Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie taki stary kawaler

hej 20stki do jakiego wieku facet jest dla was atrakcyjny?

Polecane posty

To jest prawdziwa miłość i nawet gdyby był trochę młodszy to bym z nim była:) Jak już pisałam nie ważne ile lat ma facet...

ale musi być młoda i ładdna i dobrze ssać pauke

Gość a ja w tym samym wieku
gorgona ten drugi jest całkiem całkiem, chociaż często podobają mi się też tacy którzy w ogólnym rozumieniu wcale przystojniakami nie są :P (chyba typ ślicznego kolesia mnie nie pociąga, kojarzy mi się taki z ciągłą zazdrością o niego ;p) ale tak sobie przypomniałam, że podoba mi się np koleś który jest starszy ode mnie tylko rok, ale studiuje 2 (trudne!) kierunki, widać że mądry koleś, wysportowany.. więc jakby nie patrzeć wystarczyłaby mi do szczęścia inteligencja, mądrość :P ale jak mało jest tak ambitnych kolesi ;(

Gość dajesz dupy to mysl
mloda nie poleci na zgreda daj se siana

Wiesz ja tylko podałam przykłady aktorów którzy mi się podobają. Ale ogólnie też często bardziej podobają mi się powiedzmy swego rodzaju "brzydale" niż męskie lalki. Dla ma być mnie ogólnie facet musi być męski i twardy,musi mu bić z oczu jakaś dzikość,musi się ruszać jak kot ale jednocześnie mieć jakąś łagodność czy miękkość w ruchach czasem. Mam nadzieję,że wiecie o co mi chodzi:)

gorgona myśle, że wiem ;) i jak najbardziej rozumiem co może pociągaćw starszych.. ja próbowałam związku z rok młodszym ale to też była totalna porażka. nigdy więcej.. swoją droga niewielki wybór mi zostaje jak straszych nie, młodszyhc nie .. ale tudno, poki co nie szukam i nie chce znalezc;p

"nie taki stary kawaler dla kobiety właśnie chce zmienić swój styl życia, ostatnio dostałem prace na złomowisku(mam doświadczenie w sortowaniu śmieci) , przestałem pić ale nie mam nowszych fogtek, tamtą zrobił kumpel telefonem z aparatem który zabral jakiemuś dzieciakowi. chce się zmienić i dla kobiety, z miłości to zrobie" JESTEM AUTOREM < WYPOWIEDŹ Z TYM ŚMIETNISKIEM TO ŻART JAKIEGOŚ DZIECIAKA

tp wypowiedz się autorze ile masz lat ?? i jak wyglądasz ;p

to ze śmietnikiem to marny podszyw ale zdięcie prawdziwe. przebrałem się z kumplem za żuli, dla jaj. normalnie mam firmę (kolportarz gazet) i nie pije taniego wina:D ta fotka to dla jaj ale to ja tylko ucharektyzowany na żula.

ehh spadam stad 🖐️

Gość a zeby kto ci wybil
?;)

29 lat i skromnie mówiąc jestem przystojny, wysoki i atletycznie zbudowany nie w tym problem... mam duże powodzenie kobiety z przedziału 18-25 są młode i niedoświadczone życiowo ale i tak łatwiejsze do zniesienia niż starsze które myślą tylko o dzieciach i ślubach, ja po prostu tego na razie nie chcę

"nie taki stary kawaler to ze śmietnikiem to marny podszyw ale zdięcie prawdziwe. przebrałem się z kumplem za żuli, dla jaj. normalnie mam firmę (kolportarz gazet) i nie pije taniego wina ta fotka to dla jaj ale to ja tylko ucharektyzowany na żula. " KOLEJNA FAŁSZYWA WYPOWIEDŹ, JAKIEMUŚ PRYSZCZATEMU PEDAŁKOWI BARDZO SIĘ NUDZI

myślę, że spokojnie znajdziesz sobie kogoś w takim wieku :) ale podobne podejście do życia miał ten mój 34latek i powiem Ci że mimo, że sama nie myslalam o dzieciahc i slubie oczywsicie to stwierdzilam ze nie moge psychicznie wytrzymac bycia z kims kto chce byc ze mna wlasnie z tych powodow a wczesniej chcil sie wyszalec o byl mlody- bo ja to co? nie moge sie wyszalec? mam nadzieje ze przeslanie zrozumiales ;)

'a ja w tym samym wieku' nie zrozumiałem przesłania i całej twojej wypowiedzi :-) "stwierdzilam ze nie moge psychicznie wytrzymac bycia z kims kto chce byc ze mna wlasnie z tych powodow a wczesniej chcil sie wyszalec o byl mlody- bo ja to co? nie moge sie wyszalec? mam nadzieje ze przeslanie zrozumiales" miałaś starszego, był z tobą bo też nie chciałaś ślubu i co dalej? --- chodzi o to że kiedy mam wrażenie że kobietę strzela zegar biologiczny odrzuca mnie to od niej szukam dziewczyny i żony także z tym że nie spieszy mi się

Gość miska zupy
mam 22 lata a odpowiedni dla mnie wiek faceta mieści się między 20 a 25 lat... choć nie powiem paru starszych aktorów czy muzyków to przystojni mężczyźni ale w realnym świecie panowie w takim wieku mnie absolutnie nie interesują ;)

Gość a ja lubie młodszych
mam 21 a facet powinien mieć 19-23

Gość zd
agata20 masz 27 letniego faceta i się uważasz dlatego za taką fajną ? jestes mało fajna i nikt cie nie lubi ;p najechałaś na moja psiółke pi***ielcu jeden 😡

Gość Morticia z Lasu
Mam 24 lata. Jestem w stanie zaakceptowac faceta w wieku lat do 28, moze 29. Po 30 stanowczo odpadaja.

Gość do związku max 26 lat
(sama mam 20). Starszego bym nie chciała po prostu, chociaż i tak teoretyzuję, bo mam już faceta. Natomiast z muzyków czy aktorów czasem na jakimś 40latku da się jeszcze oko zawiesić ;)

Gość SmyraczGdyracz
Same gimgówniane laski .Widać ile rozumku macie. jestem ciekaw co powiecie za 5 lat gdy 30 latek powie do was spier dalaj starucho?

Gość do 45
oczywiście jak zadbany, wysportowany, itp, itd.sama mam 30

Gość ewrrweterterwrojbgf
jak dla mnie to do do 22

Gość to ja i tak to mam
Mam 20 lat mój facet 26 i taka róznica wieku bardzo mi odpowiada