HopeU 0 Napisano Wrzesień 13, 2009 Eee normalnie idę do sypialni z butelka w d*ie mam ten film nie dzwonię do niego. Co za dzień :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 13, 2009 HopeU to zdrówko :) ja tez może zaraz jakieś winko łykne bo mąż kolacyjke pichci :) Banmon takie tabsy żeby @ była tylko 3 dni to ja tez chcę ;) bo ja też się zawsze z tym paskudztwem męcze tydzień :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 13, 2009 Wiecie co sama jestem ciekawa co u Malutkiej i Guzi... no i co z Mariką...:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 13, 2009 no ja tez ciekawa jestem co u mariki? Goga to rob tego teściora bo ja tu z ciekawości nie wytrzymam ;) oczywiście będe trzymać mocno kciuki z rana bo mysle, że rano zrobisz teścik HopeU no jeśli nadal twojego nie ma to nie dziwię ci się że się denerwujesz ja to straszna panikara jestem i pewnie wkręcałabym sobie głupoty do głowy, zawsze tak mam jak mój M się nie odzywa a później okazuje się że niepotrzebnie się nerwowałam-no i całe szczęscie ;) amerie więc ja myślę, że pewnie tak mówili żeby pocieszyć bo jakoś w naszym przypadku się nie sprawdza, a np mój lekarz powiedział, że skoro miałam zabieg to cos tam się moglo pozmieniać i mogę mieć przez to problemy z zajściem w ciąze.... ale w dupce z tym co ma być to będzie, chociaż tak na prawdę to nie jest mi to aż tak obojetne :o też mam ochotę się napić z jakąś koleżanką tylko w tym cholernym mieście nikogo nie znam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 13, 2009 ej tam nie że problemy muszą byc zawsze ale lekarz coś przebakiwał, że mogą się zdazyć.... ale nam się nie zdarzą, pprostu musimy cierpliwie czekać, a sama pisałaś że ty jak się starałaś poprzednio to o ile dobrze pamiętam za 5 cyklem ci się udało, więc sama widzisz..... ja nie mogłam czekac do poronienia bo chyba bym się nie doczekala ciąża obumarła w 5tyg a zabieg miałam w 8tyg i żadnej akcji poronieniowej nie było więc chyba prędzej by mi tam wszystko zaczęło gnić.....strasznie brzmi ale taka prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 13, 2009 ja się dowiedziałam tylko dlatego że w 6 tyg zauważyłam brązową plamkę u mnie no i że ja panikara to podniosłam alarm, no i zmusiłam ta angielską służbę zdrowia żeby mnie koniecznie na usg dopochwowe skierowali..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 13, 2009 no a ja właśnie alarm podniosłam po takim bardzo slabiutkim palmieniu, i dopiero trzecia pielęgniarka dała mi skierowanie na usg na nastepny dzień a dwie poprzednie miały mnie w dupce :o jedna powiedziała, że jesli mam stracić ciąże to i tak ją stracę, selekcja naturalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Czesc dziewczyny. Moja zguba wróciła zaraz jak poszłam do lozka. Oczywiście nic się nie stało, tata do niego zadzwonił, oddzwonil i siedział w aucie i z nim rozmawiał. Trzeba zapomnieć dziś nowy dzień. A tak mi się nie chce ze szok! Nie cierpię poniedzialkow i powrotow do pracy a rano to mam masakrę ze wstawaniem :-o Goga rób tego tesciora i daj znać. Dziewczyny moja @ też trwa ok 6 dni, podobno po porodzie się to zmienia więc tego nam brakuje :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Heja;)))))))))))))) Ale mi dziwnie ze wczoraj w ogole nie pisalam!!!!!!!!!!!! Masakra!!!!!!!!!! No nie!!!!!!! Ale wczoraj mialam caly dzien "staranka" i z lozia nie wychodzialam..;) Hihihi;D Nie gniewajcie sie!!!! Ale wartop bylo.. Oj warto!!!!!;)))) No nareszcie amerie i HopeU sie znalazly;) Goga;) Rob tesciora bo ciocia Agnes chce przywitac Szkrabika;))))))))) Wiecie jak ze mmnie sie moj M. smial po tym amaretto;)))) Ale w niedziele.. Oj mhmm.. Dziewuszki!!!!!! ogladnijcie to przemowienie! Opowiada to kobiete ktora przezyla aborcje;))))) Na serio!!!!! Daje do myslenia.. dzieki niemu inaczej patrze na to kiedy zajde w ciaze! Marze o tym ale cierpliwie poczekam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Cześć kobiałki HupeU ja też nie cierpie poniedziałku :o zwłaszcza że jestem dzisiaj pierwszy dzień po urlopie i sie nie moge rozkręcić :o masakra :o Agnes no tak jak pisałam Ty co drugi dzień spędzasz w łóżeczku ;) Tobie to dobrze :) staraj się oby skutecznie :) Ciociu Agnes ;) musisz jeszcze troche poczekać bo dopiero dzisiaj kupie teściora jak będe z pracy wracać i zrobie wieczorem... Dziewczyny normalnie aż się boje co wyjdzie...:o ale do rana to nie doczekam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Goga!!!!!!!!!!!!! Ja wiem ze juz jestem ciocia;))))))))))) I jak nie bedzie 2 kreseczek to po prostu glupi test i tyle!!!!!!!!!!!!!! Najlepiej kup kilka... UJa zawsze kupuje trzy;))00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Agnes i tak też zrobie :D dobry pomysł wiesz ;) kupie trzy i może któryś nie będzie głupi :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Goga patrzę do tabelki i ty masz 3 dni spóźnienia ! O kurde chyba coś się kroi :) rób ten test a nawet kilka tylko kup 3 różne. Trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 HopeU tak kupie trzy różne :) i jak tylko wróce do domu to je wszystkie zrobie i dam Wam znać co tam wyszło :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Ach!!!!!!!!! Będę ciocią;)))))))))) A jua wreszcie doprowadzam dom do porządku po tych starankach i leniuchowaniu;)))))))))))))))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 No Agnes czas najwyższy :p bo cały tydzień albo leniuchowałaś, albo przeprowadzałaś staranka albo sie buntowałaś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Ale teraz przynajmniej mam co robic;)))))))) Takto byloby nudno i czysto!!!!!!!!!!!! A teraz mam zajecie!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Hej Laski - dawno mnie tu nie było. Chyba musiałam troche odpoczac i wrzucic na luz, jesli chodzi o to ciągłe myślenie o dziecku. I poskutkowało :-) Powiem szczerze ze jak tu bez przewy zaglądałam to sie normalnie uzależniłam i ciąglę myślałam o zajściu w ciążę. Odmeldowuje , że wszystko poczytałam. Szkoda, że nic sie nie zmieniło, ze nie przybyło kobitek z II kreseczkami :-P Powiem Wam, ze długo sie nad tym zastanawialam i stwierdzilam, ze najwidoczniej tak musi narazie byc, ze nie pojawiaja sie 2 kreski na teście. najwidoczniej mam nie to czegos nauczyc? Może cierpiliwości? Moze pokory? A moze jeszcze teraz nie jest ten czas dla mnie? Moze powinnam skupić sie na czyms innym? I coraz częściej myślę ze może macierzyństwo nie jest dla mnie, może do czegos innego jestem powołana??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Witaj Marta;)))))))))) Napewno bedziesz mama tylko tak jak mowisz moze to jeszcze nie ta chwila;))))) Zobaczysz przyjdzie ta chwila i pojawia sie dwie kreseczki;)))))))))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Czemu tu tak pusto???? Gdzie znowu sie podziew3acie?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Goga! Poratuj no;(((( Masz cos na obiad bo ja dzisiaj nie mam weny na gotowanie;DDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 nO I WEZ TU Z KIMS POGADAJ??????????// Tez sie staracie? Wszystkie;))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Ja jestem :) Ehh czuję,że w tym miesiącu też nic nie wyszło :/ staram się nie myśleć,ale czasem i tak mam doła :( Tak jak dziś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 agnes mi się nie zdarzyło w moim zyciu nie wychodzić z łóżka cały dzień :) Dobra jesteś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Agnes mam boczniaki w bułeczce ;) chcesz bo mam dużo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 No nareszcie!!!!!!!!!! Witaj Smile..;))))))))))00 Ale masz ten dlugi pseudonim;)))))))))) Ehhh.. Fajnie jest tak polezec ale dzisiaj ladu i skladu nie moglam dojsc;))))) Dzieki mojemu J... Balaganiarz jeden;(((((((((99 A co to te boczniaki???????????? Pierwsze slysze!!!!!!! Tlumacz nasza kolejna..;))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Smile!!!!! Wyszlo nie wyszlo;) Glowka do gory- to jest najwazniejsze;)) A jak dol to zapraszam do mnie na amaretto;)) Hhahahah;)))) ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bedzie dobrze!!!!!!!!! Ale mi sie smiac chce z tej ostatniej popijawy... Smile!!!!!!!!! USMIECH!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 jAK MACIE DOLA TO SOBIE WYOBRAZCIE MNIE PIJANA NA WLASNYCH ZARECZYNACH!;0 Bezcenne!!!!!!!!!!!!!! Nie kupisz tego nawet.. karta ma.... Pamietacie???????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 Ej no??????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Wrzesień 14, 2009 agnes z miłą chęcią wpadłabym na amaretto ;) Nie długo przenoszę się do Kielc, wiec nie bedzie problemu:) Albo Ty do mnie wpadniesz:) Ehh czasem to naprawde mam ochote się upić, ale co to da? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach