Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krótkocyklowa

Owulacja w 9 dniu cyklu. Krótkocyklowe łaczmy się!

Polecane posty

Gość dlaczego mam zawsze okres
11 dni po owulacji? zawsze wiem kiedy mam owulację i 11 dni później mam zawsze okres no jak się czymś mocno zestresuje to 8 dni później cykle mam zwykłej długości, tak 25-28 dni ale okres prawie zawsze 11 dni po owulacji a podobno powinno być 14 dni po owulacji

Gość lolka ta od bolka
powinno byc 12-16 dni po owulacji, ja mam 13 dni po owulacji

Z tego co powiedział mi ginekolog, same czasem sobie nie potrafimy obliczyć tfu! sprawdzić kiedy mamy owulację. Ja używam CycloTestu 2Plus komputera cyklu, który mi oblicza kiedy będzie owulacja. Ja muszę tylko mierzyć temperaturę a wyświetla mi się prognozowana owulacja.

Gość gość
Witam . Zastanawiam się czy założyć taki sam nowy temat czy ten kontynuować... Mam cykle 24 dniowe, wszystkie badania w normie , 3 ginekolog mówi to samo : taka moja natura... Zaczynamy starania o dziecko i mam pytanie : czy są tu kobiety które mialy takie krótkie cykle i zaszły w ciąże ?

Gość isztar2
cześć dziewczyny! mam do Was pytanie odnośnie tabletki escapelle. W 8 dniu cyklu kochałam się z chłopakiem, prezerwatywa zawiodła. 42 godz po zażyłam escapelle. czulam się ok, może tylko jakieś lekkie zawroty głowy. jakies 6 dni póxniej dostałam plamienia, ale było ono tak jakos raz na dobę i wogóle nie czułam że coś jest nie tak. moje cykle wynoszą z reguły 25-27. Dzisiaj mam 28 dzień cyklu i jak się obudziłam to potwornie bolał mnie brzuch jak przy okresie zawsze 1. dnia. krawienie było. Teraz krwawie dalej ale troszkę mniej niz zawsze i brzuch raz boli raz nie. Dziewczyny czy to jest juz normalny okres czy krwawienie po escapelle? czy któraś tak miała/ bo czytalam ze okres sie może opóźnić o 7 dni a tu tylko w sumie z 1-2 jakby nie patrzył.

Gość aneta788
Kochana, po tabletce po, okres może być zarówno wcześniej, jak i później, a przede wszystkim to nie jest ściśle ustalone ile :) Także, nie powinnaś się martwić. W razie wątpliwości, możesz zapytać lekarza na stronie wpadka.

Gość gość
hm wstyd sie przyznac nie wiem kiedy mam owulacje:-( okres mam co 21 dni trwa 2 dni