agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Bo juz od trzech tygodni prosze go zeby mi zlozyl szafke do lazienki.. zaczepil kinkiet itd.. a on zawsze jest zmeczony i jak spoznia sie do pracy to jest ok... a jak prosze zeby cos zrobil to nie bo sie spozni do pracy!!! Szlak mnie trafia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 A Tobie juz???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Cóż małżeństwo to ciężka sprawa ;) Spokojnie napewni Ci zawiesi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Mi jeszcze nie i wcale tego nie planuje mieć :) chce tylko wiedzieć z ciekawośco ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Dzisiaj sa urodziny mojego chrzesnika;)) musze isc na kawei dac prezent.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 O fajnie :) a które ? :) Kupiłaś już coś ładnego ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 I zycze Ci zeby Cie ominelo bo podobno.. nieciekawie z tym do 1-szych 3 miesiecy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Drugie;)) Miesiac temu kupalam mu rowerek taki co teraz jest w modzie:) rowerek/ wozek;))))) A teraz to tylko jeszcze dam zabawke, pieniadze i czekoladki.. za rowerek zaplacilam 160zl wiec chyba bedzie ok.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Fajnie :) Ale że jeszcze pieniądze? Pewnie zjesz jakieś dobre ciacho :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Nie koniec ze slodkosciami;)) Znowu wracam do diety.. mialam 3 tyg przerwy ale znowu dietka;'))))))))) W tamtym miesiacy schudlam 5,5 kg i teraz znowu tyle i bedzie super;)))))))) Za duzo sobie poizwolilam w tamtym roku i stracilam swoja linie, musze do tego powrocic bo zdrowko od tego szwankuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 5,5 kg w miesiąc !!! Pięknie :) jak to zrobiłaś ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Dietetyk dal mi diete i ja stosowalam;)))))))))) oprocz tego blonnik i tyle...;))))))))) Spadam na ta kawe bo juz pisala.. ide spod 27 do 42;))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 jestem;)))))))0000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Jest tu kto?????????????? Znowu zagladam i znowu pusto;(((((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Jak po imprezce Agnes? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Jaka tam impreza!!!! Tylko ja i matka michalka.. Kawa i pogaduchy.. tylko corka tej ciezarnej ciotki przyszla i wojne zrobila pobila michala.. ujak zawsze.. a oberwalo sie michalowi.. a wez!! szkoda gadac;(((( michalek nie mogl sie nacieszyc samochodzikiem alke karolina go zabrala... w koncfu zwrocilam jej uwage bo jej szanowna matka siedziala u siebie w domu i nie raczyla przysc po dziecko.... A Ty co porabiasz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Nie moge się dodzwonić do mojego gina :o nikt tam znowu nie odbiera i nie wiem czemu :o Chyba mnie coś trafi !!! Będziemy musieli tam jutro jechać bo bez jaj... Chyba musze troche posprzątać w domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Nie denerwuj sie;))) Bo bejbik sie wkurzy i Cie kopnie;))))))))))))))))0 A ja to napradwe jestem trafny czlowiek.. Brzuch mni boli jak na okred.. co mi jest?????????? Dziewczyny.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 No przecież masz jeszcze duuużo czasu do terminu @ :o Dziwne bardzo :o sama nie wiem... No chyba że to co innego... może nie będzie wcale @ ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Nie no.. co Ty za wczesnie na takie osady jeszcze nawet dobrze staranek nie zaczelam...' Nie wytrzymam z tym brzuchem!!!! Naprawde jak na okres;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 A tydzienh temu okres mi sie skonczyl.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Ale przecież dopiero niedawno skończyłaś @...bardzo dziwne...bardzo :o naprawde nie wiem co to :o zobaczysz czy Ci przejdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Oby.. A Ty moze zadzwon do innego gina;))) Skoro ten nie odbiera.. A na fundusz czy prywatnie chcesz isc???????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Gdzies Ty poszla??;(( Nie zostawiaj mnie samej nie moge zasnac a tak koszmarnie sie czuje.. Przepraszam za zale ale naprawde zle sie czuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Nie no spoko poszłam tylko ko kuchni na chwilke bo sobie tam coś ukladałam po ostatnich rewolucjach co mi tam robili :) Rozumię Cię jak człowieka cos boli albo cos dolega to dramat :o współczje Ci bidulko :( Ide prywatnie. Ale nie chce iść do innego bo u tego już kiedyś byłam i wie co u mnie jest grane. I wiem że jakby co to weźmie mnie do szpitala bo jest też ordynatorem w szpitalu. Już raz mnie wziął niedawno jak wykrył u mnie mięśniaka. I wogole kazal przyjść jak tylko będe w ciąży. teraz tylko chce żeby przez tego mięśniaka nic się dziecku nie stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Napewno wszystko bedzie ok;))) I mam nadzieje ze po urodzeniu przedstawisz cioci Agnes swojego SZKRABIKA;)??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 tYLKO CIEKAWE ILE TYCH SZKRABIKOW BEDZIE??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 ZNOW POSZLAS.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Oczywiście Ciociu Agnes :) nawet jak będziesz chciała to się się nie wymigasz ;) Wtedy już Ty napewno będziesz miała swojego szkrabika albo w drodze ;) Ej no jedno !!! a ile.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Moze twinsy;))))????????????? kiedy ja bede w ciazy to sie okaze;DDDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach