Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kołowrotek na wodzie

czy na kafeterii są piękne kobiety?

Polecane posty

Gość a ja kocham
depeche ❤️

Cholerko to by się zgadzało bo Sami i Ike są bardzo zboczone i mogły Depusie podpuścić !!!!!!!!!!!!

tak zloty nie mam co robić tylko namawiać 16letniego dzieciaka na rozmowę o seksie:O ona sama chce być TAKA dorosła skoro wam to nie przeszkadza- nie musi mnie osobiście to razi- ale matkować jej nie będę wam może trochę się dziwię.....ale każdy ma swój rozum

oh mowilam zazartowalam sobie bo ktos tam sie pytal jak spedzic niezapomniany wieczor wiec -MOJ BLAD- odpowiedzialam ' anal na jezdzca ' ( byl o tym osobny topik zaraz obok) eh takie ceregiele o nic :P (przewraca oczami)

\' anal na jezdzca \' to o to poszło :o :o ech dziewczyny!!!!!!!!!!!! Cholerko 👄 :)

sorry depeche ale fakt twój błąd rozumiem , że szukasz akceptacji w dorosłym towarzystwie ale wciąż masz jednak 16 lat ja ci twojej inteligencji nie odmawiam- razi mnie to , że dziecko usilnie chce znajdować się wśród dorosłych osób- na tyle, że zaczyna rozmawiać o rzeczach, o których nie powinno nie wszystko się powinno naśladować osobiście zawsze uważałam, że to nie miejsce dla nastolatek i zawsze mówiłam o tym wprost o dziwo większość myślała tak samo dziś im się nagle odmieniło

zloty wez przestan czasem lubie sobie pozartowac troszke.. :P btw- dostalam prace :D! tzn nie stala, ale tlumacze jakies dokumenty dla jednego goscia. £15 za cala strone :) za cala strone drobnym pismem .. ale bede tu zagladac od czasu do czasu :)

No widzisz depeszko nagle znalazłaś pracę dzieki mnie:) nie musisz mi dziekowac

Jeśli mam wyrazic swoje zdanie, gdyby moja 16-letnia siostra ( a mam taka ) byla an kafe, pewnie usłyszałaby ode mnie mały wyklad... Wiadomo, kogos "obcego" inaczej odbieram. O ile siedzi an normalnych tematach i mozna z nia porozmawiac nie razi mnie to. ale ja już stara dupa jestem i wiele rzeczy nie rozumiem ;)

ike- bedac w uk bardzo bys sie zdziwila co takie nastolatki (czyt. moje kolezanki) robia. to jest jeden z powodow dla ktorych nie trzymam sie z takim towarzystwem. a gdybys nie znala mojego wieku wcale bym ci nie przeszkadzala. wiec nie rozumiem co ja takiego ci robie tym bardziej ze w przeciwienstwie do niektyrch nikomu nie ublizam. a ze od czasu do czasu sobie pozwole na jakis zart... coz.. czasy sie zmieniaja,nie mozesz wymagac aby mlodziez dzisiaj byla taka sama jak 30 lat temu. jesli masz dzieci... to badz czujna :)