Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika88

Bede młodą mamą i jestem z tego DUMNA !!!!

Polecane posty

Gość Guziczka
jakiego jadu? normlanie ci radza jesli masz 21 lat to za wczesnie nie uwazasz? sama nie dawno przestalas byc dzieckiem a juz chcesz zrobic z sibie mamusie?

Skad tyle jadu? Nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale najwyrazniej czekasz na to ze ludzie beda sie tu pienic ze w tym wieku czas na studia i przyjjemnosci a nie na dziecko, a Ciebie bedzie to cieszyc, ze rozwniela sie kontrowersyjna dyskusja:P

Gość nie ma z czego
aa no tak bo autorka przyszla tu zeby jej slodzic ale jak ktos innaczej zareagowal to jest zle

Gość dominika88
tylko ze niestety musze wam powiedziec ,ze najlepszy wiek na dziecko to miedzy 19 a 25 rokiem zycia, wiec wszystkie co lansujecie ciaze ok.30-tki narażacie swoje dziecko !

Gość kosmo3
taaaa, jestes tak dorosla i dojrzala, ze stac cie, aby SAMEJ utrzymac dziecko, pokryc koszty zycia, nianie i inne sprawy?:O modl sie gowniaru, aby facet cie nie zostawil, bo bedziesz musiala z rykiem do rodzicow wracac:D

Gość dlaczego 15letnią
Ale wam zawistne idiotki chuj do tego! Zazdrościcie jej, że nie dość że ma faceta, który ją wspiera, to jeszcze będzie miała z nim dziecko, którego oboje chcą. A 21 lat to nie jest jakiś szokująco młody wiek. Dziewczyna chciala się podzielić dobrą wiadomością, nie wiem tylko dlaczego akurat tutaj, mogła zadzwonić do przyjaciółki, ale to jej sprawa. Jak możecie się tak zachowywać?

Gość nie ma z czego
oburzenie by bylo jakby miala 15 lat hehe:P

No i nie rozumiem czemu dziewczyny w tym wieku co autorka 21, 19letnia tak jeżdzą po autorce, oby wam się wpadka przytafiła to dopiero będzie i niestety ty 19-letnia nastolatko będziesz musiała zrezygnowac ze swojej najlepszej uczelni, ojj to będzie straszne. Jejku jak ja nie lubie takich zawistnych dziewczyn, młode to a takie zawistne jak 50-latki jakieś.

Gość dominika88
a przyszłam tu zeby własnie wam zawistnikom pokazać ,ze jestem dumna z tego ,ze dam zycie swojemu dziecku i ze to najwieksza radosc dla kobiety

zobaczymy zobaczymy czy jak urodzisz bedzie tak kolorowo w zwiazku i wogóle

Gość nie ma z czego
zobaczysz co bedzie jak bedziesz rodzila.. dziecko i ciaza to nie jest bajka to nie jest tak pieknie jak ci sie wydaje

Gość dominika88
to ze wam sie w zwiazku nie układa to nie powod zeby myslec ze wszyscy inni maja tak beznadziejnie. kolezanki wszystkie jzu wiedza i ciesza sie ze mna. Pisze tutaj , bo chciałabym całemu swiatu wykrzyczeć jaka jestem szczęsliwa a wasze wredne komentarze utwierdzaja mnie tylko w przekonaniu ze dobrze zrobiłam , bo dziecko daje mi radosc i nie ejstem taka jak wy

ale dlaczego uwazacie ze to zawiść? bo nie piejemy z radosci na wieść o ciazy? autorko nie dla kazdej kobiety to najwieksze szczescie...... i jak juz ktos wczesniejw spominal nie uwazam zeby twoja ciaza byla powodem do zakladania topiku i informowania wszystkich o tym:P zreszta dla zaciązonych jest osobne foruum:P

a ja na szczęście nie jestem taka jak ty !jakbym była w ciąży to bym sie nie chwaliła tym na forum

Gość nie ma z czego
no to jestes prozna.. a wszyto robisz na pokaz zeby ci zazdroszczono sama tak napisalas, jesli ktos sie cieszy to sie tak z tym nie obnosi i stwierdzam ze nie jestes az tak dojrzala by miec dziecko

Na kafeteri to nie opłaca się pisać, że ma sie 20, 21lat i zostalo się mamą, mimo iż to było dziecko planowane i wyczekane, bo zaraz wszyscy zjada niestety. Teraz są inne piorytety studia, szleństwo, libacje w akademikach, kariera i dopiero dziecko , rodzina. A jeżeli ktoś ma inne plany to już jest coś nie tak, jest głupi, pusty, leń, pewnie po porodzie będzie gruba, zaniedbana i do końca życia na garnuszku męża, tylko że 30-latka też może taka być, a poza tym ile osób studiuje psychologie, pedagogike a ile miejsc pracy jest dla takich osób? Tak naciskacie na studia, a ciekawe kto wam włosy obetnie, fajną fryzurke zrobi, kto zadba o odpowiednie odżwienie waszej skóry, masaże, kto wybuduje wam dom, itd...

