Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dana3344

opalanie natryskowe - air brush

Polecane posty

Gość dana3344

witam was cy któraś z was robiła takie czary mary u kosmetyczki na całe ciało? jak to sie dlugo trzyma i ile razy trzeba isc zeby cialko mialo ciepły odcień ? chcialabym pojechac nad morze po takim opalaniu tylko nie wiem czy z wody nie wyjde w ciapki i plamy. poradźcie proszę

Gość alaalalalaalaa
ja byłam,na całe ciało (w majtkach zostałam),więcej nie pójdę,opalenizna widoczna od razu,nie można przez parę godzin się kąpać,więc się nie kąpałam i po tym wszystkim miałam też "opalone" stopy-masakra,podobnie ze skórą na dłoniach-z tym,że tu mniej,bo ręce jednak myłam po czterech dniach chodzi sie niby na utrwalenie-po tym czasie nie miałam śladu po opaleniznie,a raczej miałam -plamy-schodzi nie równo,chociaż starałam się równo myć to działa jak samoopalacz,jedyna zaleta,że jest równomiernie rozłożony,(ale niestety nie schodzi rónomiernie),pachnie też charakterystycznie dla samoopalaczy,miało się odeprać z ubrań,ale pobrudziłam stanik (na drugi dzień po samoopalaniu) i się nie odeprało,jednym słowem-więcej nie pójdę ale czytałam w necie rózne opinie,niektóre kobiety są zadowolone