Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam silny charakterek

W taki upał dziewczyny powinny nosic tylko spodniczki albo kuse spodenki

Polecane posty

A nie dlugie spodnie i na dodatek nie biodrowki :-o Przeciez to czlowiek sie poci straszliwie od tego... nie rozumiem dziewczyn :-o Jest tyle fajnych ubran na lato, spodniczki, zwiewne sukienki nawet takie dluzsze do kolan a niektore dziewczyny nie potrafia sie w to ubrac - dla mnie to idiotki i tyle :-p

Gość oj ludzie
a te jak to okreslilas "kuse spodniczki" to czyli : poszarpane, pogryzione , asymetryczne? :D

Gość oloire
może nie chcą pokazywać swoich nóg, teraz wokół tyle zboków...

Pewnie, lepiej sie pocić jak świnia :-p Rozumiem jeszcze jak dziewczyna jest spasłą słonicą to lepiej niech w ogóle włoży kombinezon bo nikt nie chce oglądać takiego obrzydlistwa, ale szczupła zgrabna dziewczyna w długich spodniach ? To się w pale nie mieści :-o

ja tam noszę te spodniczki, sukieneczki...to mialam na mysli:) dzinsy na upal?? jakas masakra i tortura to przeciez:o

nie wyobrazam sobie dlugich spodni jesli temperatura wynosi poyzej 20stopni a co dopiero mowic o 30:o

setunia skarbie wyjasnij mi wiec zachowanie niektorych dziewczyn - czy one sa chore psychicznie czy co ? przeciez jest tak duszno ze nie idzie wyrobic a te laza jak lajzy bo niestety ale taki stroj to lajzy nosza :-o

Gość oloire
ha no i widać, że dlatego zalezy ci na krótkich spodniczkach zeby sobie popatrzec, a nie dlatego, że ubolewasz nad tym, że jej goraco

moze nosza spodnie bo sie wstydza swoich nog?;) to nie masz czego zalowac:P

Gość oj ludziea
ale co was tak w tym bulwersuje? te pizdy zimą noszą taki miniówy , że tyłek cały na wierzchu jaki by był dostęp do nich na disco ? nikły to teraz dajcie im tyłka trochę wygrzać i przegrzać będzie im jeszcze przydatny zimą w WC osiedlowej remizy

Gość iksx
a moze dlatego ze ich nogi nie sa za piekne i wola nieodstraszac ludzi? wiem po sobie ze nie trzeba byc grubym zeby miec ohydne nogi :D

jestem za tymi krotkimi spodenkami i spodniczkami. Jest strasznie goraco, po co sie pocic? niestety jednak musze dodac, ze zyjemy w kraju gdzie nawet jak wupal ubierzesz kusa spodniczke przez spora grupe osob (kobiety zwlaszcza) bedziesz z automatu przyporzadkowana do pewnej grupy zawodowej...

Gość Gerda2409
A nie przyszło wam do głowy, że niektóre dziewczyny muszą ubierać długie spodnie, bez względu na temperaturę, bo taki strój wymagany jest u nich w pracy?

Gość okularnica20
nie założą spódniczki bo maja blade nogi, a mają blade nogi bo nie założą nigdy spódniczki :)

Gość każdy może chodzić...
w czym mu pasuje i nikomu nic do tego :O