Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpirimpim

pieluszki huggies

Polecane posty

Gość pimpirimpim

czy może ich używacie? są dobre? chłonne? dziecko nie dostaje po nich uczulenia? ile ich wam schodzi miesięcznie?

Gość ola oli..
moim zdaniem pampersy są lepsze,lepiej i szybciej chłonne

slyszalam ze huggiesy maja slaby lep bedziesz musiala tasma sklejac i nie sa chlonne tak bardzo.

Twarde, beznadziejne, zawsze (!) coś bokiem wyleci, lepy fatalne generalnie odradzam, mój Michał tylko w pampersy toleruje.

Gość a ja POLECAM
ani razu nic nie wyciekło bokiem, rzep sie nie odkleił a co do chłonności też nie narzekam. w końcu nie nakladam go dziecku na 12 godzin tylko na 2-3. sa również bardzo przewiewne i tańsze od pamparsów

Gość majkita
Najlepsze pieluchy są z Lidla !! Fioletowe z Tesco też mogą być. Po co kupujecie droższe?

huggiesy odpadają :/ kiedyś kupiłam paczkę na spróbowanie i się zawiodłam. Są strasznie sztywne, a z resztą jakis dziwny wkład mają w środku. W pampersie jak dzieciaczek nasika to to jakoś się rozkłada na więcej miejsca a w huggies dzieciak się zsika ze 3 razy i ma wielką bułę między nogami.

Gość a ja POLECAM
sztywne??? to chyba dady nie miałaś w ręku :P

U mnie huggiesy jak najbardziej sie sprawdzily, tylko nie te zwykle tylko...one sie chyba premium nazywaja, takie z kubusiem puchatkiem.Wlasnie wydaje mi sie ze badzo ladnie chlona, nic mi nigdy nie przecieklo. Kupuje je i zwykle pampersy tzn Pampers :) nie narzekam ani na jedne ani na drugie.

Gość a ja POLECAM
też używam tych premium z kubusiem :)

Gość i ja polecam
tańsze od pampersów!! A w biedronce najtańsze i czasami są z prezentem (kocyk, pudelko z chusteczkami)

Gość syntetixxxx
teraz jest nowa seria huggies new born dla najmniejszych i są podobno dużo lepsze i bardziej chłonne z miękkim wkładem

Gość a ja POLECAM
właśnie teraz w biedronce są z chusteczkami i w promocyjnej cenie ( 35.99 zł)

Gość myszaaaaaaaaaaa
my używaliśmy huggies new born i były super ,pampers new born uczulały małą..... potem huggies 2 i 3 tez sie sprawdzaja ale te z kubusiem ( to chyba super flex) , a nie clasik bo te przeciekaja... dobre sa tez pampersy actiw takie z postaciami z ulicy sezamkowej bo wszystkie inne nam przeciekaly bokiem

no widzicie my mamy otwarta paczkę newborn z kubusiem puchatkiem i zakładałam je tylko przed kąpielą jak zobaczyłam jakie są twarde, nie dała bym dziecku zasnąć w tej pieluszce i jak już nasikał albo kupkę zrobił to przeciekało, możne za duży luz zostawiałam ale nie miałam serca bardziej skleić tej pieluchy bo robił się klocek między nogami. A Dady nie miałam w ręku fakt. Mieszkam w UK a tu Pampersy są w podobnej cenie co Huggies.

ja uzywam na zmiane huggies, pampers i jakichs tanszych tez. Co do huggies to newborn sa dobre, ale nie sprawdzily sie huggies super-dry bo moj maly przesypia juz noce a ta pielucha jakos tak namaka. Na razie mam pampers active fit, bo akurat byla duza paka w promocji, nastepna paczke kupie huggies tylko,ze te flex...cos tam

przecietnie schodzi 7-10 pieluch na dobe na poczatku, pozniej troche mniej kiedy dziecko zaczyna przesypiac noc,ale przewaznie tak ok.7 pieluch

Gość polecam huggies
jak dla mnie rewelacja przetestowalam kila rodzajow pamow i te mi najbardziej odpowiadaja nigdy mi sie rzep nie odkleil wiec moze slabo zaklejacie:O org pampersy po nazbieraniu moczu robily sie wałki:O huggies sa mieciutkie jak dla mnie rewela

Gość to nie deszcz
ja uzywam i pampers, i huggies, i bella happy i tanszych. mala nigdy nie miala uczulenia po zadnych. i nie zgodze sie z opinia, ze w pampersach siku sie rozklada, a w innych robi sie klucha, bo moja corcia gdy nasika w pamperska to tez ma kluche i czasem az siada i tego dotyka, i tak samo trzeba przewijac. przewaznie uzywam tych huggiesow z kubusiem puchatkiem i sa ok. w biedronce zawsze jest jakis gratis - albo kocyk, albo sliniaczki itp.

Gość to nie deszcz
dodam jeszcze ze nigdy mi sie nie rozkleily, ani nie musialam uzywac tasmy klejacej (!!!) i nie wyczulam tez aby byly jakos szczegolnie twarde czy sztywne.

Gość pieluszkowaaaa
huggies są naprawde fajne, nie mają zapachowych dodatków ani tego żelu ktory w pampersach uczula. Moje dziecko na szczescie uczulenia nie ma wiec używamy na zmaine , zależy co akurat tansze. Ale huggies tylko te premium!!!! bo klassic są sztywne i mniej chłonne. Nigdy się nie odkleiły ani nie przeciekły.

Huggiesy szybko przeciekają.Wypróbowałam już różne pampersy.I polecam pampersy z biedronki firmy doda są bardzo podobne do PAMPERSÓW maja te elastyczne boczki i trzymają do dwunastu godzin suchość i kosztują 27,99

Gość ja newborn miałam
z rossmana spoko były

Ja się wkurzam, bo kupiłam Dada z Biedrony i mała ma dupkę spoconą w nich... chyba kupię jednak pampers i zamiennie będę używać. H. jakieś twarde mi się wydają. Pampersy najlewpiej się sprawdziły

Gość o kurka wodna
huggiesy są super ...te z kubusiem , jestem mega zadowolona i jeszcze bardzo sobie chwalę happy - teraz są w biedronce 70 szt rozmiar 4 za 35 zł

Dada nigdy w życiu!!!!!! Same odparzenia jakbym małemu ceratę na tyłeczek zakładała. Pierwszy syn mógł używać tylko pampersów bo reszta go uczulała natomiast ten młodszy może wszystko na dupkę założyć jednak mnie najbardziej podpasowały pampersy... huggies są za sztywne, happy to w ogóle porażka a tymi z biedronki nigdy w życiu bym dzieciaczka nie katowała....

Gość line ss
to znaczy ze trzeba budzic dziecko w nocy, kiedy sobie smacznie spi i przewijac, tak? w dzien jak najbardziej trzeba przewijac ale jesli dziecko w nocy ladnie spi to po co je budzic i to 3 razy?????????