Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzsenna noc

Wlasnie mija 38 godzina, jak wstalam z lozka,

Polecane posty

Gość bezzsenna noc

dzisiejsza noc nie przespalam, bo nie potrafilam, tak wiec o godz. 5-tej nad ranem wzielam sie za porzadki, sprzatalam do godz. 18-stej, pozniej zakupy, spacer.Myslalam, ze jak sie wymecze to nie bede miala problemow z zasnieciem, a tu jest godz. 23.cia, a ja sie czuje wypoczeta. Co moze byc tego przyczyna??

Gość bezzsenna noc
nikt sie nie wypowie??

O ja tak często mam i co więcej po nieprzespanej nocy nic po mnie nie widać. Jak o 2-3 nie będziesz spać to wtedy pokombinuj - wypij coś ciepłego, albo połóż się w jakiejś wygodnej pozycji i myśl o czymś przyjemnym i nie zmieniaj pozycji - to często działa!

Gość bezzsenna noc
a kiedy Ci sie tak dzieje?Cos musi sie wydarzyc?Masz jakis stres?Czy to tak niespodziewanie?

Gość melisa dobre ziółko
no cóż, przyczyny bezsennej nocy mogą być różne: - może wchodzisz w okres menopauzy i hormony szaleją - stres - za dużo kawy, albo ciężkostrawne jedzenie na noc poza tym dziś jest straszny upał, który też nie sprzyja dobremu snu może napij się melisy?

Gość zastąpiłabyś mnie na dyrzuże
:o ;););) Jest upał przy najmniej u mnie więc problemy ze snem występują częściej....weź książkę, odejdź od kompa i TV - zaśniesz;);)