Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paluch312

co sądzicie o zachowaniu szwagierki?

Polecane posty

Gość siostra blizniaczki
ja jak nocuje u mojej siostry to tez nie ubieram sie jakos specjalnie, zeby wyjsc do kuchni. a to chyba normalne, ze nie spi sie w biustonoszu. chodze tak jak spie. czyli bluzka i majtki. siotrze to nie przeszkadza. ale moze my jestesmy dziwni, bo szwagier czesto sypie jakies sprosne teksty. zreszta mowic o nim szwagier jakos mnie razi. znamy sie juz tyle lat;) a nie jestesmy wybitnie starzy. tzn ja z siostra 26 on 31;) p.s. spytam sie go przy okazji. p.s.2 a siostra sama mowi, zeby u niej nocowala, zebysmy mogly pogadac, wtedy on spi w innym pokoju;)

Gość siostra blizniaczki
p.s. szwagier numer 1 zartuje sobie ze szwagrem numer 2, ze znowu mial blizniaczki nimfomanki na noc;)

Gość siostra blizniaczki
oczywiście :)

widok widokiem ciekawy no owszem....intryga? no może. ale nawet jeśli nie to i tak możesz na przyszłość beknąć więc lepiej uważaj bo sobie szwagierka jakiś big love uroi i jesteś udupiony na cacy...

Gość opisz wszystko
łądnie jak już do czegoś dojdzie :D czekamy

co za problem robisz z tego. Szwagierka czuje się swobodnie u swojej siostry i chodzi tak jak u siebie w domu , nawet na myśl jej nie przychodzi że jej szwagier może się nią podniecac mając żonę(jej siostrę).Jak ciebie to rusza to koniecznie powiedz swojej żonie ze się niezdrowo podniecasz gdy widzisz jej siostrę i niech ona jej powie żeby cos zakładała.Niestety tak jest w życiu że rodzina nie zwraca uwagi na okazywanie swoich wdzięków bo uważają że dla rodziny są aseksualni.Ty jesteś \"rodziną\" ale jednocześnie obcy seksualnie dla siostry zony i normalne jest że facet reaguje podnieceniem gdy widzi ponętna dziewczynę

Gość mkl
Straszny z Ciebie dran!!!!!!!!!!!!!

Gość mkl
Chcialbys, zeby twoja zone tez cos tak podniecalo? Beznadziejny, zakompleksiony duren.

Gość Kerlaiksk
Może robi to nieświadomie, albo przez zwrócenie na siebie Twojej uwagi podniesie jej poczucie wlasnej wartości...

Gość AUO
Bierz sie za nia chlopie ! Na co eunuchu czekasz ?

Gość mob
A ty i żona w jakim wieku jesteście?

Gość Guziczka
a ty sie slinisz na jej widok to w czym masz tu problem? raczej chciales sie pochwalic faceci....moze trojkacik? buahahaha

Gość AsuR
Słuchaj to co piszesz jest śmieszne :) to że lata prawie naga po mieszkaniu to nic nie znaczy jesteś z żoną i jesteście szczęśliwi cieszcie się szczęściem razem z żoną a nie z jej siostrą ona może to wykorzystać i będziesz na każde jej skinienie ;/ Radzę ci zostaw ją i zostań ze swoją partnerką

Gość paluch312.
ostatnio szwagierka się tak rozzuchwaliła, że jak sra to nie zamyka drzwi od kibelka i jeszcze potrafi siedząc na sedesie prosić mnie, abym jej przyniosł papier bo wlaśnie jej się skończył

Gość dobraradasad
jak zona gdzies wyjdzie zerznuij ja po prostu, to nie zdrada wszystko w rodzinie zostanie, a moze jakis trojkacik ze szwagierka i zona

Gość Radzik
Chłopie do dzieła!!!!!!!

Gość Jurek Łajdus Serock
zruchaj ją tylko porządnie ;)

Gość gość
Poprostu ją zerżnij