Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika88

Bede młodą mamą i jestem z tego DUMNA !!!!

Polecane posty

Gość Zizuza
mlodamama--> zajebiscie jak romantycznie najpierw dziecko potem slub, zazdroszcze buuuaahahahahahah :D

no to super, nie ty pierwsza zaszłaś w ciąże i nie ostatnia :p jeżeli to nie prowokacja, bardziej "smutne" jest obrączkowanie się w wieku 20 lat.... ale twoje życie nie wnikam

Gość mlodadamamama222lata
Zizuuaa no i tak powinno byc ,slub sie bierze nie kiedy rodzi sie dziecko -bo co ludzie powiedza tylko kiedy oboje na prawde tego chcemy:)

Gość Zizuza
mlodamama->paryz egipt dominikana litości!!!! wykorzystujesz znizki we wszystkich biurach podróży???!! brak ci dobrego smaku widac golym okiem, baw sobie swojego bachora ilecz kompleksy na kaffe tylko to ci zostalo no ale cóż "niektorzy maja inna priorytety" hahahah

Gość nie ma z czego
a tak wogole to nie chodzio libacje, piwo, imprezy tylko o niezaleznosc ze nie jest sie zaleznym od bachora

Zizuza;) oj kochana widze ze az sie oplulas z zazdorsci ;) no ale coz ja sie ciesze swoim zyciem i pozwole ci sie cieszyc twoim:)

Gość Zizuza
a dziecko?? kiedy? czyz nie wtedy kiedy oboje tego chcecie?? tylko nie mow mi ze bylo planowane bo spadne z krzesla, dzieciakime zaciagnelam faceta do ołtarza tylko nie pisz ze i tak by ci sie oświadczyl za pare lat przedupczy jakas sikse i wtedy dopiero zrozumiesz czym jest małżeństwo z miłości

ludzie dziewczyna ma meza i jest w ciazy to chyba normalne ja tez jestem juz mezatka i to w wieku autorki wiec uwazam ze jak ktos nie podziela jej radosci to lepiej zeby zmilczec a nie pisac takie chamstwa

Gość nie ma z czego
mlodadamamama222lata a ty nie masz czym sie szczycic

zizia nie bylo planowane malotko i troszkie kulturki wypadaloby ,dlatego decyzje o slubie podjelismy my a nie za nas nasi rodzice :) malo tego zeby cie do konca ugryż slub bedzie na hawajach:P

Gość Zizuza
hahahhahah boszzz w jakim w świecie tkwicie? taaak zazdroszcze wam tego tak jakby sama nie mogla miec dzieci hahhaaha co ty pieprzysz? co ty myslisz ze szczescie kopnelo cie w dupsko co tylko ty mozesz zalozyc rodzine? jaka ty glupia jestes! boszz skad sie tacy ludzie biora co za glupie cipsko normalnie padne ze smiechu tak zazdroszcze ci ja i caly świat bow szytsko kreci sie wokol ciebie i twojego bobasa matko jedyna! lepiej ci!? troszke podleczylas kompleksy?

lolitka06.1990 - no bo piszesz o autorce jak by nie wiem co zrobiła, a co do życzenia wpadki to dla mnie akurat nie problem bo sama chciałabym dziecka, ale musze troche poczekać, no i w Twojej sprawi wpadka byłaby czymś złym, nie do pomyślenia. No i co do wykształcenia to nie mam zawodowego. Tylko mam szkołe policealną skończoną, a gdybym chciała iśc na studia to i tak poszłabym na ten sam kierunek, bo nic innego mnie nie interesuje no może poza turystyką. Tyle, że akurat w mieście obok mnie nie ma ani kosmetologi, ani turystyki, a moich rodziców nie było stać na wysłanie mnie gdzieś dalej i wynajęcie stancji czy akademika, poza tym nie uważam, że bez studiów da się żyć i to wcale nie na gorszym poziome, jeżeli tylko ktoś ma pomysł na biznes:D

Gratuluje i życzę zdrowia mamusi i maleństwu:) Ale niestety nie zgodzę się z tym że dziecko to największa radość w życiu kobiety, nie każda kobieta musi mieć silnie rozwinięty instynkt macierzyński. Ja go na razie w ogóle nie mam i wychodzę z założenia że studia to ostatni czas na szaleństwa i imprezowanie:)

lolitka no coz poczac jak rodzina nas nie lubi bo mamy wiecej od nich ;) tak to jest ze najbardziej ci zazdrosci "swoj" a nie obcy

Gość Zizuza
mlodamama--> naucz sie czytac cipo zanim kogos zacytujesz

Gość kosmo3
Czy te pustaki naprawde wierza w to, ze ich spieprzone zycie jest powodem do zazdrosci?:D

zizuza wniskuje ze wiecej niz 20 lat nie masz;) naprawde twoje wypowiedzi sa ponizej wszelkiej krytyki

Gość Zizuza
rodzina ci zazdrosci bo macie wiecej od nich??? co ty na glowe upadłaś? wszedzie dopatrujesz sie czyjejs zazdrosci, to sie leczy! myslisz ze swiat kreci sie wokol ciebie??? ludzie trzymajcie mnie skad ten świrszczypal sie urwał?!

:) polowa moich kolezanek siedzi w angli i wyciera dupe angolom ani wyksztalcenia ani ustatkowania:) ja za rok bede mala 150metrowy domek i zabezpieczenie na przyszlosc... w wieku 23 lat to chyba jest powod do dumy

agata20 dziecko idzi sie uczyc;) zebys miala w przyszlosci na chlebek;)

Gość mama od niedawna
sama jesteś bachor prostaku emocjonalny. O jakiej niezależności piszesz? O ile nie zarabiasz powyżej 6tys zł miesięcznie to jaka niezależność? Wszędzie opłaty, spłaty kredytów i pieniędzy niedostatek, więc tę swoją niezależność włóż między książki.

Gość Zizuza
mlodamama--> weź sie zamknij! co ty kurwa możesz wnioskować skoro sama nie potrafisz wywnioskowac nic ze swojego spieprzonego zycia matko polko! no i co ty z tego zycia masz? teraz tylko pieluchy sranie i seks z nudzacym sie juz toba mężem a wystarczylo miec troche oleju w glowie i mniej swedzącą cipke

hahaha:D niestety ja to co ty osiagniesz za rok ja już osiagnęłam:P

Gość buhahaha
i wszystko to dzieki mezowi/chlopakowi. modl sie zeby cie nie kopnal w dupe bo zostaniesz z niczym.

nie potrzebuje gumek ,moj szwagier jest ginekologiem i mam spirale o ile wiesz co to znaczy dziecinko;)