Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa_tu

Nieudany seks??

Polecane posty

Gość nowa_tu

Pierwszy raz uprawiałam seks z chłopakiem, który mimo swoich zapewnień o doświadczeniu nie mógł we mnie wejść, czy z moja pochwą jest coś nie tak??

Gość nowa_tu
liczę na jakieś logiczne porady i moralne wsparcie...

Gość rachu ciachu i po strachu
a palce wkładał ?

Gość inteligienty inaczej
try again

A palce możesz włożyć w pochwę?? Jak to nie mógł wejść? A może tak sie zestresowałaś, że ci sie tam zacisnęło.Słyszałam o takich przypadkach, że para się kochała i ktoś ich wystraszył czy nakrył i musieli aż do szpitala jechać.Był taki program na reality zone

Gość żonka po slubie
Ale nie mógł wejść bo co, bo mu nie stawał tak jak powinien czy z tobą nie tak coś. O tych zakleszczeniach też słyszałam. Czasem jak kobieta się boi zbliżenia albo jak ma jakieś wspomnienia z dzieciństwa dotyczące molestowania czy inne to po prostu jej pochwa się zamyka, nie znam się na tym za bardzo, ale wtedy nawet na zwykłe badanie ginekologiczne to trzeba usypiać chyba. Coś takiego się nazywa "Pochwica" czy jakoś tak. Ale jesli właśnie ci wkładał palce to raczej nie powinno byc to A jeśli mu po prostu nie stawał jak powinien to na razie nie ma sie co stresować tym. U mojego tez za pierwszym razem troszkę nawaliło i ciagle wyłaził. Za drugim juz było ok, kilka następnych też ok. I nie jest to raczej kwestia doświadczenia, bo mojemu to się tez czasem zdarzało, rzadko ale jak facet się zestresuje albo chce za bardzo to nie zawsze wychodzi.