Gość bojęsie Napisano Lipiec 16, 2009 zaczeło się tym ze odczuwałam suchosc w gardle, i coś w rodzaju jakies kluchy w gardle, czy cos, potem poszlam do lekarza dostalam bioparox na zapalenie górnych dróg odechowych, niby przeszlo a dzisiaj znów ból w gardle, w sumie teraz już lepiej ale i tak nie do końca, boli mnie u góry gardła czasem w miejscu krtani, czasem piecze całe gardło, pozatym żadnych objawów, nie ma gorączki nic, tylko to dziwne uczucie w gardle, ide jutro do lekarza znow, bo to nie przeszło, trwa już 2 tygodnie teraz jest lepiej i i tak w sumie to tak bardzo mi nie przeszkadzalo, ale jednak nie do konca, czasami jak mnie zlapie to naprawde juz nie moge, pisze tu tak wlasciwie z innego powodu, otóż nie przejmowalabyms ie tym tak bardzo gdyby nie fakt że pale od nie całego roku papierosy, tak wiem fuj itp. szczególnie że mam 16 lat, nie wiem, czemu zaczelam, tak poprostu wyszlo, teraz oczywiscie nie pale bo to gardło, ale w każdym razie boje się że mogę mieć raka krtani, czy inne takie badziewie, tj. niby nie pluje krwią i nie mam trudności z polykaniem, czy tez brak apetytu lub problemy z oddychaniem itp. ale tyle sie o tym naczytalam i może te objawy nastąpią póżniej bo nie wiem, a sie boje takich rzeczy wiec blagam pomozcie, powiem jutro tej doktor ze palilam i ze sie teraz boje, choc juz sama nie wiem, bo podobno rak krtani zdarza sie w pozniejszym wieku, wiec moze to jakies zwykle zapalenie, ale tak sie boje że nie wiem wiec prosze darujcie sobie swoje uwagi na temat mojego wieku, i powiedzcie czy to mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach