Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika88

Bede młodą mamą i jestem z tego DUMNA !!!!

Polecane posty

Gość mlodadamamama222lata
buhahahaha :) nie musze sie modlic :) wystarczy ze sie kochamy i sie rozumiemy:)

no bo pewnie mąż jej kazał tą spiralę założyć bo juz wiecej bachorów nie chce z nią mieć:P

Gość Zizuza
mlodamama-->domek powiadasz? ty jestes pieprzona materialistka! pewnie polecialas na auto blacharo i dres sie z toba zabawial w dyskotece, jestes taka pusta ze az mi cie żal, tkwij sobie w tym swoim przekonaniu ze caly świat ci zazdrosci od rodziny po papieza glupia pusta laska jakich pełno dookola, trzeba bylo sie uczyć! to bylabys madrzejsza

zizuza widac ze pochodzisz z jakiejs meliny ;) dlatego przymuroze na ciebie oko i tak juz pewnie sporo wycierpialas;)

Gość buhahaha
tylko za 2 lata sie nie zal ze cie maz zdradza. wiele juz tu takich przypadkow bylo. a tacy szczesliwi byli... i sie rozumieli nawet! nienawidze takich kobiet jak ty. ty nic nie osiagnelas. poza tym ze masz dziecko nie osiagnelas nic. utrzymuje cie maz i to juz jest powod do smiechu. gdyby nie on, nie mialabys nic.

Gość Zizuza
mlodamama-> skoro masz wszystkoi jestes taka szczesliwa to dlaczego piszesz o tym na kaffe???? :D ja pierdole ale ubaw z laski!

mlodadamamama222lata- dobrze, że jesteś szczęśliwa, ale jeżeli piszesz o koleżankach, że podcierają dupe anglikom, no to ja się tu z taka pracą nie spotkałam. Ja akurat też mieszkam w Anglii, moja mam tu jest już 4 rok i przeprowadziliśmy się tu całą rodziną i jakoś ja nikomu tyłków nie myję, a pracuje sobie w spokojnym miejscu, po ślubie zmieniam prace nalepiej płatną, będę szła do biura, a Ty to co masz sama napisałaś osiągnełaś dzięki mężowi, także nie ma się czym chwalić.

buhahaha uwazam ze duzo osiagnelam mam wspanialego faceta ktory torszczy sie o mnie o moje zdrowie dziecko ,dba o nas :) :) to najwazniejsze ze mamy siebie:)jestesmy zdrowi i:)

Gość Zizuza
hahahah nie wazne skad pochodze ważne kim jestem! ja umiec swoje krocze utrzymac na smyczy za przeproszeniem i mam wiecej oleju w glowie niż ty ptasi rozumku

Gość Zizuza
mlodamama-> ta sobie tłumacz :D a rodzina widzi chyba to co my na forum po twojej wypowiedzi wiec nic dziwnego ze cie nie lubi

ziziuza ;) ja sie ciesze ze mam znim dziecko niczego nie zaluje:) a w recz dziekuje bogu za taka rodzine:)

Gość buhahaha
czyli przyznajesz ze bez niego bylabys nikim. lol. to sie dopiero nazywa ustawienie sobie zycia! :D

buhahaha:) nie wiem czy nikim poznalam go jak byl biednym :) wiec nie polecialam na kase a ze nam sie poszczescilo :) to inana sprawa:)

Gość Zizuza
ja nie umiesz pisac to nie pisz! ciagle cos przekreca :D co za pizda tak czytam to co napisalas, ty to masz niezla wyobraźnie kiedy ja zostawi jak myslciie? ja mysle ze za jakies 5 lat jak sie troche zestarzeje heheheh

Gość madry facettt
ziziua takiej meliniary jak ty to w doope by kopnac nie chcial pewnie

Gość Zizuza
mlodamama-> dlaczego ty każda wypowiedz poprzedzasz "buahahaah" nerwowy śmiech?? chyba ci nie do śmiechu skoro tak sie wciagnelas w ta rozmowe i usilnie probujesz nam udowodnic ześ taka szczesliwa osoab ktora naprawde coś ma nie mowi o tym chyba ze tego nie ma i tego pragnie ! ot co!

Gość łowca pokemonów
no to wytłumacz mlodamam22 skąd na to bierzecie kasę ? wycieczki, ślub na hawajach, dom 150 metrów. Albo masz bogatych rodziców albo ściemniasz.

Gość Zizuza
wez chociaz nie zmienial nickow wiesniaro!!! hehehe żenada

Zizuza- nie ma co komuś życzyć źle, jeżeli czuje się dobrze w takiej sytuacji jaką ma to niech tak żyje, a życie pokaże jak będzie dalej:)

na co :) jakeis 4 lata temu zalozylismy w sumie 5 firm wiadomo spoczatku szalu nie bylo a teraz mamy lekko 50tys na miesiac ;) a w zimie nawet 80

Gość Zizuza
mlodamama--> hahahah powinnas pisać opowiadania albo nie najlepiej bajki! :D ja nikomu źle nie zycze, ja jej poprostu współczuje kompleksów

Zizua ty pewnie nigdy takich kwot na oczy nie widzialas a ja widuje co miesiac

młoda mama - po prostu już zamilknij i się nie kompromituj. Jakbym chciała, aby mnie facet utrzymywał, to było wielu chętnych, ale jak ktoś dobrze napisał - umiem trzymać swoje krocze na smyczy i mamy 21 wiek - antykoncepcja jest rozwinięta, trzeba się b. starać, aby wpaść. Wszystko co mam i będe miała jest zdobyte własną wiedzą, wykształceniem i ciężką pracą, a jakby facet mnie utrzymywał czułabym się jak ostatnia niedorobiona szmata. Jeśli Cię zostawi (czego Ci życze, za obrażanie rodziny i innych ludzi, pracujących za granicą...lub W OGOLE pracujących, bo dla Ciebie to chyba poniżenie skalać się pracą) Twoj mąż, to zostaniesz w ręką w nocniku, a inne kobiety, które mają mózg, zamiast pochwy pomieszanej z licznikiem pieniedzy w głowie będą niezależne i poradzą sobie zarówno z kimś jak i same. Kiedyś Twoj facet zainteresuje się taką młodą kobieta, która ciężmkko pracuje, jednoczesnie studiuje, utrzymuje się sama i jest kimś i przypomni sobie, ze jego żona byłsa (i moze nadal jest) nierobem. Zrozumie ile stracił...

Gość Zizuza
ty w wieku 18 lat założyłaś firme?? juz bys chociaz nie klamała wiesz jaka jestes żałosna?czy sobie nie zdajesz z tego sprawy

a dla mnie to Ty wcale taka mloda nie jestes..jak przeczytalam temat pomyslalam \"pewnie jakas pietnastolatka\".....

Gość Zizuza
Ankesenamon--> racja!! Amen.

:) i tak mam gdzies co piszecie najwazniejsze ze mi dobrze :) i tyle a wy nawet po niewiadomo jakich uczelniach i fachach tyle nie zarobicie ,zegnam was ide kapac moje kochane dziactko:) razem zmoim ukochanym:) baj baj:)

Gość Zizuza
mlodamama-> pewnie jestes gruba, brzydka i do tego wpadlas z jakims oblechem a na kaffe dajesz uspust swoim fantazjom skladam kondolencje!