Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarina17

mogę powróżyc jest ktoś chętny?

Polecane posty

Beata ur. 27.08.1980 Marcin ur.29.06.1982 czy moj byly cos do mnie czuje, po co sie odezwal?? czy w koncu sie w kims zakocham, kiedy to moze nastapic??

Gość tita.........
mogę również prosić o wróżbe? dominika 16.07.1990 piotr 22.11.1990 hm?

Gość Czy moge też prosic o wrózbę
Czy moge też prosic o wrózbę Czy moge też prosic o wrózbę Jakie informacje musiałabym, podac? Chodzi mi o mojego byłego faceta.... Chciałabym wiedziec czy jeszcze cos z tego bedzie i czy jemu nadal na mnie zalezy bo nie wiem czy spotkania z nim maja jakikolwiek sens :( Byłabym bardzo wdzieczna za wrózbe, powiedz mi tylko jakie dane mam podac?

tita......... z tego co widzę jestescie trudną parą. Trudno wam będzie stworzyć stabilną parę.

Katarina17 Ja tez moge prosic o wrózbę? Powiedz mi tylko jakie dane sa potrzebne.

Karolina 15.04.1987 Damian 26.07.1983. Rozstalismy się niedawno z jego inicjatywy. Chciałabym wiedziec czy mu nadal na mnie zalezy bo nie wiem czy te spotkania maja sens

Czy moge też prosic o wrózbę Niestety nic juz z tego nie bedzie. jak to się brzydko mówi: nie wchodzi sie 2 razy w to samo błoto.

Gość cecyliia
cecyliia 20.08.85 - czy spotka mnie milosc mojego zycia??? czy rozstane sie z obecnym chlopakiem??? on 27.01.82 dziekuje bylam na poprzedniej stronie;p

To nie zalezy mu juz na mnie? W takim razie po co te spotkania? Co karty mowią?

Gość buben_be
jestem zakochana,czuję,że on też(jesteśmy razem 1,5roku),ale chciałabym znać naszą przyszłość.On jest cukrzykiem,pomagam mu jak mogę. Stara się dla siebie i dla mnie...Czy będę miała z nim dziecko,bo bardzo tego pragną,choć w przyszłości. pozdrawiam serdecznie.

cecylio, wasz związek jest bardzo skomplikowany, jezeli popracujecie oboje nad zwiazkiem, wszytsko bedzie dobrze. niestety ale czarno widzę waszą wspolną przyszłość

Gość tita.........
tak bylismy bardzo trudna para ..od wczoraj juz ie jestesmy razem.. a czy z mojej daty urodzenia da sie wyczytac kiedy spotkam kogos z kim mi sie ułozy wkoncu? :( 16.07.1990

Gość cecyliia
a powiedz mi tylko co sadziz o niem : 30.01.1985 czy z nim ulozyla bym dorby zwiazek??? ja 20.08.85 dzikeuje:):):)

To nie zalezy mu juz na mnie? W takim razie po co te spotkania? Co karty mowią?

Katarina17 Dziekuję za wrożbę. Szkoda, że nic juz tego nie bedzie :( Miałam nadzieje, ze jeszcze da sie cos z tym zrobić.

Gość mushi
Proszę o wróżbę :) To był tylko przelotny flirt, nic poważnego, ale nie mogę o nim jakoś zapomnieć... :) czy on coś jeszcze do mnie czuje? czy o mnie myśli? czy odnowimy kontakty? czy to ja powinnam wyjść z inicjatywą? Marcin 09.01.1986, Kaśka 1980.03.06 z góry dziękuję

Gość barbienka
on 12.06.1984, ja 05.08.1986 czy cos z tego bedzie?

Gość cecyliia
marcin:)

Cecylio aby związek z nim trwał dlugo i szczęśliwie, Marcin powinien stać się bardziej towarzyski i bezpośredni, a Ty musisz nauczyć się porządku i odrobiny samodyscypliny.

niestety ale musze konczyc wrozby. może zastaniecie mnie dziś wieczorem. Obowiązki wzywają. Mam nadzieje ze pomogłam.

a ja??bardzo prosze:( Beata ur. 27.08.1980 Marcin ur.29.06.1982 czy moj byly cos do mnie czuje, po co sie odezwal?? czy w koncu sie w kims zakocham, kiedy to moze nastapic??

A powiedz mi jeszcze czy on kims sie interesuje? Jest jakas kobieta obok niego? Prosze bys tylko to jeszcze mi powiedziała