciec Michaela twierdzi, że pieniądze , które otrzymał, to był jedynie zwrot kosztów podróży. Jasne. Nawet jeśli, to wyobrażacie sobie, aby żądać zwrotu za taksówkę, którą pojechało się na pogrzeb własnego dziecka?

Gość bułka z serem
nie zrozumialysmy sie :P ja joe nienawidze z clego serca i jak dla mnie to moze nie istniec za to co robil Michaelowi i wiem o tym wszystkim co wygadywał i co robił od 25 czerwca. chodzi mi tylko o to, ze MOIM ZdANIEM zanim to wszystko zaczelo przynosic dochody to Joe miewał ludzkie odruchy. nie wiem czy jasno sie wyrazam - poki nie poczul gigantycznej kasy to po prostu zdarzalo mu sie byc szczerym. on jako jeden z pierwszych skrytykowal this is it (moim zdaniem slusznie, bo o ile film jest piekny i wrzuszajacy, to wszyscy wiemy, jakie byly intencje jego tworcow - Money...). juz pomijam forme w jakiej to zrobil (sugerowanie sobowtorow etc), ale troche racji mial. no a jak wyczul swoim WIELKIM NOCHALEM kasiore to wiadomo jak to sie wszystko potoczyło.

WIELKIM NOCHALEM :D :D :D Nie zgłębiałam się w to co tam wyprawiał Joe po śmierci MJ bo jakoś od początku go skreśliłam jak dowiedziałam się, że bzyka sie z mlodymi laskami, pokazuje z nimi w gazetach, uśmiecha się (po śmierci MJ) szeroko do aparatów i w ogóle wyciąga łape po kase. Całe życie żerował na MJ i pozostałych dzieciach. Widać wciaż mu mało. Taka gnida (która zostawia żonę i poniża ją pokazując się pubilicznie z młodszymi) nie jest dla mnie facetem. Do tej samej szuflady co debil bashir. Czy są już jakieś dobre newsy ? Np. że guz bashira się powiększa albo zrobił przerzuty? ;) żartuje, nie życzę nikomu takich tragedii, ale życie i tak sprawiedliwie potraktuje wszystkich, a jak nie życie ziemskie to te after (o ile jest). w 4fun tv leci często smooth criminal, uwielbiam moment jak MJ (oprocz puszczania oczka do katie of course) miażdży kule bilardową, tamten murzynek urąga pod nosem a MJ podchodzi jakimś zawijasem i zdmuchuje mu pył w twarz, albo jak przychodzi do tych kolesi co robią zakłady, jak przewraca jednego co zabrał kase i chowa forse do kieszenie marynarki ;) w ogóle w calym teledysku jest takim słodkim zawadiaką :D

Gość bułka z serem
wniosek taki ze wszyscy Jacksonowie to pier*** hieny cmentarne, a najbardziej wkurrwia mnie jego rodzenstwo (oprocz Janet bo ja uwielbiam jako artystke i nie jestem tu obiektywna). zgraja fałszywców, Tito, Jermaine, LaToya, o dupe potluc takie rodzenstwo. nie mam zdania na temat Katherine jako matki, mimo ze Michael sie o niej bardzo dobrze zawsze wypowiadal to moim zdaniem w roli matki i tak sie nie sprawdzila (chocby dlatego, ze nie umiala kopnac w tyłek swojego męża widzac jak katuje swoje dzieci). Boze MJ byl taki sliczny jako dziecko, naprawde nawet nie wiedzac ze to Michael Jackson to bym powiedziala, ze byl jednym z najkochanszych dzieci jakie widzialam (a dzieci generalnie nie lubie :P), a ten stary knur go tak prał...Nie do pomyslenia :o bashir to ma raka od poczęcia, przeciez dlatego jest taki zidiociały.

Gość wariatka13333
Wesołych! uwielbiam zdjęcia ,które przesyłacie

Gość wariatka13333
znowu połowa wiadomości się nie wysłała! a więc ponownie piszę: Fani Jacksona zebrali ponad tysiąc dolarów na wynajęcie samolotu, który będzie za sobą ciągnął baner z napisem "Domagamy się sprawiedliwości dla Michaela Jacksona". Maszyna ma przelecieć w okolicach sądu w Los Angeles, przed którym w poniedziałek (5 kwietnia) odbędzie się przesłuchanie dr. Conrada Murraya, który zaaplikował Jacksonowi propofol - silny lek znieczulający. Bardzo się cieszę! jest mi jednak smutno,że nie będę mogła w tym uczestniczyć,ale jestem równie szczęśliwa,że reszta fanów ma możliwości i w dosadny sposób dalej walczy! :)

wariatka to wspaniała wiadomość !!! :) nie mogę się doczekać relacji stamtąd, lubię takie akcje :)

Gość P.Y.T.HEJ
hEJ DZIEWCZYNY Ale materiałów wklejacie. Trzebaby kiedys poogladac. Abraja, ja tez widziałam zegar i kubek z Michaelem z BAD ery, tez jest to moj ulubiony czas, jesli chodzi o niego. Wczesniej nie zanałam go tak, a potem juz bylo inaczej. Ale BAD miodzio. Chyba to kupie, jak pojade do tego miasta. Mam jeszcze te reklamówke z tamtych czasów z Bad i pepsi...biala. Nie nosiłam nic w niej nigdy, szkoda, ze nie kupiłam 2, ale były drogawe, a ja wtedy dzieckiem bylam. Tez sie zastanawiam, co on takie ukurzone miał te spodenki w This is it, ale w blakc or white chyba tez i jeszcze gdzies...Dobranoc. p.s. pomysł fanow z tym napisem, genialny. Wklejacie o josephie, a mi ciarki przesly, kiedy czytałam tepes book. Jutro wpadne i napisze o co mi chodzi. Pa.

Gość wariatka13333
tak se pomyślałąm,fajnie by było spędzić ladny poniedziałek z Michaelem i super soukerami ! :)

Widziała która film Mister Lonely? koles udaje w filmie Michaela Jacksona...raczej smutny film

Gość wariatka13333
ja zaczęłam,ale wyłączylam.Raczej mnie nie wciągnął,mimo to jestem ciekawa jak się skończył,któraś z Was obejrzała w całości?:) Wczoraj Paris miała urodziny :(..tyle życzeń mam dla niej w głowie,lecz ciężko mi to wszystko przelać tutaj gdy pomyślę ,żę swoje święto spędziła bez kochanego tatusia,więc jedynie co napiszę to Wszystkiego Najlepszego,aby nigdy nie czuła się samotna. http://www.youtube.com/watch?v=hQa0g5tuhDE

jestem w trakce tego filmu ale albo jestem juz zmeczona albo tepa bo nie czaje o co kaman....

dziekuje ci głupia kretynko ale meza mam od dawna a teraz wypierdalaj z topiku dla normalnych ludzi

a ja watpie ze juz cie z psychiatryka wypuscili jak kuwa mozna byc takim enbietym człowiekiem Twój Bóg musiał byc pijany jak cie robił....

Gość bułka z serem
Jania wypierdzielaj stad bo Cie Alicja Bachleda nawiedzi w nocy i porwie, no juz, jazda jazda nie ma cieeee

Gość znowu mamy gości?
abraja, ta pani brzmi bardziej przerażająco niż wiesz kto....

ohhh Jania jakaś Ty jest zajebista :D:D:D:D strach się bać normalnie :D weź leki i odpocznij troche szał świąt niekorzystnie na Ciebie wpływa :) Dziewczyny ja też chciałam Wam życzyć wszystkiego naj naj naj :D dużo uśmiechu i szczęścia mimo tych wszystkich smutków jakie nas otaczają. Dziś czytałam że doktorek zwala wine na MJ - że niby sam pod nieobecnośc jego zapodał reszte propofolu . Wiecie tak szczerze to jest to możliwe, tylko MJ panicznie bał się igieł ale w takich momentach raczej się o tym nie myśli. Cholera wie co tak naprawde się wydarzyło i raczej już nigdy się nie dowiemy. :( a i wklejajcie filmiki i fotki bo są najlepsze. Liberian pierwszy raz widzialam MJ w takich krotkich włosach :D Niesamowite foto :D

Jania weź spierdalaj ścierko do podłogi... Wole abraję z jej "tuszą" niż szurnięta przedstawicielkę plebsu, krowę rozpłodowa używaną do wylizywania księdzu butów.... No Liberia mnie to zdjęcie też powaliło....Ale mnie ostatnio (no od Jego śmierci) wszystko powala....Ile to już czasu minęło a ja wciąż wierzę ze on żyje 😭 Wiem że to beznadzieja,ale coś we mnie czuje że on gdzieś tam jest, cały i może niekoniecznie całkowicie zdrowy ale żyje:(

Gość czy wierzycie że on żyje
z tym propofolem to nie ma opcji by zapodał sobie sam.... miałyście kiedyś narkozę ? ja miałam więc pamiętam jak się czułam zapraz po przebudzeniu... w ogóle rozbawiła mnie sugestia że niby Mike się wybudził i był przekonany że nie spał....dobre sobie...ja miałam narkozę maks godzinną bo miałam krótki zabieg i gdy się obudziłam byłam wyspana za wsze czasy.... nie wierzcie w bzdury które wypisują na tmz to totalne bezsensy, ktoś kto ma choćby podstawową wiedzę medyczną nigdy by nie uwierzył w kłamstwa Murraya