Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam was o to

Dlaczego tyle ladnych fajnych dziewczyn jest samotnych?

Polecane posty

Bo lubię pożerać młodych chłopców .. masakra .. nie było pytania ;) widzę że sie obawiasz :o

No tak, jesteś pasywny, nie chętnie odpowiadasz na pytania, a podobno sam tego nie lubisz np. u kobiet jak wspomniałeś wyżej :P

Na forum jestem pasywny bo nie chcę zaliczyć wpadki w postaci udostępnionych na forum danych dotyczących mnie. Nie wiem czy pod nickiem Tryx nie kryje się czasem ktoś komu sprawiłem jakieś przykrości na tym forum.. nie wiem, skąd miałbym wiedzieć. W realu sprawa by wyglądała inaczej :)

Raczej nie jestem, mało owłosionym prawikiem który robi sobie z kogokolwiek bekę ;) nie udzielam się w głupich tematach, to uwłacza mojej inteligencji tak sądzę ;) no i chyba nie jesteś osobą która kiedykolwiek wyrządziła mi jakąś złość.

Silesia ;) jak długa i szeroka, głęboka i 'piękna' ;) oto cała ja :) od węgla przybrudzona ;)

Heheheh, to teraz my turn .. ile masz lat (może być przedziałami, jesli boisz się odkryć wszystkie karty przed innymi kafeterianami) :P 15-20, 20-25, 25-30, 30+??

Gość zwiadowca88
O boże widzę, że strasznie w was dużo nienawiści. Osobiście nigdzie nie powiedziałem, że oceniają świadomie. Pewne odruchy stają się bezwarunkowe. Gdy ktoś się oparzy do końca życia będzie uważał aby nie zrobić tego drugi raz. To co teraz czytam w tej kutni, wynika tylko i wyłącznie z systemu przekonań. "Prawdziwych mężczyzn już nie ma ", autorka wyraźnie kieruje się systemem przekonań i dokonuje oceny. W istocie widzę, że wszyscy się zapieracie tego, ale to rzecz naturalna. Zmienia się to tylko gdy człowiek się rozwija i podnosi swój poziom świadomości. Na pewno nie powiem o tym co teraz tu widzę, że jest to dojrzała postawa. Czytałem coś "mężczyźni teraz to maminsynki". Powiem tylko jedno, jaka księżniczka taki książę i odwrotnie. Książę się znajdzie jeśli księżniczka będzie i odwrotnie. Z tej kutni wynika tylko jedno, nie wzięła w niej udziału prawdziwa kobieta ani też prawdziwy mężczyzna. Czego chcecie, się dziwić. Że jesteście samotni skoro tyle w was nienawiści, podświadomej nienawiści. Bo widać nie zdajecie sobie z tego sprawę. Jeśli ktoś chce znaleźć miłość, to z pewnością nie znajdzie jej na zewnątrz. Chcesz zmienić świat zacznij od siebie. Dopiero gdy pokochasz siebie, będziesz mógł pokochać kogoś. Wszystko jest kwestią wyboru. Nie raz widziałem na różnych forach jak ludzie skaczą sobie do gardła i opluwają na wzajem z byle głupoty. W tym jest dzisiaj problem, społeczeństwo nie ma żadnych wartości. Jeśli kobiety tutaj mają pretensje "że prawdziwych mężczyzn tu nie ma". To mogą winić tylko siebie. Nikt kto bierze udział w tej rozmowie widzę nie jest lepszy od drugiego. Nie potraficie się cieszyć z małych rzeczy, to nie przydarzą wam się duże rzeczy. "Cytat" ale pieprzysz chyba, że dla ciebie ładne to "cyce na wierzchu i dziffka mode on". Platynowa solara w pończoszkach i dekoltem do pępka to musi udowadniać że ma coś w głowie, ładna dziewczyna nie Jeśli to było do mnie, to przeczytaj od nowa co napisałem, a zrozumiesz co cenie w kobietach.

No no, fest, ale to dobrze, dorośniesz, wąs Ci się zarzuci na twarz i Twoje kobiety powinny mieć z Tobą całkiem fajnie ;)) najlepsze lata przed Tobą tyle Ci powiem - korzystaj :P Zwiadowca - człowieku pisze się kłótni a nie kutni - omg.

Gość zwiadowca88
Aby nie było później gadania nie "kutni" tylko "kłótni"

Jeśli czytać to co pisze Zwiadowca - to wychodzi na to, że ja jestem królową :P:D

Po maturze :P kuźwa, ja bym tam oddała bardzo wiele żeby znowu mieć 18ście .. ;((

Gość zwiadowca88
Nie mam tu nic do dodania, bo błędy czasem popełniam. I chyba każdy popełnia w życiu błędy, na tym się uczymy w końcu. Natomiast jeśli wypowiedź twoja to tylko jednoznaczna obelga pod moim adresem. A zamiast wypowiedzieć się sensownie jak dojrzała osoba, wytykasz mi marginalny błąd który zauważyłem gdy przeczytałem post po opublikowaniu i go wychwyciłem. Zauważ, że w twoim poście nie ma inteligentnego fragmentu do tego co napisałem. A ja osobiście nie lubię głupców. Bo łatwo stać pod anonimowym nickiem i opluwać drugiego. Tyle, że to co sobą tu prezentujesz przenosi się na twoje życie. Nie mam zamiaru się z nikim kłócić tutaj.

A ja chętnie bym się przeniósł w czasie w przód, kiedy już nie będę mieszkał ze starymi.

Zwiadowca - widzę, że Cię frustracja zjada od środka ;) ale jeśli miałeś zły dzień i jeszcze chcesz tu z siebie robić królową dramatu to ja nie widzę przeszkód :)) czekam na więcej. @Beliar - a skąd wiesz, że więcej lat w metryce to przyspieszy?

Gość takaonaa
Może weźcie zamiast zasmiecac ten ciekawy temat utwórzcie sobie nowy w obrebie kółka swojej adoracji....

Gość proxxy proxy
Kocham Janusza:o:(

Jest tak ciekawy że od godziny udzielają się aż 3 osoby .. id ze id ze

Gość zwiadowca88
To nie jest temat na niemoderowane forum. trzeba byłoby wątek przenieść.