Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarina17

mogę powróżyc jest ktoś chętny?

Polecane posty

Gość asdfd
Katrina.....jestes genialna...wszystko sie zgadza..

z mężem jestem juz po rozwodzie...mamy tylko nie pozałatwiane sprawy formalne!! czy mam szanse na nowe życie??????????

turkusek z przyjemnością mogę stwierdzić ze ten męzczyzna czuje do Ciebie coś wiecej niz tylko przyjaźń. jednak musisz mu pomóc w tym, by ujawnił uczucia jakimi Cię darzy

Gość werfdsa
Kartina. ja 22.11.1986 on 12.07.1988

Gość werfdsa
pomylka ja 22.11.1986 a on 12.07.1986

Gość Malwww
to znowu ja;) Malwina 23.03.1987 Łukasz 22.07.1987 jak już pisałam jestesmy 3 lata razem, napisalas ze to jest bardzo udany zwiazek, ze potrwa bardzo dlugo. Czy jednak on jest mi wierny?:D i czy mnie oklamuje?;) co widzisz?:) Pozdrawiam serdecznie!:D

misiamika oczywiście ze masz. wszytsko przed Tobą. zapomnij o złej przeszlości. Pamiętaj tylko abyś odważnie dążyła do celu a wszystko Ci się powiedzie po Twojej myśli

Gość pocahontassss
pocahontassss dziekuje Ci bardzo gdyby miała chwile to dopisz mi gdzie tego faceta spotkam????Byłabym bardzo wdzieczna. Dziekuje. magdalena,18 lat numerologiczna 5 wodnik, katarina a mozesz cos wiecej powiedziec o tym facecie???

Gość leszynianka
jeszcze raz sprobuje-katarina mozesz wyczytac z kart cos wiecej prosze...

Gość buben_be
ja 17.08.1988 on 27.01.1988 jak to widzisz? będziemy szczęśliwi?jak wygląda przyszłość?

oho ho ho, aż się zarumieniłam, zobaczymy :-) miłe miłe miłego dnia

Malwww widzę obok niego czarującą kobietę, od ktorej on probuje się uwolnić. On Cie nie zdradzi mozesz byc tego pewna, jednak ta kobieta moze wiele namącić. Postaraj się by zniknęła z jego zycia

Gość barbienka
on 12. 06. 1984, ja 05. 08. 1986 czy cos z tego bedzie?

Gość Malwww
Malwina 23.03.1987 Łukasz 22.07.1987 jak już pisałam jestesmy 3 lata razem, napisalas ze to jest bardzo udany zwiazek, ze potrwa bardzo dlugo. Czy jednak on jest mi wierny? i czy mnie oklamuje? co widzisz? Pozdrawiam serdecznie! -------------------------------------------------------------------------------------------- Katarina17 Malwww widzę obok niego czarującą kobietę, od ktorej on probuje się uwolnić. On Cie nie zdradzi mozesz byc tego pewna, jednak ta kobieta moze wiele namącić. Postaraj się by zniknęła z jego zycia. ______________________________________________________________ Tylko jak tego dokonać? :( Poradz coś... Czy on mnie naprawdę kocha? Pozdrawiam raz jeszcze..

Gość buben_be
jejciu,proszę o odpowiedź:( jestem zakochana,czuję,że on też,ale chciałabym znać naszą przyszłość.On jest cukrzykiem,pomagam mu jak mogę. Stara się dla siebie i dla mnie...Czy będę miała z nim dziecko,bo bardzo tego pragną,choć w przyszłości. pozdrawiam serdecznie.

bardzo prosze...ja 14.05.87 on 27.04.87, co mysli o mnie? wie ze mi sie podoba, ale tylko mnie obserwuje wnikliwie, czy chcialby mnie poznac a boi sie czy o co chodzi, czy bedzie okazja zeby sie poznac i wyjsnic pewne sprawy

Gość leszynianka
katarina-moj mezczyzna to ciezki przypadek-po przejsciach w poprzednim malzenstwie,po trudnym dziecinstwie z ojcem schizofrenikiem, jest bardzo nieufny i trudno mu okazywac uczucia a ja ostatnio ciagle naburmuszona chodzilam bo wydawalo mi sie ze jego uczucie gasnie, za bardzo naciskalam robiac glupie wymowki wczoraj mu powiedzialam ze wiem ze jest cos co go ode mnie odpycha i chce szczerej rozmowy(powiedzialam o kartach-on wierzy w tego typu wrozby)-poprosil bym nie narzekala wiecej bym pozwolila by wszystko szlo swoim rytmem,ze bardzo mu na mnie zalezy ale ze moje ostatnie zachowanie go rzeczywiscie zniechecalo A ja sie boje ze zaangazuje sie w ten zwiazek jeszcze bardziej a potem zostane z niczym-nie wiem czy jestem na tyle silna psychicznie by to wszystko znosic wiec poprostu potrzebuje wskazowki

Gość cecyliia
20.08.85 - czy spotka mnie milosc mojego zycia??? czy rozstane sie z obecnym chlopakiem??? dziekuje;))))))

Gość struśkamała
ona 10.01199* jakie szanse mam na rozpoczecie nowego szczesliwego zycia??

Gość cecyliia
data mojego chlopaka: 27.01.82

Gość Czy moge też prosic o wrózbę
Witam, Czy ja tez mogłabym poprosic o powrozenie mi?

Jakie informacje musiałabym, podac? Chodzi mi o mojego byłego faceta.... Chciałabym wiedziec czy jeszcze cos z tego bedzie i czy jemu nadal na mnie zalezy bo nie wiem czy spotkania z nim maja jakikolwiek sens :(

możesz mi powróżyć? chodzi mi o to czy rodzice się zgodzą żebym miała pieska ona 13.12.1995

Czy moge też prosic o wrózbę Jakie informacje musiałabym, podac? Chodzi mi o mojego byłego faceta.... Chciałabym wiedziec czy jeszcze cos z tego bedzie i czy jemu nadal na mnie zalezy bo nie wiem czy spotkania z nim maja jakikolwiek sens :( Byłabym bardzo wdzieczna za wrózbe, powiedz mi tylko jakie dane mam podac?