Gość dominika88
pain au choclat - " dla zaciązonych " - i ty twierdzisz ,ze nie ma w tobie zawisci ? sama zawisc i pogarda, tylko ze ty tez bedziesz miec kiedys dziecko i wtedy zrozumeisz jak to jest cud nosić w sobie zycie. a na razie zajmuj sie pierdołami

EMTI no sory ale ze tak powiem lagodnie odczep sie ode mnie. Czy ja jej mowie ze zle zrobila? Kurwa niech robi co chce, niech ma nawet 5 dzieci w tym wieku mnie to nie interesuje! Ja mam takie priorytety ona takie, jej zycie jej sprawa. Pisze tylko ze to nie powod zeby zakladala dyrny topic, bo kazdy jest z czegos dumny a nie musi o tym pisac! EMTI i dlaczego mam byc zawistna? Myslisz ze zrobic sobie dziecko to taki problem? Wydaje mi sie ze duzo wiekszym wysilkiem jest dostac sie na dobre studia, musisz zrobic cos wiecej niz rozkraczyc nogi:) I zachowujesz sie jakby cos Cie wlasnie bolalo skoro zyczysz wszystkim wpadki:P Jakby to bylo takie szczescie to chyba bys tego zlosliwie nie zyczyla:P I wyobraz sobie jest takie powiedzenia "jak suka nie da to pies nie wezmie" przeloz go na zycie, moze wtedy zrozumiesz ze wpasc to mozna z wlasnej glupoty (jak sie dziecka nie chce). Jak komus zalezy na czyms wiecej niz na brudnych pieluchach i zupkach w wieku 20 lat to i w ciaze nie zajdzie nie ma obawy:)

Gość dominika88
nie chciałam sie chwalic, tylko podzielic dobrą wiadomością -to tyle.

Bede młodą mamą i jestem z tego DUMNA !!!! czy nie uważasz ze to chwalenie??? bo ja tak

Gość mlodadamamama222lata
nie przejmuj sie tez mam 22 lata i 2 letnia corke 2 lata temu plakalam nad sowim losem ,zalozwalam a teraz widze ze nie mam czego jestem na 2 roku studiow ,w marcu biore slub ,mamy od 2 lat swoje mieszkanie wtym roku kupujemy dzialke a w przyszlym budujemy dom ,finansowo jest super -ja nie pracuje wlasnie wrocilismy z wycieczki z Majorki bylo cudownie ,mamy kochana istotke:) ktora kochamy nad zycie ,ogladajac zdjecia moich znajomych ktorrzy "sie niby bawia" stwierdzam ze ciesza ich male rzeczy -piwo?,prywatka?alkohol?? ruchanie zkim popadnie,flirtowanie?? ćpanie?-to nazywacie najlepszymi latami mlodosci- chwala bogu ze mnie to nie spotkalo ,jestem juz ustatkowana ,ustawiona nie musze sie martwic za co bede zyc za kilka lat i gdzie bede mieszkac ?? moje dziecko w momencie kiedy ja pojde do pracy bedzie miala 5-6 lat a co do uzywania od pijackich akademickich wycieczke preferuje wyzjady za granice paryz ,egipt ,dominiakana :) no ale coz.... kazdy ma inne priorytety;)

Gość Zizuza
a ja bede dojrzała wykształcona i ustawiona mama która zapewni dziecku wszystko razem z miłością, warto poczekac pare lat by dojrzec i ułożyć sobie życie, poza tym moje dziecko nie bedzie z wpadki

Gość dominika88
dobra, udało sie wam zepsuć mi humor, teraz wy mozecie być z siebie dumni. dziekuje

Gość mama od niedawna
Uczcie się ludzie, spełniajcie swoje marzenia, realizujcie plany, a nie zabieracie za robienie dzieci, bo to odpowiedzialność na całe życie, nie ma że boli, że źle się czuję, że się nie chcę.

EMTI chyba zrozumialam o co chodzi:) Masz jedynie wyksztalcenie zawodowe:P I tu Cie boli:) Tak do Twojej informacji bo widac ze nie jestes obyta w studiach: moze studiowac i fryzjerstwo i budownictwo i kosmetologie:P Nie trzeba konczyc na zawodowce chocby sie chcialo domy budowac i fryzurki czesac:P