-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Hej Amarie :) wyspałaś się ? :) Tak jestem pewnie ostatnia u Agnes :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 wreszcie do domku :) to narazie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Wiesz jak sie ciesze ze tak od wczoraj czesto piszesz???????????? Jeszcze tak dlugo nie widzialam Cie na topiku.. A teraz jest super;)))))))00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Doradzilabym Ci.. NIE IDZ;)))aLE MNIE NIE SLUCHAJ;pppppppppppppppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Gdyby to byla szkola;)))))))))0 Wyciagnelabym Cie na wagary;))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 A o ktorej bys rano wchodzial????????? To nastawie sobie budzik i bedziemy pisac;))))))))))) A potem pospimy;))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Wiadomo ze tez musisz miec czas dla meza;)_)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 No to jutro widzimy sie na kafe punkt 6.30 ok??????????????;ppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ale wczoraj nastukalysmy tych stron;)))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 To jak z jutrem????????????? Amerie?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ja to mam takiego bzika ze pisze ksiazke tylko oparta na swoim zyciu z watkami zaczerpnietymi ze zmioerzchu i dalszych czesci;))))))))))))00 Dobra jestem, co???????? Moj J. wie ze jak to pisze to mam swoj swiat;))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Mnie to przez pierwszy miesiaC PO przeczytaniu snilo mi sie ze edward mnie przemienil w wampira.. normalnie wariacto!!!!!!!!!!!111 A darlam sie w nocy.. hahahah;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Ja tez ale dlatego zabieram watki ze zmiezchu;)))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 A gdzie reszta dziewczyn????????????/ Goga wraca do domu to bezie pewnie ok 176.... A pozostaki?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Dzisiaj ten dzien jest dosyc dziwny jak dla mnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Co tam????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 ani goga ani dagus nie byly u gina wiec dlatego.. okaze sie jak napisza po wizycie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 sieze przed kompem i cieplo jest;)))))))))))))))00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Bedzie!! Ale czy jedna to sie okaze..;))))0 Hihihi;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Robila wczesniej test i wyszedl negatywny na serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Cześć dziewczyny:) Mnie już brzuch prawie boli, wiec na pewno @ przyjdzie. Nie przejmuję sie, na prawde bo za nie długo wylatuje do kraju gdzie jest zupełnie inna flora bakteryjna i z tego względu co dzień rano trzeba wypić kieliszek wódki:) A jak bym była w ciąży to to jest nie do pomyślenia:) Więc widocznie tak miało być i akurat dobrze ze teraz dostanę a nie tam:) Ja nie mam niestety nk, bo całkiem nie dawno zlikwidowałam. Po prostu denerwował mnie ten portal już, calkowita komercja :/ I szkoda ze nie moge zobaczyć jak wyglądacie:( Ale mam konto na fotce, więc mogę wam podać linka: www.kasiaj1987.fotka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Wiem,że nie wyglądam na 22 lata :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Jestem;))))))))))) Nie za ciekawie sie czuje.. w glowie mi sie kreci... masakra.. nie pamietam ile dokladnie jak goga napisze to zapytamy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Przypominasz mi kolezanke z liceum;)))00000000 na serio a gdzie miedzkasz Smile?????????? Zrob sobie konto fikcyjne na nk i zobaczysz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Przez trzy ostatnie lata mieszkałam w Kielcach nie daleko Galerii Echo. Teraz mieszkam w Busku-Zdroju, ale mój R. jest z Kielc i nie długo znów tam powracam na jakiś czas a potem może znajdziemy jakąś działkę na wsi pod Kielcami:) Ale zakręciłam. Ok, założe takie konto na chwile zeby was zobaczyć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Na maila mi podajcie dane to Was znajdę i zobaczę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Hej kobietki jesteście? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 Jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 hej dzieczyny ale mi głowa pęka, wcale się dziś nie wyspałam :o :( Goga wysłałam ci zaproszenie na nk ;) amerie no ale może ten test to jeszcze za wcześnie ..... smile ależ ty młodziutko wyglądasz :) agnes zakup sobie jakieś tabletki bo cie ta choroba wykończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Wrzesień 21, 2009 NAPISALAM cI sMILE NA KOMORKE WSZYSTKO;)))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach