Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec konca

DZIEWCZYNY STRASZNIE SIE BOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kyuktiyuru
A gdzie twoje wychowanie i odpowiedzialność?? W las poszły? Nie chcesz dzieci ale ci to kompletnie nie przeszkadza w chodzeniu do łóżka. Jestes taka madra ale jakoś nie wpadłas na to aby po prostu pójść do lekarza i poprosić o tabletkę po. Szczytem teojej inteligencji jest założenie tematu na forum o tym ze nie cchesz miec dzieci i ze nie weisz co masz robic bo ciezko ci bylo pojsc do lekarza. Rzeczywiście masz mózg taki, że ci uszami wyłazi - a raczej jak to nazwałaś siano. Nie masz wstydu? jesteś matka a prezentujesz mentalność 13letniego dziecka które odchodzi od zmysłu bo mysli ze zaszło w ciążę z włąsnym palcem. Jeśli chcesz zrozumienia to zacznij prezentować zachowanie adekwatne do swojego wieku bo niedojrzałość i głupota nie idą w parze razem z byciem rodzicem. Gdybym ja się dowiedziała że moja matka jest taką niekompetetną i niezdarną osobą to bym się załamała. I zastanów się czy twoje dziecko było by z ciebie dumne. I nie zdziw sie jak za kilka lat twoje dziecko oznajmi ci ze bedzie rodzicem bo powieli twoj błąd i ciekawo czy nadal bedziesz uważać, że nic się nie stało, ze się zdarzyło i że nie ma problemu? Wątpię. Wtedy zrobisz mu kazanie ze ejst głupi, nieodpowiedzialny i że zmarnował sobie zycie. Nie dorosłaś do tego by być matka i lepiej zostaw seks i nie popłuj na świat więcej dzieci bo takie jak ty nigdy nie dorastaja, jesteś wiecznym niedojrzałym dzieckiem.

gtjw... Ty kurwa umiesz czytac???? jak nie to Ty reszta Twoich kompanów do podstawówki. Niewiem po co tacy ludzie wogóle piszą na forach jak nawet pierwszego postu dobrze nie przeczytają :/ ZABEZPIECZAC-ANTYKONCEPCJA!!!!! Autorka napisała że używa GLOBUŁEK i PREZERWATYW to co to kurwa niby jest??? Miętowe cukierki??? ANTYKONCEPCJA!!!!!!!

kyuktiyuru... hohohoho ależ się rozpisałaś, widzę że też masz problemy z czytaniem. Coraz gorzej z tymi ludźmi, coraz gorzej. Nie wymaga komentarza, Twój post. Jedynie tylko na Żal.pl

Gość canet
Hmmm...czytam tego posta i zastanawiam sie dlaczego wszyscy tak atakujecie ta dziewczyne. Nie mam zamiaru jej bronic ani oskarazac, ale sposob w jaki wyrazacie sie nawzajem wyglada jak makysmalnie na podstawowke...jakas paranoja. Jestescie bardzo madrzy z tymi tabletkami PO. Pytanie do mezczyzn- braliscie je kiedys? ??Nawet nie macie prawa odzywac sie na ten temat. Moze dziewczyna jest zalamana chwilowo (choc spozniony cykl to jeszcze nie ciaza, ani nie od razu choroba), bo to ona zostaje z podjeciem dcyzji nie facet, ktory sie wyproznil i tyle... Kwestia druga do oby plci- a co z etyka? Tacy jestescie odpowiedzialni, ze idziecie do lozka i bierzecie lub proponujecie swojej partnerce tabletke po?? Jestescie smieszni ze swoim poziomem edukacji...Seks to dla was czysta zabawa. Proponuje wiec panom powrot do rozneglizpwanych pisemek i wc, a paniom szacunku do swojego ciala i zajeciem sie czyms w zyciu.

Gość kyuktiyuru
a ty co za jej adwokata robisz czy jak? Nie dość ze nie umie zastosować anykoncepcji po stosunku to i mówić się nie nauczyła?

Ja rozumiem, że lato się zaczęło, że teraz wszystkie nastolatki tylko czekają aby upolować jakiegoś samca a potem popłakać nad swoim losem ale żeby aż tak? Coś chyba za dużo tych głupich i nie myslących kobiet ani przed ani po stosunku. Co to za filozofia od czasu do czasu pomyśleć tym dobrodziejstwem jakim jest rozum? Czy to takie trudne zadbać o to aby w ciążę nie zajsć? Nie żyjemy w średniowieczu i istnieje antykoncepcja awaryjna ale chyba sie nie chciało po nią sięgnąć.

Gość canet
Nie za adwokata...skad ta agresja w was ludzie? Zajmijcie sie swoim zyciem. Mozna krytykowac osoby,ale z kultura. Bez niej lepiej nic nie mowic...wasze posty do niczego sie nie nadaja, tylko do kosza. Zajmijcie sie swoim zyciem i zamiast rzucac obelgi i wyzwiska na prawo i na lewo przemyslcie dwa razy co chcecie powiedziec...

Gość koniec konca
Z pozdrowieniami dla wszystkich którzy krytykowali, dostałam miesiączke jednak upały, więc wasze słowa niestety nadaja sie tak jak poprzedniczka nazwała do kosza. Jeśli nadal uważacie że globułki+prezerwatywa to nie antykoncepcja to hmm... już nic nie napisze bo szkoda słów. Życie dalej w celibacie :D Ps. Powtórze jeszcze raz prawie od 7 lat mam stałego partnera i jest to mój pierwszy partner w życiu!!! Mamy ślicznego synka i więcej dzieci nie planujemy :)

Gość wttrrt
Jeśli nadal uważacie że globułki+prezerwatywa to nie antykoncepcja to hmm. --- ty chyba naprawde jesteś skończoną debilką skoro do ciebie absolutnie nic nie dociera. kazdy ci tu mówi o antykoncepcji po a nie przed. Może czas się douczyć panno lekkich obyczajów?

Gość koniec konca
wrrtt.. czy jakos tak jak bys doczytała/doczytał nie wszystkie posty tego dotyczą, to raczej doszkolic możesz się Ty :) Pozdrawiam

Gość zloty0001
18:04 [zgłoś do usunięcia] koniec konca Bez małolata???? Z byle kim uwazaj na słówka, mam stałego partnera od 8 lat wiec hamuj się!!!! bo naprawde trace nerwy, nikt mi nie bęzie tu ubliżał bo sobie na to nie pozwole. Spytałam normalnie jak człowiek, a wy co??? haha to się w końcu zdecyduj czy prawie o 7 lat czy od 8lat ;]

Gość zloty0001
dokladnie

Gość koniec konca
7 lat mieszkamy razem od 8 sie znamy co to za róznica, łapiecie za słówka czy co :/