Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz wszytkiego probuje

czy warto robic sobie przerwe w zwiazku??

Polecane posty

Gość juz wszytkiego probuje

czy to cos w ogole da?? czy ktos z was to stosowal w zwiazku i wyszlo na lepiej??

Czy Twoi rodzice tez robili sobie \"przerwy w zwiazku\" ? Jesli tak, to takie podejscie jest zrozumiale, jesli nie - to bierz z nich przyklad 🖐️

przerwe mozna zrobic sobie w pracy, żeby zjesc obiad... a tak naprawde... nigdy nie mow facetowi że chcesz przerwy wprost... po prostu sama na jakis czas zajmij sie soba, umow sie z kolezanka na zakupy, odwiedz rodzicow(albo rodzine, ktora mieszka w innym miescie), zrob cos zebyscie zatesknili ze soba, ale bez gadania o przerwie;) czasem to dziala;) tzn dziala wtedy jak ludzie sie naprawde kochaja a maja chwilowy kryzys:)bo taki nawet najlepszym sie zdarza:)

Gość hmmmmmhmm
ja stosowałam jak chcialam zerwac z chłopakiem i cóz udało sie;) pozbyłam sie go. ale to bolesne dla drugiej strony jest ojj

Gość a moja znajoma
nawet dwie, zrobiły sobie przerwy, jedna jakieś 2 m-ce, druga chyba z pół roku. Obie wróciły do swoich chłopkaów. Jedna bierze ślub za tydzień a druga nadal jest szczęśliwa ze swoim a upłynęło od tego czasu chyba ze 3 lata