Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kombi trąbi

Poszukiwany facet z silną osobowością

Polecane posty

Gość kombi trąbi

I jeszcze jedno: ma mnie kochać do szaleństwa :D

Gość żona zarabiająca
dinozaury wyginęly

Gość kombi trąbi
O tym to ja dobrze wiem :) Ale marzenia fajna rzecz i nic nie kosztują :D Panowie: jestem odjechaną babką, lubię nadać życiu odrobiny pikanterii i podlać szaleństwem. A ciągle trafiam na słabeuszy :(

Gość drk_shadoww
ja mam silną osobowość

Gość Zaraz tu się zjawi
;)

Gość drk_shadoww
tak silną że aż nie robię znaków interpunkcyjnych

Gość mam tak silną osobowość
że powstrzymam się od podrywu

Gość żona zarabiająca
przestaw się lepiej na kobiety, szybciej znajdziesz

Gość kombi trąbi
Nie chcę kobiety, mam dość przyjaciółek. Ma być facet z jajami, żadne ecie-pecie. Ma zaskakiwać w dzień powszedni i od święta. Musi lubić przytulanki i seks z zaskoczenia. Chyba nie mam wielkich wymagań....?

Gość birbantka szuka birbanta
;)

Gość kombi trąbi
Rozczaruję Cię: nie prowadzę hulaszczego trybu życia. Choć czasami trzeba pohulać, tak dla zdrowia psychicznego. Fakt, lubię towarzystwo i zabawę. Ale w granicach przyzwoitości i zdrowego rozsądku. Czyżby taki facet nie istniał?

Gość Mr._Bad_Guy
Heheh..... Facet z silną osobowością..... hmmm.......... Sam sobie wybiorę partnerkę i pierwsza lepsza z kafe nie ma żadnych szans. Na taki tekst to tylko desperaci się rzucą hehe

\"z czystym sumieniem polecam kolesia o wdziecznym nicku cream\" popieram całkowicie, choć na przytulanki bym nie liczył, bo to prawdziwy twardziel... Bodobno układajac rys psychologiczny do filmu Brudny Harry, jako pierwowzór wzięto creama

Gość hiehiehie
a moze byc chora osobowosc i nieprzecietna inteligencja?

Bodobno układajac rys psychologiczny do filmu Brudny Harry, jako pierwowzór wzięto creama dokladnie tak, tomy lee tez probowal sie na nim wzorowac, o bohaterach wscieklych psow nie wspominajac

Gość kombi trąbi
Sam się rzuciłeś więc pewnie jesteś zdesperowany, Mr. BG. A swoją drogą nie zazdroszczę Twojej wybrance skoro o mnie, nie znając, piszesz "pierwsza lepsza". Panu dziękuję, nie szukam skoorwiela.

Przy cream Chuck Norris nawet wychodzi z siebie i staje obok, bo w pojedynkę nie daje rady ;)

No tak, jesteś ostatnia lepsza na kafie ....... ps. Nie masz za co dziękować, bo i tak nic nie dostaniesz.

Gość kombi trąbi
Żadnych chorych osobowości; nie nadaję się na domorosłego psychiatrę. I pisząc "facet z silną osobowością" nie miałam na myśli psychola trzymającego się w chłodni aż do bólu. Właśnie o sile faceta świadczy okazywanie uczuć swojej kobiecie, także publiczne (acz z umiarem). Zaliczam tu okazyjne trzymanie się za rękę ale także nocne bzykanko na plaży :D

Gość Halina64
lepsze od bzykanka na plazy jest bzykanko w rozpedzonym samochodzi do 250 km/h to jest dopiero SILNA OSOBOWOSC!

Gość jasneeeeeeee
taaaaaaaaaa idealne miejsce na szukanie faceta z jajami i silna osobowoscia hahahaha na bank siedzi tutaj na babskim forum w tematyce zycie uczuciowe

Gość kombi trąbi
Halina->przegięłaś z tym autem; nie jestem samobójczynią a na lody trzeba sobie zasłużyć :D Cream-> co Ty na wyzwanie rzucone przez chłopców z kafe?

Gość Zaraz tu się zjawi
No i moje przepowiednie się sprawdziły, zjawiło się nawet paru supermenów ;)

Gość Zaraz tu się zjawi
Wygladają groźnie, boisz się już, Trabant Kombi ? ;)

Gość kombi trąbi
Raczej nikogo i niczego się nie boję, chyba że myszy, robali i troszkę chłopców u szewca ;)

Gość żelazo stal i pył
na lody trzeba sobie zasłużyć i tym zdaniem wyjaśniłaś dlaczego trafiasz na słabych facetów silny na nic nie zasługują oni to biorą i to w taki sposób, że kobieta czuje się dowartościowana faktem, że może to a to zrobić temu konkretnemu facetowi (i tutaj nie chodzi tylko o lody i seks) natomiast ty chcesz prowadzić księgowość zasłuży - dostanie winien - ma na takie atrakcje :D możesz łowić facetów pozbawionych dumy i słabych