Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona zarabiająca

ja zarabiam a Twoim obowiązkiem jest sprzątac

Polecane posty

Gość żona zarabiająca

Gość żona zarabiająca
, wynosić śmieci, prać brudne gacie a Ty gnoju chlejesz za moje i ilustrujesz dom , srasz i nie myjesz sracza, zuzywasz moje maszynki, wyżerasz zl odowki, wpieprzasz sie we wszystko, a jesteś tak głupi ,że w banku ryja nie potrafisz otworzyć,dzieci ładuja ci karte do telefonu, umiesz tylko właczyc komputer i wylaczyc, mówisz nie u m i e , i nie wymawiasz r , smierdzisz jak kupa gnoju, nie masz przedniego zeba a pozostałe popsute, masz grzybicę stop uffff

Gość jenk
jakiego sobie wybrałas takiego masz.chyba nawet z nim spałas jak macie dzieci.Gratulacje

Gość bys sie wstydzila
przyznac z jakim burolem masz dzieci fuuuj opis naprawde robi wrazenie

Gość żona zarabiająca
no tak masz całkowitą rację ale 20 lat temu nie śmierdział, miał zęby, sprzatal, pracował....

Gość niunia19.17
tak zgadzam się z Tobą "jenk"

Gość żona zarabiająca
ja to moglabym sie jedynie wstydzić za siebie, a nie za gnoja

Gość niunia19.17
wyj** go z domu i już!! co bedziesz utrzymywać "takie monstrum"

Gość żona zarabiająca
ale się nie chce dać wywalić, pewnie, że dawno bym to zrobiła, bo życie z brudasam do tego debilem to nic przyjemnego

wpieprzasz sie we wszystko, a jesteś tak głupi ,że w banku ryja nie potrafisz otworzyć,dzieci ładuja ci karte do telefonu , umiesz tylko właczyc komputer i wylaczyc, mówisz nie u m i e , i nie wymawiasz r , smierdzisz jak kupa gnoju, nie masz przedniego zeba a pozostałe popsute, masz grzybicę stop gratuluję męża i dobrych życiowych wyborów:D

Gość kalendariummalzenstwa
to sie rozwiedz!! ten powod powinien wystarczyc a jeszcze jak powiesz ze przez brudasa nie ma zycia lozkowego masz jak w banku rozwod!!!

Gość żona zarabiająca
no supper, kto mi da rozwód dlatego, że on gnoj i śmierdziel, przecież do sadu sie umyje

Gość omdajnoriano
zapomnialas jeszcze napisac - roztyles sie jak niedzwiedz bo gotowalam ci obiady (czyms przeciez musialam cie zjednac], dawalam dupy,kiedy tylko chciales, a kiedy pojawily sie dzieci, uciekales z domu na cale dnie i noce, zaczales mnie zdradzac ze swoimi dawnymi kolezankami, a ja glupia nie wiedzialam o niczym. ja pracowalam, zarabialam na ten dom, kupowalam meble i z pomoca moich rodzicow (finansowa) go zbudowalam. zadowolony byles, ze masz tak obrotna zone, nie pomogles sam w niczym, byles wiecznie zmeczony, rzuciles wreszcie prace bo i ona cie meczyla, a poza tym chciales byc blizej nas. wtedy zaczelam wiecej pracowac bo nie wystarczalo na jedzenie dla dzieci , a ty sam byles ciagle glodny i obwiniales mnie, ze nie gotuje tak jak lubisz. wtedy powiedzialam, ze mozesz gotowac sam bo ja musze jeszcze zarobic na samochod (ten z firmy mi odebrali), na dacze w gorach i domek letniskowy nad morzem. na wszystko to zarobilam uczciwa praca, podczas gdy ty, nie kiwnales nawet najmniejszym palcem, zeby mi pomoc. ty jedynie tyles, nie sprzatales, wyjadales z lodowki wszystko, co kupilam.... dalej moze byc tak jak pisalas :D a swoja droga - tego DURNIA sama przyzwyczailas do wygod, i do lekcewazenia siebie 🖐️

Gość niunia19.17
no właśnie wnieś pozew o rozwód... chyba nie masz zamiaru do końca życia utrzymywac go i zyc z nim... a o innych potrzebach to juz nie wspomne

Gość żona zarabiająca
omd....... bez kilku ostatnicjhlinijek prawie sie zgadza to , że go przyzwyczaiłam też sie zgadza, no bo dobra żona powinna...... taaaaa

Gość kombi trąbi
Dziękować Bogu, jestem szczęśliwą rozwódką :D Gratuluję mężusia..ja pieeeerdolę...

Gość kalendariummalzenstwa
ja pierdziele! wiadomo ze do sadu sie umyje ale sprawy lozkowe tez sa brane pod uwage W SADZIE!!!

Gość żona zarabiająca
ale z tego powodu nie daja rozwodów

:D rozwód dają z każdego powodu:P poza tym wcale nie trzeba mieć rozwodu , żeby z kimś nie być bardzo licha autorko ta twoja prowokacja :D teraz będziesz się gęsto tłumaczyć :P

Gość niunia19.17
powiedz wszystko.. ze pije, nie pracuje,pieniedzy ci nie wystarcza a masz dzieci do utrzymania,rachunki do zapłacenie,nie gadacie prawie w ogole ze soba...proste

Gość żona zarabiająca
blebleble, nie będę bo to nie jest prowokacja

Gość żona zarabiająca
o dzięki, mogę wydać, albo do recyclingu

Gość niunia19.17
to skoro nie chcesz go z chaty wyrzucic albo wniesc pozew o rozwod to po ch*j piszesz jak Ci z nim źle...sama sobie przeczysz!!!!! życzę powodzenia w dalszym życiu z "nim" jak chcesz tak masz!!!!!!!!!!!!zoll!!!!!!!!!!!!

Gość jenk
Zycie z brudasem do tego z DEBILEm- podtrzymuję wcześniejszą opinię o Twoim wyborze -bo przecież debilem nie stał się teraz ,musiał nim być już 20 lat temu.Daj mu do przeczytania (jeśli umie czytać ) to co napisałaś ciekawe czy coś do niego dotrze.A ja głupia burczałam,że moj 2 razy dzienni przebiera się i kąpie i podbiera mi balsam do ciała.

Gość żona zarabiająca
upsssss no nie obrżaj się nie powiedzialam, ze chcę z ta kupa byc, ale że nie dostane tak latwo rozwodu i nie wiem co on na to podejrzewam, że jak go zapytam, to nie zrozumie o co mi chodzi

Gość niunia19.17
wnieś i badz dobrej mysli...inaczej do konca zycia bedziesz z tym smierdzielem...

Gość żona zarabiająca
nie nie byl głupi, niestey alkohol zrobił swoje

Gość żona zarabiająca
spróbuje co sie da zrobić, dzieki , spadam