Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezowateszczescie

co robic

Polecane posty

Gość zezowateszczescie

co robic ?? wlasnie napisal do mnie byly chlopak smsa zebym nie pytala skad ma moj nr( zmienilam niedawno) i jesli nie chce miec z nim nic wspolnego to ma mu napisac to da mi spokoj... z 2 miesiace temu tez napial smsa co u mnie nic nie odpisalam zmienilam nr tel(tak wyszlo) mam nowego faceta jestem szczesliwa i zastanawiam sie ze ok w zwiazku powinno mowic sie o wszystkim czy powiedziec obecnemu facetowi ze byly do mnie napisal?? no i mysle ze exa po protsu oleje nie mam do niego o nic zalu ale jakos nie czyuje potrzeby by z nim miec kontakt a dzieli nas 200km

Gość oh no
Pewnie se ktos jaja robi... Lej na to

Jak nie masz do niego o nic żalu to odpisz z grzeczności, że jesteś szczęśliwa, masz chłopaka i nie chcesz się z nim kontaktować.Chłopakowi lepiej powiedz, bo i tak nic złego nie robisz przecież, a jak się wyda coś przypadkiem to chłopak sobie pomyśli że kręcisz ciągle.

Gość zezowateszczescie
chyba oleje i nic nie odpisze moze sam srozumie a obecnemu facetowi nie wiem czy jest sens mowic po co wzbudzac w nim niepokoj o bylego.. ale z drugiej strony niby mowi sie wszystko i o wszystkim..

Gość paradoksssss
ja bym odpisala,ze nie odpisze

Gość zezowateszczescie
najbardziej jestem zla na moja rodzine bo tylko od nich moj byly mogl jakos wysepic moj nowy nr :o

Gość zezowateszczescie
tak tez zrobilam ale czy jest sens wspomniec o tym obecnemu??

Gość te prrrrr
ja bym powiedziala obecnemy. Bo jak sie pozniej dowie od sosb 3cich to moze byc zly ze mu niepoiwedzialas.

Gość te prrrrr
ja bym powiedziala obecnemu. Bo jak sie pozniej dowie od osob 3cich to moze byc zly ze mu niepoiwedzialas.

No ja bym powiedziala, bo co tu jest do ukrycia nic..... a jak nie powiesz to moze odczuc, ze masz cos do ukrycia.

Gość zezowateszczescie
dzieki wam wszystkim za rady ehh zycie jest przewrotne

Gość te prrrrr
to juz zdecydowalas co zrobisz? Ja właśnie uważam ze takie sprawy to powinnas z chloapkiem omawiac a nie zalic sie na forum :P W koncu od czego go masz? :)

Gość zezowateszczescie
ha pewnie zapytam sie obecnego chlopaka : wiesz byly do mnie napisal odpisac mu czy nie...:o

Boże :o czytaj ze zrozumieniem :o Chodzilo mi tylko, zebys powiedziala ze Twoj byly napisal.... Oh...

a ten były tak strasznie ci się naraził chęcią odnowienia kontaktu ? Przecież zaznaczył, że nie będzie ci się narzucać ? To jest sprawa pomiędzy nim a tobą, byłaś z nim kiedyś, więc chyba stać cię na okazanie mu chociaż odrobiny szacunku ? Czy chcesz się popisywać przed nowym, że poprzedni nie może się z tobą "rozstać" ? Każdy ma prawo zabiegać o swoje szczęście, a ty przecież nie jesteś jeszcze mężatką, zatem chłopak nie zachował się niestosownie i cię nie obraził. Ja na twoim miejscu nie powiedziałabym nic obecnemu, tylko bardziej liczyłabym się z uczuciami innych. Nie masz z czego się tłumaczyć, w końcu jesteś lojalna względem człowieka, z którym żyjesz.

01:00 [zgłoś do usunięcia] Lasiodora Parahybana ja bym powiedziała - trzeba być szczerym w związku uważasz, ze osoby będące razem mają prawo obmalowywać wszystkich, którzy mówią im coś w zaufaniu ? Dla mnie to jest paranoja - te nadmierne zapewnienia i dowody wierności, typu dzielenie się wszystkim, co od kogo usłyszało, jakieś wspólne konta internetowe, hasła. Chyba tylko dzieciaki tak się bawią.

Gość zezowateszczescie
"to juz zdecydowalas co zrobisz? Ja właśnie uważam ze takie sprawy to powinnas z chloapkiem omawiac a nie zalic sie na forum W koncu od czego go masz? " Virginio czytam ze zrozumieniem i odpowiedzialam na ten post a nie toj cos nieuwaznie sledzilas topic ;)