Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarina17

mogę powróżyc jest ktoś chętny?

Polecane posty

Gość stokrota zlocista
no to ja tez chce dominika 18.11.1986 kiedy znowu bede w zwiazku? czy moze zejde sie z bylym czy bede mialam kogos nowego? czy moj byly nadal mnie kocha? mamy jakies sznase?

Gość Ireanka ...
Hmm ... Może i źle, że go rzuciłam, choć mam mieszane uczucia ... Ale moje pytanie brzmiało, czy on się jednak odezwie?

Gość kasiula1234
rozumie.. przepraszam ze tak mecze ale mam jeszce jedno pytanko czy mysli o mnie mimo ze sie prawie wogole nie odzywa do mnie jak mu pisze smsm i czy mam mu pisac, bo moge go zadreczac czy po prostu czekac na niego ? co karty mowia o nas?z góry bardzo dziekuje :*

Gość Ireanka ...
Hmm ... jest jeszcze ktoś ... moja dawna historia ... trochę dziwna ... Ciekawa jestem, czy kiedyś coś.... Aktualnie ma do mnie żal, chyba mnie trochę nienawidzi, czy coś ... Witold 23.061978 Ilona 18.03.1978 Czy coś będzie jeszcze między nami?

Gość srututututut
ona 28. 03. 1987 czy dostanę pracę? BYŁAM NA PIERWSZEJ STRONIE I MNIE POMINĘŁAŚ

Gość stokrota zlocista
dobra jest prawie 16 wiec czekam....

Gość chuda dziewczynka
ur 1.03.81 szukam pracy, czy powiedzie sie zgodnie z wyksztalceniem i powolaniem??? do tej pory szczesliwa, mimo przeszkod:)

Gość .Pe.
Ja 30.03.1990, on 21.05.1984. Proszę powiedz mi czy ten związek ma jakiś sens? Powoli zaczynam w to wątpić. I czy mam się obawiać poniedziałkowej wizyty u ginekologa?

chuda dziewczynka myślę ze prędko znajdziesz pracę ... z mojego punktu widzenia oczywiscie. aczkolwiek ponawiam ze jestem bardziej od spraw milosnych

stokrotka myślę ze nie ma juz szans na stary związek. przyszlośc Ci sprzyja lecz nie w predkim czasie znajdziesz kogoś innego

widzicie ja też mogę wam powróżyć za jedyne 1.22zł z vat moje wróżby są bardziej wiarygodne właśnie katarina przepowiedz mi pogode na jutro dam piwo :P

Gość ....finka
Jak widzisz przyszłosc mojej corki ?Renaty 04.0 4 .1 988.czy zda egzamin na technika farmacji ?-wyniki koncem sierpnia .Kiedy i gdzie znajdzie prace ? .

Gość goliaaaa
mirka 06.06.1957r. co mnie spotka w najbliższym czasie???

Gość kici 100
Czy moj brat Radosław 06.05.1987 spotka swoja połowke ?Co u niego dobrego w przyszłosci ?

Gość dfcwfccscdfffffffffff
Beata 8 marzec 1988r. co mnie czeka w zyciu uczuciowym jesli chodzi o adama ??

Gość blondi753
Justyna 13.06.1994. Ważne!!!!!!!!1 Cxy kiedykolwiek wylecze się tak naprawde ze swojej choroby??

Gość pocahontassss
powroz mi prosze. magdalena,18 lat numerologiczna 5 wodnik. kiedy spotkam własciwego faceta??? i na co powinnam uwazac jesli chodzi o zdrowie???

pocahontassss Jestes osobą zywiołową i pełną ruchu. Szybko dojdziesz do czegoś waznego. Pozdrawiam

Gość pocahontassss
katarinko jescze jedno pytanie niedlugo wyjezdzam. czy tem wyjazd bedzie udany???

Gość goliaaaaa
Mirka 06.06.1957r. Co mnie spotka w najbliższym czasie?

Gość pocahontassss
i co z tym facetem???bardzo Cie prosze o cos bardziej szczegółowego. nawet jak ma byc cos złego to powiedz szczerze.

Gość 5 groszy i pół
Ania 3.4.78 i Vincent 7.3.76 czy będzie coś z tego? Pytanie dotyczy miłości oczywiście :-)

pocahontassss spotka Cię coś miłego, coś czego nawet nie bedziesz się spodziewała. Facet?? Hmm przystojny z tego co widzę.. pasujesz do niego

No to ja tez bym chciała i bardzo mi na tym akurat dzsiaj zalezy Monika 3.09.1983 i Dominik I powiedz co tam widzisz wrozko :)

goliaaaaa trudno powiedziec, mogę tylko stwierdzić ze los Ci sprzyja.. w bliskiej przyszlości dowiesz się o czymś waznym od bliskiej Ci osoby