Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

ja lubie bardzo elektroniczna muzyke, szczegolnie dark synth/gothic electro/trance/chillout... no i muzyke gotycka. no i jazz, uczylam sie kiedys grac na saksofonie-cos wspanialego. taka goth girl troszke jestem hehe.

hehe wiesz.. ludzie w internecie odreagowuja stresy. ja to przynajmniej tak traktuje. jak jest mi smutno czy nudno to ide do komputera, bo nie bede zawracala innym gitary tylko dlatego ze sobie nie radze z problemami. i w ogole mnie nie obchodzi czy ona mnie lubi czy nie , mam to gdzies. ale troszke smutno mi sie zrobilo jak zaczela mowic o mojej mamie. tzn. to nie jest jej wina, sama o tym powiedzialam, ale ja sama o tym duzo nie mowie chyba ze topik wymaga i dotykanie tego tematu to dla mnie taka mala profancja.

nie ucze sie grac bo bylam zbyt zajeta- wiesz jezyk, nauka itd. normalnie jestem bardzo zajeta osoba bo to jest taka moja mala ucieczka od problemow. a teraz sa wakacje i az mnie nosi doslownie. ale w przyszlym roku zaczynam z tym saksofonem i gitara. a ty grasz na czyms? :)

ja tez chcialam grac w rozne gry online, np. u komicznego w linku masz monsters w ktore probaowalam grac . tylko ze moje lacza sa tak badziewne ze jak tylko troszke sie przladuje to sie odcina internet i przez godzine nie moge doprowadzic tego do porzadku wiec sie poddalam :) o ktorej chodisz spac? bo tam jest przeciez godzina do przodu...mama sie nie zlosci? :P

7.07.2009] 00:40 [zgłoś do usunięcia] Boofiasty Bombat alternatywa, rock, ragga, power - folk metal, ska i Oi! ;P a Ty? hehe ehh ta sami to jest głupia jeszcze raz napiszesz coś takiego a pożałujesz a Ty depeszko wklej pomalowanych stopek Złotemu żal pl

spoko :) nie idę narazie spać :D ściągam gry :P w gry przez neta gram - w War Rocka strzelanka grałem w Metina ale mi się znudziło musisz załatwić sobie lepszy internet ;D

a Ty depeszko wklej pomalowanych stopek Złotemu" FAJNIE :) DEPECHA COS DA ZNAC :p

Nie mam zamiaru nic Ci robić najwyżej pożałować a Ty depeszko nie rób z siebie ofiary wiesz dobrze że mi dogryzałaś 2 dni temu,kiedy Ci zwróciłam uwagę napisałaś ze mam wyluzować ja muszę a Ty biedactwo nie umiesz wyluzować:)

sami daj juz spokoj kobieto, juz dobrze. z tym netem to matka sie wpakowala na cale 2 lata :D bo sie nie zapytala tylko sama kupila ten net :P tak to jest jak sie nie pyta eksperta o rade

no bo podpisala umowe z jakimis goscmi z t-mobile i byla cala happy ze mamy neta. jak to zobaczylam to myslalam ze nie wytrzymam,ale nie chcialam jej psuc satysfakcji wiec ugryzlam sie w jezyk :P oczywiscie ze stale lacza to o wiele lepszy pomysl, kazdy z minimalna wiedza informatyczna to wie . :P

Gość ech depeszka
najpierw sama zaczepia a potem pretensje że jej ktoś odpowie:o

ja mam radiówkę ;) biorąc pod uwagę cenę, prędkość i jakość ;) to jest dobrze a nawet bardzo dobrze :) na noc ściągają ograniczenia transferu :P

mi na noc zwalniaja jeszcze bardziej, jakbdyby gorzej byc nie moglo :P tylko 6 dekretow mi zostalo :P

wow.. fajnie :) to ty zamiast podziwiac piekne polskie widoki marnujesz czas na kafe? tak nie mozna :P wlasciwie to jestem ciekawa- czemu akurat kafe? forum dla kobiet to jest przeciez.. mogles sobie isc na mezczyzne .pl czy cos hehe