Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

Gość fajan w tym teledysku jest
tylko dziewczyna. muzyka masakryczna

pomaranczo - dobrze ze masz tyle przywoitosci aby pisac jako anonim, inaczej na jaw by wyszedl twoj brak gustu i ignorancja.

Gość ekhm ekhm...
czemu brak gustu i ignorancja? To nie mój gust, a nie brak gustu, już nie raz na tym forum pokazywałaś, że prawdziwe jest tylko to co ty uważasz. Uwierz mi, świat jest inny, ludzie są inni, a piosenka denna

ok pomaranczo, skoro tak twierdzisz. skwituje to tak: sa gusta i gusciki :P (domysl sie kto tutaj ma gust a kto guscik) bombat, a ty mi dasz 2 linki do twoich piosenek, bo ostatnio poszukuje czegos nowego...

Gość kiedyś pisałas
ze nie masz znajomych, że sie ludzie od ciebie odwracają - oto odp. własnie dlatego się odwracają bo z tobą nie da sie po prostu nie zgodzić. Nie uznajesz innej wersji rzeczywistosci niz twoja

Gość ps.......
są GUSTA, tylko gusta. I to że nie odpowiada mi muzyka jakiej słuchasz, nie znaczy że słucham czegoś gorszego, ale na pewno innego, z tym się zgodzę ...

nie wykluczam tego pomaranczo, aczkolwiek sa tez inne powody ktore maja o wiele wiekszy wplyw... :) ale dosyz o mnie, dosyc juz dzis naszmacilam na topiku :P

to dlaczego powiedzial(e)as ze ta muzyka jest denna i do kitu i tylko dziewczyna jest ladna? trzeba bylo dodac - WEDLUG MNIE . the cure to klasyk, nie mozesz tego kwestionowac .

hm.. to moze pozniej bo znowu mi lacza padaja... i chyba sie juz pozegnam gdyz musze jutro rano wstac i dac to tlumaczenie do tego faceta. hmm.. spij dobrze. papa :)

nie wykluczam tego pomaranczo, aczkolwiek sa tez inne powody ktore maja o wiele wiekszy wplyw... ale dosyz o mnie, dosyc juz dzis naszmacilam na topiku chyba powninno być- naszmaciłam się..........:P piszesz, że za poważnie wszystko traktuje mam 31 lat i wiesz dorośli ludzie pewne rzeczy traktują poważnie wbrew pozorom swoją drogą powiedz depeche jak to jest kiedy czytasz jak 35 letni facet pisze ja bym mogl pogłaskac i to po innej czesci ciala depeche tak z twarzy to niezła d**a całkiem... pan starszy od ciebie o bagatela prawie 20 lat:) ja w twoim wieku stwierdziłabym , że to stary oblech i unikałabym takich kontaktów tobie wszystko jedno- ba- jesteś zapewne szczęśliwa, że ów pan-kafeteryjna gwiazda - zwrócił na ciebie uwagę :) i to nie jest wina komika bo on jest dorosły i trudno żeby się pilnował a ty spokojnie czytasz, ba, lawirujesz między analami, zdradami, trójkątami, naszymi dorosłymi kłótniami, rubasznymi żartami podrajcowana tym, że tu jesteś bardzo ci imponuje dorosła akceptacja na tyle, że bez najmniejszego zażenowania starasz się dowalać dużo starszym od siebie- bo to przecież na kafe normalne jesteś jak mały dzieciak przyprowadzony do klubu nocnego- gdzie każdy głaszcze je to po główce, to po pośladkach, i mówi \" gili gili, jakie to dziecko mądre, jakie piękne, jakie poważne. a dla dziecka to dziwaczny świat- i tak zafascynowane pałęta się między dobrymi ciociami, dziwkarzami i tancerkami go-go tu dostanie loda tu zrobi loda i szafa gra nie, depeche- nie będę traktować twojego pobytu tutaj niepoważnie nie umiem i nie chcę zaakceptować tej sytuacji nigdy nikogo do niczego na tym forum nie zmuszałam- ciebie też nie mogę i nie chcę- ale nie zamierzam ,udawać jak inni, że twój pobyt tutaj jest zdrowy i normalny nie zamierzam cię szanować - bo nie chcesz być szanowana może innym przyda się taki milusi pupilek ja zachowam jednak swój zdrowy rozsądek i dla tych , którzy wymyślają niestworzone teorie, o obronie terytorium, zazdrości i innych pierdołach konkurować z dzieckiem??:D nie będę:D nie muszę:)