Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edziorek1111

moj eks i jego ...... nowa dziewczyna /

Polecane posty

moj facet po rozstaniu znalazl sobie nowa dziewczyne. i tak strasznie mi zle . gdyby to byla chociaz normalna , fajna kobieta ale nie .....brzydze sie nim po tym wszystkim ... mamy ponad 20 lat. skonczone studia, takze to wydawalo sie dojrzaly facet a tu prosze.... on jest PEDOFILEM !!! :( przez przypadek wczoraj weszlam na strone takiej mlodej , ktora juz w wieku 12 lat bzykala sie z kim popadnie. znalam jej rodzicow , oni nic sobie z tego nie robili. chcialam zobaczyc czy sie ogarnela , zmienila itd .teraz dzieciak ma 14 lat na zdjeciach taka sama mala dziwka - patrze na komentarze a tam .....czule slowa od mojego M !! :/ o tym jak ja uwielbia , kocha i pragnie .... az na wymioty mnie bierze jak sobie wyobraze jak bedzie sie z nia pieprzyl !!! :/z kim ja bylam !! nie moglam cala noc spac... pocieszcie mnie jakos :(

Gość malancja
bardzo Ci współczuję. ogólnia nowa dziewczyna to dla byłej ból :( a faceci? głupiutkie stworzonka...na pocieszenie : ciesz się że się rozstaliście, skoro pedofil to ciesz się że nie miałaś z nim dzieci :)

on jest PEDOFILEM !!!" ale jest stricte ?:P czy tylko dlatego ze ciebie zostawił ?

jest pedofilem bo sie dojrzaly czlowiek nie bzyka z 14 latka !!! i to nie jest prowo , na tym nicku pisze juz dlugi czas i zawsze sama prawde

tak w ciazy i zostawil mnie w podly sposob . a na wiesc o dziecku kazal mi usunac , zwyzywal od najgorszych . nawet te rozmowy kiedys na kafe wkleilam .

bo z tą ciążą to mnie zagiełaś:o nie wygląda ciekawie.ale moze lepiej jak sie rozstaliscie, przynajmniej nie zmarnujesz dziecku życia... a poza tym czy seks z 14latką nie jest karalny??:o

Gość nie wiem w czym problem
masz kobieto żeby poinformować o tym odpowiednie służby, ja rozumiem że zdjęć i dowodów na współżycie nie masz ale podejrzenie zachodzi tak, pewnie jest jakieś biuro zajmujące się takimi sprawami, nie ma na co czekać

nawet tydzien temu w myslach mu zyczylam zeby sobie znalazl jakas fajna madra babke!! no i znalazl tylko ze gowniare z 1 klasy gimnazjum!! i te jego oblesne teksty .....

ja bym zawiadomila prokurature lub policje jesli prawda jest ze wspolzyje z nieletnia bedzie mial klopociki:P art.200.kk-czyn zagrozony kara pozbawienia wolnosci od roku do lat 10

Gość gogoławesołaigoła
marne prowo

Gość malancja
ja wiem, że nie prowokacja bo czytałam kilka Twoich wpisów,i wiem że piszesz serio, to chyba Ty pożyczyłaś kasę facetowi na wakacje? albo mi się pomyliło coś. W każdym razie współczuję że będziesz mieć z nim dziecko, a z drugiej strony to dobrze, będziesz mieć taką małą istotkę :) regres czytać nie umiesz? 14 latka - w Polsce pedofil to ktoś kto z kimś 15 rokiem życia, więc pedofil murowany!

Gość różaburger
ZA DUŻO lolity się naczytał :/

Gość shoot me again
ehh.. musi boleć jak cholera, ale pozbierasz się dziewczyno, jesteś młoda ułożysz sobie życie, kurcze nawet nie umiem sobie tego wyobrazić żeby mój facet poleciał na jakąś gimnazjalistkę!

jakie dowody na to trzeba zebrac?? jestem w 6 miesiacu i zapowiedzialam mu ze nie chce od niego zadnych pieniedzy . zaden z jego znajomych nawet nie wie ze on zostanie ojcem ale koniec tego zazycze sobie alimentow !! to dla niego tym bardziej cios bo on ma bardzo slaba prace. a jego rodzina rowniez sie dowie.

Gość ionamaracje100
no to jestes w 6 miesiacu i nie widac ze jestes w ciazy, skoro nikt z jego znajomych nie wie?? :o cos sciemniasz

Gość shoot me again
a dawno temu się rozstaliście?

regres czytać nie umiesz? 14 latka - w Polsce pedofil to ktoś kto z kimś 15 rokiem życia, więc pedofil murowany! " przed czy z ? bo taki pan Łapicki tez podobno jest pedofilem :P

Gość shoot me again
co za frajer zostawia kobietę w ciąży... ale dziwne, że nikt ze znajomych jeszcze o tym nie wie..

Gość ionamaracje100
a twoi znajomi chociaz wiedza, ze jestes w ciazy??;o

Gość malancja
Byka wstawiłem , a to z przejęcia losem edziorki :( Nienawidzę faciów co zastawiają ciężarne kobiety , to nieludzkie miało być przed a żona pana łapickiego wygląda jak moja 54 letnia ciotka klotka

Gość wwrrr
A ja jestem ciekawa, czy wczesniej, przed zajsciem w ciaze, nie mozna bylo poznac, ze takie ziolko z niego...

rozstalismy sie w marcu. zreszta historie pisalam na "jak sobie radzicie po rozstaniu" tam wszystko jest , jesli ktos uwaza ze to prowo. jeszcze gdy bylam z nim on wyjechal kiedys jako opiekun na oboz kolonijny. dorabial sobie. tam poznal ta mala. on sie z nia zakolegowal ... mialam jakies podejrzenia , patrzylam sie na nich czujnym okiem . to bylo irracjonalne bo ona wtedy miala 13 lat ale jednak ...mialam wrazenie ze cos ich laczy. rozmawialam wtedy o tym z jego siostra ale mnie wysmiala i powiedziala , zebym sie nie martwila , ze co jak co ale on pedofilem nie jest ... a dzis po roku czasu sie z nia pieprzy :(

Gość gogoli
daj linka do jej zdjecia albo profilu na n-k. zobaczymy czy faktycznie.

Nienawidzę faciów co zastawiają ciężarne kobiety , to nieludzkie" chodzi co o tandem ? czy tylko dlatego ze sie utarło bo cieżarna ma pewne wzgledy :P ?