Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goll

Trójkąt!!! czy warto???

Polecane posty

Gość goll

seks w trójkącie.. Dwóch mężczyzn i kobieta. Taka propozycję złożył mi mój partner. Jesteśmy razem 3 lata i dobrze nam razem w łóżku. Nigdy nam się nie nudzi. Nie wiem czy próbować. A jak to nas oddali od siebie? Kochał się ktos w trójkącie?

Gość ttttttttttttttttttttttthhh
twoj partner to gej:D myslisz ze on dla ciebie to robi? nie on to robi dla siebie, pewnie mu ten watly kutas az sterczy na mysl o obijajacych sie jajkach innego faceta hahahahaa spotykasz sie z gejem. a co po tem? sranie?

Gość mlody armando
moge sie orzylaczyc? twoj gejas bedzi mi ciagna pyte az mu na twarz sie zesikam spermom a ty w tym czasie bedziesz lizala moj odbyt na koniec zjadajac mojego soczystego kloca ok? wiem ze to lubisz dziwko wiec jak? mam zajadac sie jajecznicom i kielbasom tlustom?

Gość goll
Chodzi o to że to ja nie chcę z dziewczyną.. wolę drugiego chłopaka..

Gość goll
konieczie 50-letniego pana typu bears :classic_cool: ktory bedzie mojego Zdziśka posuwal w kakało

skoro jest wam w łózku tak super i nigdy się nie nudzicie to po cholere wam ktoś trzeci???????

Gość goll
"goll" Skoro podszywasz sie pod goll to sobie pisz dalej.. Frajer jesteś.

Jeśli Twój partner złożył Ci taką propozycję to jedno jest pewne - MA NASRANE WE ŁBIE uciekaj od niego czym prędzej

takie zabawy sa dla luznych zwiazkow i wolnych ludzi, a nie tych, co wiaza ze soba przyszlosc. Twoj facet jest dziwny skoro dziala na niego to, ze ktos inny bedzie Ciebie posuwal

Gość Ano właśnie
normalny facet zaproponowałby ci drugą dziewczynę

ja bym już takiego kopneła w dupsko" ale którego :) tego pierwszego czy tego drugiego ? :P a co do tematu to.... no cóż jak ktos chce na siłe sobie spierdolic fajny klimat w łózku to trudno go siła powstrzymywac :D

Gość goll
To chociaż tyle.. To znaczy że on jest noromalny tylko ze mną coś nie tak.. bo ja dziewczyny bym nie chciała..

Gość y5tyu5uy
no ja byłam w trójkącie ale nie będąc w związku !!!\ nie myślałaś o tym że potem on będzie chciał 2 dziewczynki

będąc w stałym związku w którym się dobrze układa nie zaryzykowałabym takiej zabawy

Albo jesteście już kompletnie sobą znudzeni. Albo się nie kochacie. Jak Twój facet może nie być zazdrosny nawet o myśl, że będzie Cię posuwał inny. A co dopiero patrzeć :O Dwa penisy w łóżku to o jednego penisa za dużo :P

Gość ale ktos ma
wlasnie moge zrozumiec ze facet ma fantazje 2 dziewczyny i on bo to chyba wiekszosc facetów tak sobie marzy ale zeby jemu sie marzylo 2 facetow i Ty... cos chyba nie tak skoro go bedzie podniecalo ze bedzie patrzyl jak ktos sie bedzie z Toba.... :/

"Jak Twój facet może nie być zazdrosny nawet o myśl, że będzie Cię posuwał inny" osobiście wydaje mi się, że w takich sytuacjach rózne rzeczy mogą wyjśc dopiero w praniu (dlatego nie zawsze jest sens ryzykować), ale co do tej zazdrości, to raczej facet inaczej patrzy na to, jak laska idzie w długą bez jegod zgody i wiedzy (i tu się pojawia taka zazdrość), a inaczej jesli sam na to zezwala i w tym uczestniczny. Jeśli już sie na to decyduje, to jest to rodzaj perwersji, która go pewnie pociąga i podnieca

Gość goll
lepiej będzie jak zostanie tak jak jest.. Tylko ja i on. Zapytałam o wasze zdanie i dzięki za odpowiedz.

ja kiedys o tym wspomniałam mojemu facetowi a on zareagował na to agresja, stwierdził, ze ja jestem jego kobieta i zaden inny facet nie bedzie mnie dotykał, ze nie wyobraza sobie patrzec na mnie z innym kolesiem w łożku. Wiadomo, fantazja taka jak inne, niektore mozna spełnic ale to juz przesada. Tez np wolałabym faceta do trójkąta ale z 2 strony skoro jest mi z moim dobrze, seks jest bardzo udany to po co mamy ryzykowac ze sie cos spierdoli??

Gość goll
każdy ma jakieś fantazje.. Temat zaczął się od żartu. On jest o mnie zazdrosny i na pewno nie chciał by by w tym trójkącie był facet.. A ja nie chciałabym dziewczyny. Suma sumarum wychodzi ze obydwoje jesteśmy o siebie zazdrosni i że żaden trójkąt nie wchodzi w rachubę.

mój tez by się nie zgodził na faceta, ale co dziwne, na drugą babkę tez nie, mimo że to mu się ogólnie podoba. Sądze, że pewnie rozumuje tak jak ja, tylko w drugą stronę - że mogłoby mnie coś odstrzelić w trakcie i potem byłby problem (i pewnie ma rację :P )

Akurat facet, ktoego podnieca jazda na 2 baty to dla mnie totalny freak... rozumiem, gdyby chciał drugiej laski.... no ewentualnie drugiej pary... ale drugiego faceta????

Gość jajho
dlatego moj kupił mi wibrator i jak ja chce na 2 baty to przynajmniej nie musismy brac do zabawy drugiego faceta :D zreszta to i tak lepsze, bo robie tak jak chce, tak jak moge, nie musze sie martwic ze ten 2 mnie nie posłucha, ze nie bedzie umiał sie we mnie poruszać, albo ze bedzie za brutalny. Z wibratorem jest zajebista zabawa :)

dlatego moj kupił mi wibrator i jak ja chce na 2 baty to przynajmniej nie musismy brac do zabawy drugiego faceta zreszta to i tak lepsze, bo robie tak jak chce, tak jak moge, nie musze sie martwic ze ten 2 mnie nie posłucha, ze nie bedzie umiał sie we mnie poruszać, albo ze bedzie za brutalny. Z wibratorem jest zaj**ista zabawa rzeczywiście same plusy:) może wymień faceta na drugi wibrator:) wtedy t dopiero będziesz w niebie :)

Gość jajho
a co w tym zlego?? kiedy tez gadalismy o trojkącie ale oboje doszlismy do wniosku, ze to tylko wszystko popsuje. Poźniej z czasem stwierdzilismy ze czemu by nie skorzystac z wibratora ktory mam. Czy to jest złe?? Nie nie chce 2 wibratorów, bo nie wiem czy wiesz ale majac 2 rzeczy w sobie nie jest za luźno dlatego wole obsługiwac wibrator zeby było mi przyjemnie. Zazdroscisz czy moze nigdy nie probowałas ze sie tak wypowiadasz??

dlatego moj kupił mi wibrator i jak ja chce na 2 baty to przynajmniej nie musismy brac do zabawy drugiego faceta bo nie wiem czy wiesz ale majac 2 rzeczy w sobie nie jest za luźno dlatego wole obsługiwac wibrator zeby było mi przyjemnie to który jest ten cienki? wibrator czy penis męża ??:D ech dziewczyno całkowicie nie zrozumiałaś moje wypowiedzi ale może to dlatego, że ci się dosłownie w dupie poprzewracało:)

Gość jajho
nie no wytlumacz mi te swoje madrosci :) czy to ze lubie seks analny Cie tak zbulwersowało? to ze lubie sie bawić wibratorem? ani moj facet ani wibrator nie jest za cienki :D nie jestem tak rozjechana jak myslisz i musimy sie troche nagimnastykowac by sie udalo :) uwielbiam ludzie ktorzy wypowiadaja sie w temacie w ktorym nie maja zielonego pojecia :) ja tylko doradziłam autorce ze zamiast dodatkowego faceta moglaby skorzystac z wibratora... normalnie zbrodnie popelniłam, co ?:D