Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość so fine

gdzie szukac pracy na wakacje?

Polecane posty

Gość so fine

jak wyżej

Gość miziankafka
chyba juz za pozno troche :( wszystko co było fajne juz dawno zajete :p jak mozna teraz szukac,............tylko jakies ulotki ewentualnie praca w jakims barze tylko

Gość so fine
ee moze nie jest za pozno :>

Gość miziankafka
jest za poźno wierz mi ja szukałam na poczatku czerwca

Gość so fine
ja w sumie znalazlam prace... w supermarkecie... ale pierdole to :D

Gość Pomovna i owocna
Na E30 polecam.

Gość Viktoria Secretna...
Wcale nie za późno, chyba, że nie studiujesz jeszcze. Jezeli jestes studentem/tką, mozesz poszukac staży, czy praktyk w róznych firmach - ale to juz ambitniejsze. Teraz duzo ludzi idzie na urlopy, moze zaczep się na jakies zastepstwa itp. Jak nie wyjdzie, to zawsze pozostaje super market czy kawiarnia, ale tego to akurat nie polecam:)

Gość so fine
bylam pare dni w tym sklepie.. ale czuje ze to nie to, potrzebuje pieniedzy ale nie kosztem stresu, tam jest niemila atmosfera... i kółko się zamyka

Gość Viktoria Secretna...
Nic nie jest warte, zdrowia i zadowolenia. Masz racje, w pracy, nawet tej na chcile trzeba czuc się dobrze przynajmniej. Ale jeżeli ci się nie podoba ta praca, to mozesz szukac nowej. Może akurat cos fajniejszego sie trafi. Jednoczesnie jednak nie rezygnuj z tego sklepu narazie, wiesz zawsze jakis grosz wpadnie. Jek będziesz sobie jednoczesnie czegos szukała i pracowała, to zobaczysz, ze złe mysli zejda na dalszy plan

Gość so fine
a tak przy okazji zapytam Was moze sie orientujecie ile kasy potrzeba na wyjazd nad morze na 5 dni (nie wiem czy to sie wogole oplaca ale ok :D )

Gość so fine
myslalam zeby tam zostac ale to bez sensu, tam kazda pomylka jest odciagana z pensji.. to jest akurat praca na kasie.. wiec wiadomo ze ja jako nowa mam duze szanse na pomylke i jeszcze ci klienci... a dodam ze szkolenie bylo smieszne i nic po nim nie wiem :/